Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najlepszy horror

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Najlepszy horror

jeśli chodzi o film z dreszczykiem polecam Drogę bez powrotu (ale 1 bo reszta to już nie to samo)

Ogólnie jeszcze nie spotkałem się z horrorem (od czasów Klątwy 1 wersja Jap bo oni wtedy wiedzieli jak wystraszyć a Amerykanie nie dali rady dorównać japońcom)) który przyprawił by mnie o ciary na krzyżu.

Ogólnie z tych nowszych co się ukazały jakiś czas temu jeden był dobry (godny uwagi) ale jakoś tytuł mi z dupy wypadł.

Komentarz

ja to sie przyznam bez bicia mam 21 lat a do dzis boje sie zobaczyc klatwe.... naprwade wiele razy sie zabieralem ale z poczatku wylaczalem )))

I wiecie Co ?? Nie Wstydze Sie Tego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A zaglosuje na Silenta bo naprawde mocny jest a ten dzwiek syreny to moj dzwonek na iphonie jest heheh xD

Komentarz

A tam, dziś już nie robią takich horrorów jak kiedyś, dla mnie absolutną klasyką jest "The Thing" czyli po naszemu "Coś" Johna Carpentera. "Obcy" też miał w sobie sporo z horroru. Nie można nie wspomnieć również o przełomowym dziele George'a Romero z 1968 czyli pamiętnej "Nocy żywych trupów". Z nowszych podobał mi się "The Ring". Niezły klimat i autentyczny strach

Komentarz

Zamieszczone przez SebastianVanMarx
          ja to sie przyznam bez bicia mam 21 lat a do dzis boje sie zobaczyc klatwe.... naprwade wiele razy sie zabieralem ale z poczatku wylaczalem )))

I wiecie Co ?? Nie Wstydze Sie Tego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A zaglosuje na Silenta bo naprawde mocny jest a ten dzwiek syreny to moj dzwonek na iphonie jest heheh xD

http://www.youtube.com/watch?v=jUW8FqXl ... re=related <<<< Polecam^^

Komentarz

Pracuję...
          X