Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zdrowie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Masa Waga KG

Ignac8, z taka drobną masą i wysokością jaką ty masz to masz anorekcje.

Tutaj macie diagram, nie mogę znaleść większego. Może w przyszłość się uda, albo ktoś z was. Jest coś takiego w sieci że Ci pokazuje ile musisz ważyć przy danej wysokości - nie moge Polskiej wersji znaleść (mam tylko amerykańską).

Komentarz

Re: Zdrowie

Niedowaga a anoreksja to zupełnie inne pojęcia. Dodatkowo jem dużo (np. 2 paczki na śniadanie, na kolacje 3 hotdogi, obiad też duży) i regularnie pływam (od 8 lat )
      1+1=10

Komentarz

spoko ... ja mam 64kg i 189,5cm. Jestem zdrowy, dobrze się odżywiam, a jak mnie próbowano z tego "leczyć" to efekty były wbrew medycynie. Poza tym że jestem strasznie chudy nie mam żadnych chorób, jestem nadzwyczajnie sprawny fizycznie i dość silny jak na swoją masę. Ja uważam że urosłem wbrew mojemu organizmowi któremu się wydaje że nadal mam 160cm
        http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

mówicie o współczynniku BMI.

Komentarz

Jisaw ten diagram jest bez sensu.Każdy człowiek ma inną budowę ciała i przemianę materii.Ja uwielbiam jeździć na rowerze, pływać i grać w koszykówkę i nie mam żadnych problemów ze zdrowiem.
            GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
            Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Zamieszczone przez tycha
              Jisaw ten diagram jest bez sensu.Każdy człowiek ma inną budowę ciała i przemianę materii.Ja uwielbiam jeździć na rowerze, pływać i grać w koszykówkę i nie mam żadnych problemów ze zdrowiem.
              Koło 30 wam się wyrówna, a jak jeszcze do tego piwko dojdzie to uuuuuuuuu :mrgreen:

W USA i w innych krajach jest "The Biggest Looser", obejzyjcie sobie na TY
              [youtube:3ctk1gxr]http://www.youtube.com/watch?v=9YsP7mb5R4c[/youtube:3ctk1gxr]

Komentarz

w zeszlym roku na wiosne warzylem 120 na zime 88
                ale przez prawie rok dowalilem 10... ale znow sie wzialem
                PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

Ja mam 197 cm i 92 kg. Niestety od wakacji przytyłem, ważyłem wtedy 86kg. Ale czuję się dobrze. Uprawiam sport. Nie mam problemów z kondycją, ale dbać o siebie muszę, bo inaczej będzie źle. Jeśli chodzi o piwo, to przez niego rośnie brzuch. I to strasznie. Nie dziwcie się, jeśli spotkacie piwosza z bębnem pokaźnych rozmiarów... A jeśli chodzi o chleb, to najzdrowszy jest ciemny, nie biały chleb. Może mniej smaczny, ale zdrowie wymaga poświęceń.

Komentarz

Zamieszczone przez Olo699
                    A jeśli chodzi o chleb, to najzdrowszy jest ciemny, nie biały chleb. Może mniej smaczny, ale zdrowie wymaga poświęceń.
                    To prawda ale to zależy z czego te ciemne pieczywo jest robione. Nie w każdym wypadku ciemne jest lepsze. Gdzieś czytałem o tym. Jak znajde link to się podziele z tobą. Jeszcze musisz się dowiedzieć o pochodzeniu tego chleba, ponieważ on jest podrabiany a ludzie nie wiedzą co kupują a sklepy żerują na takich ludziach.

To nie takie proste... :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez tycha

Ej co ty odemnie chcesz??
                      To nie ja!
                      ja w tym watku nic nie pisalem (do teraz)

Komentarz

Czasem ciemny chleb ma ten sam skład co jasny, tylko jest zabarwiony karmelem by uzyskać brązowy kolor...
                        Mam w rodzinie panią z sanepidu, to co czasem mówi to pojęcie ludzkie przechodzi...

Komentarz

Ja mam 197 cm
                          Wow, nieźle jak na 15-latka

A jeśli chodzi o chleb, to najzdrowszy jest ciemny, nie biały chleb. Może mniej smaczny, ale zdrowie wymaga poświęceń.
                          Poczytaj trochę co producenci wrzucają do tego "ciemnego" pieczywa. Wiele firm dodaje barwnik (np. karmel) żeby wyglądało na ciemne

Komentarz

Poczytaj trochę co producenci wrzucają do tego "ciemnego" pieczywa. Wiele firm dodaje barwnik (np. karmel) żeby wyglądało na ciemne

Nie tylko to haha nawet naplują, paznokci ci nawrzucają i wiele innych nie wspomnę co jeszcze mogą robić przytoczę wam pamiętną scenę z American Pie z szarlotką ^^

Komentarz

Sorry pomyliło mi się JI.
                              GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                              Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Z tym,że ciemny chleb jest w smaku gorszy od białego się nie zgodzę.Co więcej powiem,że taki ciemny,wilgotny,ciężki,napakowany ziarnami jest nieporównywalnie lepszy niż jakiś tam zwykły biały chleb.Chociaż w mojej miejscowej piekarni jest chlebek magiczny,miękki niczym jedwab,rozpywający się w gębie jak czekolada Ale tak jak mówiłem prawdziwy ciemny chleb a nie jakiś zwykły zabarwiony + dobrej jakości szyneczka i nic więcej nie potrzeba (chociaż lubię zagryzać sobie paprykę czerwoną do chlebka )

Pumpernikiel się nazywa :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X