Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Stare Filmy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Stare Filmy

Dla odmiany zacząłem oglądac filmy starszej daty, i musze powiedziec że to były Filmy(przez duże F), klimat wyciekał z ekranu na dywan, takiego Scarface oglądałem z 5 razy i nie mam dośc Tonego Montana i jego charakterystycznego Fuck Warto również przejrzec filmy z Johnym Deppem z lat '90 jak Blow(na faktach) albo Las Vegas Parano. Jak widzę zapowiedzi nowych filmów to zbiera mi się na wymioty po prostu...wyjątkiem moga byc 2 polskie filmy Rezerwat albo Sztuczki, klimat polski ukazany jest dobitnie.
    A Wy macie jakies swoje ulubione starsze filmy, nagrane jeszcze na kasetach VHS które oglądaliście po 20 razy ?

Re: Stare Filmy

Sami Swoi

Komentarz

Pamietam że naszym hitem na podwórku był film "chłopaki nie płaczą" po prostu boskie tak się śmiałem

Komentarz

Wszystkie filmy Barei i Pasikowskiego.
        narancs alternativa

Komentarz

Jak dla mnie indiana jones i filmy z Louis de Funes'em Żandarm itd

Komentarz

Z poskich tylko SAMI SWOI, NIE MA MOCNYCH i KOCHAJ ALBO RZUĆ nic starszego do mnie nie przemawia. Karguli i Pawlaków to 1 w miesiącu se oglądam bo mam na DVD :mrgreen:

Komentarz

Mały odkop ale skoro już wygrzebaliście temat to dodam swoje 3grosze.
              Oprócz bardzo popularnych przytoczonych przez was wcześniej polecam polski film "Cała naprzód"

Komentarz

Przyszedł czas na wykopaliska. Moim ulubionym filmem jest Back To The Future z 1985. Mam nadzieję, że inni też spróbują ożywić to forum tak jak ja próbuję.
                Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Zamieszczone przez lord_andre
                  Przyszedł czas na wykopaliska. Moim ulubionym filmem jest Back To The Future z 1985.
                  Ooo tak uwielbiam serię tych filmów Oglądałem każdą część kilka razy,a gdy będzie lecieć w tv oglądnę jeszcze raz.Fajna fabuła co prawda w nie których momentach idzie się pogubić,ale film bardzo udany :mrgreen:

Komentarz

Nie bez powodu ściągnąłem moda Bttf : Hill Valley do GTa Vice City.
                    Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Zakazane Piosenki.

Kochaj albo rzuć.

Kogel Mogel cz.1 i 2.

Poszukiwany Poszukiwana.
                      Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Ze starych filmów lubię Ojca Chrzestnego, oglądałem na Polsacie trylogię, ale oglądnąć chociaż jedną część to masakra. Nie dość, że tak późno, to jeszcze te reklamy! A po za tym:
                        - Sami swoi
                        - Kochaj albo rzuć
                        - Nie ma mocnych
                        - Naga broń
                        - Kogel-mogel
                        - Miś(szczególnie scena w barze mlecznym)

No i jeszcze kilka innych, ale w tej chwili wyleciały mi z głowy.

Komentarz

Zamieszczone przez Olo699
                          - Miś(szczególnie scena w barze mlecznym)

Łyżki na łańcuchach,a talerze przykręcone do stołu A jak koleś skończył żreć kaszę,to facetka podchodzi i ten talerz dokręca :mrgreen: Ten film co rok niezmiennie mnie roz******a śmiechem z całą rodziną.Po prostu arcydzieło polskiej komedii

Komentarz

No i jakże mogłem zapomnieć o serii Gwiezdne Wojny!

Komentarz

I Robocop. Film mimo beznadziejnych efektów i wszytkiego jest fajny. Jeszcze terminator, ale tylko jedynka i dwójka.

Komentarz

Pracuję...
                              X