Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Po długim dniu grania w gt sięgamy po film(jaki?).

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Po długim dniu grania w gt sięgamy po film(jaki?).

Jakie filmy lubicie oglądać po wyczerpującej grze gt?
    Jakiego typu i jak się nazywają?

Ja oglądam filmy komediwe, katastroficzne, przygodowe i przyrodnicze(przy niektórych idzie zasnąć).
    Lubie filmy takie jak Terminator1-3
    i Predator1-3
    To są moje ulubione 2 filmy.
    2
    komediowe
    0%
    0
    sensacyjne
    50,00%
    1
    przygodowe
    0%
    0
    przyrodnicze
    0%
    0
    katastroficzne
    0%
    0
    inne
    50,00%
    1
    Prosto jest zbyt prosto

Najlepsze są filmy katastroficzno-erotyczne, jak kochanki zabijają się nawzajem! A tak serio, to po graniu w GT mam już na tyle dość TV, że po prostu idę na spacer albo przejść się do parku albo pogonić na rowerze!

P.S. Ale zaznaczyłem katastroficzne, bo takie lubię najbardziej -Wojna Światów ostatnio rządzi moim życiem!
    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Trochę tak "nie fachowo" te rodzaje filmów napisałeś. A gdzie są np. dramaty? Ja tam lubię poważne, wymagające myślenia dramaty sensacyjne, chociaż taki Killbill np. mi się spodobał .

Zamieszczone przez Dj Brabus
      Wojna Światów ostatnio rządzi moim życiem!
      Mi też podoba się "Wojna Światów". Nie którym nie podoba się ten film, mówią że nie spełnił ich oczekiwań. A czego oni się spodziewali? Starć wielkich armi ludzi i Marsjan? To przecież tylko tło tej histori.

Komentarz

filmy po gt odpadaja ..przewaznie jak mam nowa gre budze sie rano przed tv z padem w rece ..a jak gram w gt to przewaznie tyle ze na filmy nie starcza juz czasu ..wszystkim maniaka przedkasci polecam Getaway inStockholm ..wszystkie jego 5czesci ,cos niesamowitego

Komentarz

Ja jak mam już dosyć grania w GT to oglądam oczywiście Initial D - kocham to anime i każdy odcinek obejrzałem chyba z 10 razy.
          Nurburgring:
          Audi R8 - czas: 5:24,660
          Nissan GT-R Concept - czas: 5:42,231
          BMW M3 GT-R Race Car - czas: 5:54,537
          Mazda RX-7 LM Race Car - czas: 5:52,764
          400m ET:
          Audi RS4 - czas: 9,027

Komentarz

dzien swira je bardzo fajne

Komentarz

Popieram wypowiedz Kamila, chociaz moze niekoniecznie po sesji GT, ale filmik swoje robi ogolnie.

A teraz kilka moich:
              (w nawiasach podaje za co lubie)

Od zmierzchu do switu (schiz i humor)
              Pulp fiction (totalny luzik)
              Leon zawodowiec (wzruszajacy taki...)
              Taxi (wyczynowa jazda, a juz najszczegolniej intro ze skuterkiem )
              Mumia (scenografia)
              Dziewiate wrota (soft klimacik, horrorek z przymruzeniem oka)
              Ciemno (kolejny komedio-horror. maîo znany, ale kopie dupsko wykonaniem i pomyslem)
              Bilboard (chyba najbardziej pojechany film krajowy)
              Przystanek Alaska (zdecydowanie klimat. takie cos o niczym)
              MASH (wiadomo. obydwie wersje daja rade)

Chetnie bym obejrzal ekranizacje kilku opowiesci Lema, ale watpie, zeby je ktos sensownie wykonal.
              Kongres futurologiczny (cos w klimacie matrixa, ale troche inne i dla odmiany z pomyslem. matrix moze sie spokojnie schowac)
              Fiasko (fantastyczna opowiesc na ekranizacje. ma wszystko, czego potrzeba)

Oczywiscie nie sposob wymienic wszystkiego, co sie lubi, wiec tylko nieco naszkicowalem swoje upodobania.
              Complex string rulez
              GG - 11726632

Komentarz

Po graniu w scigałki co mozna obejrzec jak nie wyscigi?
                fast and furious, to fast to forious, driven, ...

Komentarz

To po grze w gt najlepiej jest zobaczyć coś prostego, dowcipnego
                  Najlepsze są tutaj filmy z wyścigami (najlepiej z taksówką w roli głównej a i bym zapomniał o 60 sekundach ), jakieś filmy typu "megaprodukcje" z Arnim czy Sylwestrem w roli głównej oraz jakieś komedie dla prykładu można tu rzucić Johnny English czy też Vinci

Komentarz

Ostatnio po długim cioraniu w GT, miałem przyjemność zasiąść do Returner'a. Mówię przyjemność bo dawno żadnego filmu nie oglądało mi się tak dobrze. Nie był może wybitny ale jak na wschodnią produkcję całkiem, całkiem. Ogólnie wolę starsze kino, najlepiej horrory typu ''The Thing'' Johna Carpentera, albo ''Evil Dead II''. Jakiś czas temu widziałem ''The Evil Dead'', pierwszą część z '81. Bardziej orającego ''banię'' filmu w życiu nie widzałem. No i uśmiałem się do łez. Fabułę wymyślił chyba jakiś sado-masochistyczny czubek, czy nie wiem jak go nazwać, koleś wychodził chyba z założenia ''im więcej krwi tym lepiej'', dialogi sztywniackie do bólu, jak i aktorzy którzy je wypowiadali. Typ w połowie filmu chyba zapomniał o czym miał on być. Jeden chaos. Nie wiem po prostu musicie TO zobaczyć, najlepiej w większym gronie i najepiej po jakiś środkach rozweselających, dobra zabawa zapewniona. Na swój sposób to ten film jest właściwie genialny.

Komentarz

No to ja podaje moje ulubione filmy:
                      Poranek Kojota
                      Straszny Film 1i 2 (trójka była do kitu,a czwórki nie widziałem)
                      Szybcy I Wściekli
                      Za Szybcy Za Wściekli
                      Ginger Snap II
                      I ogólnie jeszcze dużo komedii,szczególnie polskich
                      Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

dzien swira i fnf tokyo drift
                        narancs alternativa

Komentarz

ehhh ja tam siegam po to co sie na torrentach sciagneło a tak naprawde to mam dosyc jakiegokolwiek odbiornika i ukojenie znajduje na podwórku jak sie patrze na zielony trawnik , trudno wytrzymac kilka godzin przy Hitachi z odległości 1m ) a z tym to chyba nawet jest odwrotnie czeto filmy daja checi do grania )

Komentarz

"Helikopter w ogniu" - klimat, klimat, klimat, klimat, kurde, jaki to jest zarąbisty film!

"Killer", "Killer'ów dwórch", "Vinci" - naprawde dobre polskie filmy. Bez ku$wa i ch^j co drugie słowo...

Komentarz

o tak BHD to jeden z lepszych filmów a jako że ja maniak militariów to z jeszcze większą przyjemnością oglądałem.
                              Generalnie lubie takie filmy po których obejrzeniu nie pozostaje taka dziwna pustka tylko przychodzi czas na refleksje.Film jak kobieta,musi mieć to coś :wink:

Komentarz

Pracuję...
                              X