Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najlepszy horror

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Najlepszy horror

Z ciekawości oglądnąłem sobie "The Blair Witch Project". Nudny jakiś, wcale mnie nie ruszył.

Ostatnimi czasy z kumplami zaczęliśmy oglądać mnóstwo horrorów. Ostatnio w nasze szpony trafił "28 tygodni później". Nie wiem czemu my mamy takie zryte berety, że zawsze jak coś się dzieje, pokładamy się ze śmiechu. Przykład: Ze wszystkich stron obiega kolesia chmara zombi, ktoś zarzucił tekst "Sąsiedzi biegną się przywitać" i wszyscy beka. Niby nic, ale jednak.

Film bardzo w porządku, polecam obejrzeć sobie, najlepiej z kilkoma kumplami i miską czipsów.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
      Piła to nie Horror. Horrory z reguły powinny straszyć a nie budzić obrzydzenie.
      Pila to, podobnie jak Oszukac Przeznaczenie, film z gatunku "zabic czlowieka w jak najbardziej widowiskowy, chory, porazajacy sposob" lub "co jeszcze mozna zrobic z ludzkim cialem?".

Komentarz

Komentarz

Fredek też mi się podobał ale te starsze :wink: Bo ten Z Dżejsonem :wink: to tak trochę komedią zalatywał :wink: :wink:

Komentarz

fajna byla piła wszystkie czesci) a z tych to meksykanska masakra pila mechaniczna)

Komentarz

Mylicie horror z sieka na ekranie.

Komentarz

Polecam film The Strangers, jest to raczej thriller, ale moim zdaniem nie jest najgorszy.

Komentarz

To już wolę REC. A nawet jego kopię amerykańską czyli KWARANTANNA :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                    To już wolę REC. A nawet jego kopię amerykańską czyli KWARANTANNA :wink:
                    Najlepszy moment filmu to końcówka na tym strychu, reszta ujdzie.

Komentarz

Niedawno kumpel mnie zaprosił na "dwójkę"> Zobaczymy czego to warte.

Komentarz

A co powiecie na Paranormal Activity, oglądał ktoś ??

Komentarz

"REC" był świetny, "Projekt Monster" (lubię horrory kręcone jak by na żywo), "Blair With Project" i "Odmienne stany świadomości". Ten ostatni polecam, trochę psychodeli. :wink:
                          I LoveAprilia
                          RASTA
                          "Nie masz co wspominać? Lepiej swe życie zmień"

Komentarz

Zaznaczyłem Ring, chociaż jakby można było, dałbym też plusa Klątwie. Obie serie bardzo lubię, ale tylko w wersji japońskiej. Przy tych filmach autentycznie idzie sie wystraszyć, historia też jest w miare ciekawa i zajmująca.

Z dobrych horrorów polecam jeszcze "Sierociniec", produkcja hiszpańska potrafi dac do myślenia.
                            A-Spec lvl- 16
                            B-Spec lvl- 4

Komentarz

Silent Hill | Wzgórze Milczenia najlepszy film
                              spyphone - spyphone
                              łysina - łysina

Komentarz

według mnie najlepszy horror jaki oglądałem to Blair Witch Project. Klimat jest przezajebisty caly czas się bałem chociaż nie było tam ani krzty wiedżmy/potwora z Blair [sic!] Ojciec który to oglądał ze mną mówił że to popierdółka i jak znajdzie chwile to mi odpali Egzorcyste o północy w ciemnym pokoju hyhy , czekam aż sie ściągnie/ojciec znajdzie [niepotrzebne skreślić]

Komentarz

Pracuję...
                                X