Głosujcie i piszcie ,jaki horror wedlug was byl najlepszy ,wybierajcie jest ich 10!
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Najlepszy horror
Zwiń
X
-
Najlepszy horror
29Silent Hill | Wzgórze Milczenia0,00%028 Days of the Later | 28 Dni Później [i dalsza część]41,38%12The Hills have Eyes | Wzgórza Mają Oczy3,45%130 Day The Night | 30 Dni Nocy6,90%2Grudge : Klątwa [wszystkie części]0,00%0Ring [wszystkie części]13,79%4Stay Alive | Zatrzymać żywych31,03%9The Texas Massacre | Teksańska Masakra [wszystkie części]0,00%0Hostel [1 i 2 część]3,45%1Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Tagi: Brak
-
Zgadzam sie ,tez mi sie podoba Ring 1 i 2 ,jeszcze jest fajny Silent Hill [film] ,tez niezly wedlug mnieTriatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
a wiesz o tym ze to byla przerobka amerykanska bo pierwszy raz Ring pojawil sie w 1998 roku w japonii i to byl japonski horror ,3 lata pozniej amerykanie przerobili ja troche pare momentow zmienili np: ona poznala faceta ktory pracowal w gazecie ,a w amerykanskiej jest troche inaczej ,polecam ,moze ktos zna jeszcze jakis japonski horror.Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
Tak, to "coś" z wanny jest okropne, dlatego jest super, Horror, który ma swoje honorowe miejsce w mojej filmotece. Widziałem kiedyś horror wojenny, na serio takie filmy też są. Tylko nie pamietam tytułu, ale akcja toczyła się w okopach I wojny swiatowej, gzie swój strzelał do swojego, druty kolczaste wychodziły z ziemi, normalnie schiz totalny...Zobaczyłbym go jeszcze raz ale nie wiem jaki to tytuł, ale bardziej zeschizowanego filmu od tego nie znam...
Komentarz
-
The Thing to max spoko horror, pierwszy z takimi efektami specjalnymiaa taka mała rada dla kolegi wilka666: jak juz robisz ankiete jakas (a juz napewno o filmach) to nie zapomnij zawsze oddac jakis klasyków
bo szczególnie jesli chodzi o horrory, to kilka jest naprawde wzorcowych
Komentarz
Komentarz