Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najlepszy horror

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Najlepszy horror

Głosujcie i piszcie ,jaki horror wedlug was byl najlepszy ,wybierajcie jest ich 10!
    29
    Silent Hill | Wzgórze Milczenia
    0,00%
    0
    28 Days of the Later | 28 Dni Później [i dalsza część]
    41,38%
    12
    The Hills have Eyes | Wzgórza Mają Oczy
    3,45%
    1
    30 Day The Night | 30 Dni Nocy
    6,90%
    2
    Grudge : Klątwa [wszystkie części]
    0,00%
    0
    Ring [wszystkie części]
    13,79%
    4
    Stay Alive | Zatrzymać żywych
    31,03%
    9
    The Texas Massacre | Teksańska Masakra [wszystkie części]
    0,00%
    0
    Hostel [1 i 2 część]
    3,45%
    1
    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Halloween gdzie? A gdzie Blair witch project?Nie ma Darkwater, jakieś pierdoły same, nie głosuję...

Komentarz

Hostel to zwykła rzeź, nie horror xd. Niech będzie Ring, chociaż mnie jakoś nie przeraża xd.
      Honda

Komentarz

Dwa faworyty: The Ring pierwsza część no i Silent Hill

Myśle ze Hoste i Texańska Masakra to troche odbiega od klasyczego horroru, to poprostu rzeź i w większości przypadków takie filmy dla mnie są gorsze

Komentarz

Ja wczoraj oglądałem Ring 2. Nie powiem bo fajny jest, fabuła fajna. A jak na razie to nie mam żadnego horroru który byłby moim faworytem...

Moderator Serwer

Komentarz

Zgadzam sie ,tez mi sie podoba Ring 1 i 2 ,jeszcze jest fajny Silent Hill [film] ,tez niezly wedlug mnie

Komentarz

Tak, Ring 1 i 2. Film z pomysłem. Nie jest przerażający, ale bardzo fajnie zrobiony

Komentarz

a wiesz o tym ze to byla przerobka amerykanska bo pierwszy raz Ring pojawil sie w 1998 roku w japonii i to byl japonski horror ,3 lata pozniej amerykanie przerobili ja troche pare momentow zmienili np: ona poznala faceta ktory pracowal w gazecie ,a w amerykanskiej jest troche inaczej ,polecam ,moze ktos zna jeszcze jakis japonski horror.

Komentarz

z japońskich to jedyny jaki pamiętam Dark Water, sceneria utrzymuje klimat.

Komentarz

Tak, to "coś" z wanny jest okropne, dlatego jest super, Horror, który ma swoje honorowe miejsce w mojej filmotece. Widziałem kiedyś horror wojenny, na serio takie filmy też są. Tylko nie pamietam tytułu, ale akcja toczyła się w okopach I wojny swiatowej, gzie swój strzelał do swojego, druty kolczaste wychodziły z ziemi, normalnie schiz totalny...Zobaczyłbym go jeszcze raz ale nie wiem jaki to tytuł, ale bardziej zeschizowanego filmu od tego nie znam...

Komentarz

Same współczesne dziadostwa w tym spisie.Teraz nie robi się dobrych horrorów.Brakuje wielu klasyków np:Egzorcysta,Omen,Lsnienie,Candyman i Koszmar z Ulicy Wiazów.
                      Dla mnie nieśmiertelny jest Candyman :wink:

Komentarz

Tak, Candyman, gdy byłem mały zakładałem się z kumplem kto parę razy powie na głos Candyman. Nikt nie był na tyle twardy by to zrobic Teraz śmieję się z tego....Ale najlepszy Horror wszech czasów to 'The Thing"

Komentarz

nierozumiem do konca "The Ring" ,czy jakas podrobka o podobnej nazwie
                          Czesc wam ,jestem Anna ,witam tutejszych zalogowanych forumowiczów ,mam nadzieje ,że będziecie mieli o mnie dobre zdanie!

Komentarz

Podróbka? Gdy ten film w kinach leciał to ciebie jeszcze w planach nie było

Komentarz

The Thing to max spoko horror, pierwszy z takimi efektami specjalnymi aa taka mała rada dla kolegi wilka666: jak juz robisz ankiete jakas (a juz napewno o filmach) to nie zapomnij zawsze oddac jakis klasyków bo szczególnie jesli chodzi o horrory, to kilka jest naprawde wzorcowych

Komentarz

Pracuję...
                              X