Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Autostrada grozy/Highwaymen(2003)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Autostrada grozy/Highwaymen(2003)

Od czasu śmierci żony, zamordowanej przez seryjnego mordercę, Rennie Cray przemierza Amerykę swoim Plymouth'em Barracuda w poszukiwaniu śladów nieuchwytnego i bezwzględnego psychopaty, mordujacego swoje ofiary przy pomocy Caddillaca Eldorado '72, z którego uczynił doskonałe narzędzie zbrodni. Doskonała intryga i mrożace krew w żyałch sceny morderczej zabawy w "kotka i myszkę".

Polecam wszystkim ten film, jest świetnie zrobiony i na prawdę budzi strach momentami . . . . .
    Świetnie nagrane sceny samochodowe itp. Drifty i dohamowania na ręcznym na najwyższym poziomie
    Urywki ze wspomnieniami głównego bohatera, kiedy to dosiadł Mercedesa S600 i zrobił z mordercy Swojej żony inwalidę, jednak nie przeszkodziło mu to w przeróbce Cadillaca . . . . .
    Filmu nie da się opowiedzieć, jak dla mnie jest to najlepszy film samochodowy jaki powstał, polecam gorąco

Pozdrawiam

Re: Autostrada grozy/Highwaymen(2003)

Dla mnie film słaby, nie dałem rady zobaczyc go do końca bo zasnąłem po prostu. Ale zobaczę jeszcze raz, może zmienię zdanie :mrgreen:

Komentarz

Na końcu właśnie było najlepsze kiedy pojechał do tego motelu z policjantem

Komentarz

A mi się podobał widok tego Fleetwoda zmasakrowanego . . . . .
        No i ogólnie sposób w jaki główny bohater browadzi tą Barracudę, ślizgi burnouty, dohamowania na ręcznym też są dobre

Pozdrawiam

Komentarz

sama barracuda jest super ten dzwięk silnika wygląd wszystko

Komentarz

PracujÄ™...
          X