Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Historia gran turismo POLECAM

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Historia gran turismo POLECAM

Ci wsszyscy którzy kochają gran turismo powinni obejrzeć ten film na którym (przyznaję się) uroniłem łezkę POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak coś to pisać czy się podobało pozdr.

lol zapomnialem dac link
    http://pl.youtube.com/watch?v=dkTPp6N7Uq4

Re: Historia gran turismo POLECAM

Faktycznie super film musiał sie napracować chociaż jak zrobić żeby te samochody stały w miejscu,ale też fajna nastrojowa muzyka :wink: :wink: :wink:

Komentarz

Wiem że pierwszy utwór to DAN HILL - IT'S A LONG ROAD, ta piosenka była też w pierwszej części rambo,
      ale druga piosenka to w ogóle niemam pojęcia pozdro i zachecam do obejrzenia

Komentarz

Super

Filmik jest świetny, muzyka tworzy idealny nastrój, i jeszcze te Hondy na początku stojące równo . . . . . nie wiem, jak to możliwe, ale cóż, i tak wielkie brawa dla autora lub autorów
        Fajnym momentem jest jak dla mnie moment w czasie 01:12, kiedy to zmienia się obraz z GT4 na GT1, świetnie to jest zrobione . . . .

Pozdrawiam

Komentarz

Re: Super

Zamieszczone przez Lukas
          Filmik jest świetny, muzyka tworzy idealny nastrój, i jeszcze te Hondy na początku stojące równo . . . . . nie wiem, jak to możliwe, ale cóż, i tak wielkie brawa dla autora lub autorów
          Fajnym momentem jest jak dla mnie moment w czasie 01:12, kiedy to zmienia się obraz z GT4 na GT1, świetnie to jest zrobione . . . .

Pozdrawiam

Może LAN albo on-line coś w ten deseń

Moderator Serwer

Komentarz

niezły filmik ,jestem naprawdę zadowolony ,świetnie przedstawiony sporo czasu musiałby przy tym spędzić ,chwała mu za ten wysiłek!

Co prawda ja też mam z okazji 10-lecia gry ,ale to już w porównaniu do tego filmu to niezły kicz ,niestety! Myślałem ,że zrobię też super filmik ,ale nic z tego ,jakby ktoś chciał zerknąć ,to proszę: http://youtube.com/watch?v=FWTgeDmmkxM
            Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Fajny ten filmik!
              GRAN TURISMO rulez

Komentarz

Super film. Na początku jest muzyka z Rambo III.

Komentarz

Film cud-miód
                  GT jest bogiem
                  Escudo nałogiem
                  Tunning zabawą a
                  S Licence PODSTAWĄ !

Komentarz

Pracuję...
                  X