Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Po długim dniu grania w gt sięgamy po film(jaki?).

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Gdy oglądałem go pierwszy raz, czułem, jakbym sam w tych wydarzeniach uczestniczył. Lubię takie filmy, w których akcja toczy się "minuta po minucie".

A skoro jesteś miłośnikiem militariów - grałeś w Operation Flashpoint? Najlepsza gra wojenna wszech czasów. Klimat jak w BHD. A misje w MP, wzajemne wspieranie się Co-Op lub ucieczki z zestrzelonych śmigłowców pod ogniem nieprzyjaciela to momenty, których się nie zapomina

Jest to jedna z nielicznych gier, która spowodowała, że napisałem opowiadanie po zagraniu

Komentarz

Sienio: Odnośnie gry to chyba nie grałeś w Call of Duty 2 przez neta Nie wspomnę o singlu... Ta gra po prostu wymiata :wink:
      Moja ulubiona misja w CoD2: http://www.youtube.com/watch?v=t8IUa0Yn ... ed&search= Polecam!

Moderator Serwer

Komentarz

Mój "dziadek Celeron 600MHZ" nie uciągnie nic ponad Flashpointa. Ale mnie Medal of Honor i Call of Duty nie rusza. To dobre gry, ale zbyt "nawalane". Dla ludzi przyzwyczajonych do Flashpointa czy Hidden & Dangerous - za trudne. Tak samo jak Flashpoint dla tych z COD czy MoH. To dwa różne typy gier

Ale Omaha Beach była zarąbista...

... tak, mam Medal of Honor:Alied Assalut

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
          grałeś w Operation Flashpoint?
          No ba...swego czasu nawet w klanie jakimś byłem.Na lata mnie ta gra wciągnełam,ale dawno już w nią nie grałem i boję się znowu zacząc bo mnie przykuje znowu na całe dnie.Jak dla mnie to też najlepsza gra wojenna jaka powstała a że ciągle wychodzą do niej super addony to nie traci na świerzości

Komentarz

Ja jak coś to filmy oglądam przed graniem, aby się napalić Najczęściej to są właśnie Initial D które kocham i różne filmiki z neta,mające po 3-4 minuty...A po graniu w GT4 ide na rower
            NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Ja oglądam filmy typu: 2Fast 2Furious ,czy też komediowy "Bruce Wszechmogący" z Jimem Carrey'em ,polecam! jak ktoś nieoglądał
              Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Pracuję...
              X