Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najlepszy horror

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Najlepszy horror

Zamieszczone przez WiLkU666
    nie widziałem tych wymienionych przez Ciebie horrorów . . . . zerknę na pewno
    "Milczenia Owiec" nie widziałeś? Marsz do wypożyczalni I nie nastawiaj się tutaj na gore w stylu "Wzgórza Mają Oczy" (notabene bardzo kiepski film moim zdaniem), raczej na psychologiczne jazdy i napięcie. To daje kopa większego niż niejedna urwana głowa czy kończyna. A "The Shutter" również znajdziesz na DVD w dobrej wypożyczalni - nie wahaj się ani chwili i oglądaj po ciemaku

http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/

Komentarz

Ostatnio zobaczyłem Psychozę Hitchcocka. To dopiero ryje mózg.

Komentarz

Panowie a co powiecie o serii SAW? Może nie jest taki straszny ale film mi się bardzo podoba. Ja osobiście nie zaliczył bym tego filmu jako horror jak to piszą w necie czy gazetach tylko może bardziej triller. Na filmie PIŁA mam małą obsesję :mrgreen:

Komentarz

Dla mnie to nie jest horror, ponieważ horror ma straszyć a nie obrzydzać.

Komentarz

Zamieszczone przez Bzdursky
            "Milczenia Owiec" nie widziałeś?I nie nastawiaj się tutaj na gore w stylu "Wzgórza Mają Oczy", raczej na psychologiczne jazdy i napięcie. To daje kopa większego niż niejedna urwana głowa czy kończyna
            No i sobie to zobaczyłem... wreszcie. Przygotowany byłem na ostry (psychologicznie) film, ale tak troszke się zawiodłem. Jak na tamte czasy to musiał byc naprawde hit, ale jak dla mnie to za szybko się to wszystko toczyło, nie odczułem tak tego napięcia z ciekawością kto/co/dlaczego. Może go niezrozumiałem dobrze.
            Przeczytam sobie może wkróte książkę, bo myśle, że w tej tematyce książki najbardziej przewyższają film. Czytałem Misery King'a i szczerze polecam. Tak w myslenie bohatera i jego emoce się jeszcze nigdy nie wczułem.

To jeszcze sobie musze zobaczyc "widmo"

Komentarz

Sam Lecter potrafi wpędzić w obłęd No, ale masz prawo do własnej opinii. Może książka bardziej Cię przekona

http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/

Komentarz

Ktoś widział horror nakręcony z Paris Hilton - "Dom Woskowych Ciał" - czy to się opłaca obejrzeć? Leciało to na TVN w środę o 23:15 ,ale niestety mnięło mnie to.
                Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Nie ciekawe przez samą Paris odechciewa się to oglądać a gdyby do tego dodać to że sam możesz przewidzieć co się zaraz stanie to można zapomnieć o tym filmie :wink:

Komentarz

Ktoś widział horror nakręcony z Paris Hilton - "Dom Woskowych Ciał" - czy to się opłaca obejrzeć? Leciało to na TVN w środę o 23:15 ,ale niestety mnięło mnie to.
                    Oglądałem jakieś 30min tego filmu... Film był straszny... Owszem... Ale tylko dla tego że występowała tam Paris... Horror pierwsza klasa... Ryje mózg niesamowicie...
                    A tak na serio...
                    Fabuła słaba...
                    Obsada jeszcze gorsza...
                    ostatecznie =2/6...
                    Tandeta...

Komentarz

thx za info o tym horrorze Biesiadnik ,czyli jednak niewarto było ,ale któż wie ,może kogoś zaimponował.

Komentarz

Ja polecam obejrzeć:
                        Mirrors(Lustra)-dosyć fajny.
                        Tunel-Japonski,ale takie ryją psyche :wink:
                        Nie odebrane połączenie-też przejdzie.
                        Silent hill-już wymieniany.
                        Dark Floors-mnie się podobał :mrgreen:

Komentarz

Dzisiaj sobie obejrzałem "Oszukać Przeznaczenie 3" [od 22:00 - do 0:05],niewidziałem tego ,obejrzeałem sobie jakies 30 minut i . . . moment z solarium niezły i ciekawe czy tak jest naprawdę :mrgreen: ?

Oszukać Przeznaczenie 2 też było całkiem niezłe . . .a co do jedynki to mi niezaimponowała.

Komentarz

Dzisiaj sobie obejrzałem "Oszukać Przeznaczenie 3" [od 22:00 - do 0:05],niewidziałem tego ,obejrzeałem sobie jakies 30 minut i . . . moment z solarium niezły i ciekawe czy tak jest naprawdę :mrgreen: ?

Oszukać Przeznaczenie 2 też było całkiem niezłe . . .a co do jedynki to mi niezaimponowała.
                            Pierwsza cześć przynudza, druga najlepsza, a trzecia śmieszna.

Komentarz

Wilku-Moment w solarium najlepszy bo cycuchy zobaczyłeś

Komentarz

taka okazja może się już więcej nie powtórzyć, hehe
                                narancs alternativa

Komentarz

Pracuję...
                                X