Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

filmy na "+" i na "-"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

a gdzie Ja (hłe hłe )
    Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Filmy, filmy... Każdy ma swoje ulubione, ja też. Oto one:
      • The Call Of Cthulhu. CzarnobiaÅ‚y niemy horror na podstawie kultowej literatury Lovecrafta. Dla fana - mus.[/*:m:2kd1if8y]
      • Trylogia spaghetti-westernów Sergio Leone'a z Clintem Eastwoodem jako The Man With No Name. Chodzi o filmy The Good, The Bad And The Ugly oraz A Fistful of Dollars oraz For a Few Dollars More.[/*:m:2kd1if8y]
      • OczywiÅ›cie trylogia WÅ‚adcy PierÅ›cieni. Absolutny kanon kina fantasy i absolutny Number One.[/*:m:2kd1if8y]
      • Trylogia Mad Max. LubiÄ™, bo lubiÄ™ Fallouta. [/*:m:2kd1if8y]
      • Waterworld (Wodny Åšwiat). Postapokaliptyczne klimaty jak najbardziej. [/*:m:2kd1if8y]
      • The Stand (Bastion) na podstawie książki Stephena Kinga o tym samym tytule.[/*:m:2kd1if8y]
      • Star Wars! Super saga, pomijajÄ…c trzy najnowsze części, które sÄ… totalnÄ… klapÄ….[/*:m:2kd1if8y]
      • Blair The Witch Project - ale tylko jedynka, bo dwójka... nie warto pisać. Ale pierwsza część... Co za klimat, innowatywność, nowatorstwo! Miodzio! [/*:m:2kd1if8y]
      Jeszcze wiele wiele innych, jak sobie przypomnÄ™, to dopiszÄ™.

Nie lubię durnych filmów, czyli wszystkie amerykańskie komedie dla 13-latków (American Pie'e i tym podobne) i filmów z robionych ewidentnie dla kasy i z przesadzistym rozmachem i patosem (Titanic i tępa Pasja na przykład)...

Komentarz

American Pie jak dla mnie jest cholernie fajne - każda część.Może to przez to,że jestem 13-latkiem Sam nie wiem.
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

zaje***** serial prison break

Komentarz

Zamieszczone przez andy
            zaje***** serial prison break
            Aha,wiem który.Polski tytuł Skazany na Śmierć?Jeśli tak,to zajefajny
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

dokładnie tak!!zasysam drugą częśc i mam juz 16 odcinek

Komentarz

Ja se tam na polsacie oglÄ…dam
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

dopiero co obejrzałem i jestem w szoku Running Scare Polecam !!!

moje ulubione nie wiem w jakiej kolejnosci bo duzo nie pamietam:

-"Pi"
                  -szeregowiec ryan
                  -Za szybcy za Wściekli i Szybcy i Wściekli Kur.VA co ten film w sobie ma!
                  tokyo drift troche nie wyszedl Paul Walker RULLEZ
                  -Matrix I brawo za pomysł nastepne częsci jak dla mnie są zbedne
                  najalepsze jest samo zagadnienie
                  -Tupac Ressurection za oryginalnośc jedyny w swoim rodzaju Testament
                  -Revolver
                  -Zielona Mila (wzruszyłem sie choć romantykiem nie jestem )
                  -Sztuczna Inteligencja

Naprawde wielka szkoda ze wiele tytułów nie pamietam bo zasługują by o nich wspomnieć to zdumiewające jak film moze wpłynać na człowieka który czasem pół dnia chodzi w niezykłym zahipnotyzowanym KLIMACIE !!! Jak wspominam niektóre filmy to mnie ciarki przechodzą i łezka sie kręci

Filmy na (-) niepamietam nawet tytułów bo po co ?!

Komentarz

Wczoraj widziałem Johny English i muszę powiedzieć,że dla mnie jest ten film na plus
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Wczoraj se obejrzałem Straszny Film 4 i jest na minus...Może i jest śmieszny,ale po prostu nudny...
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Scarface z Al Pacino, kultowy film. Tak powinno się robić dzisiaj filmy gangsterskie..."Say hallo to my litte frend "Tony Montana wymiata

Komentarz

Najlepszy film (z Polskich) jaki utkwił mi w pamięci to Sexmisja.

edit soon

Komentarz

JOB,czyli ostatnia szara komórka - kompletne DNO.To wygląda tak,jakby skleic 20 filmów w całość Szkoda,bo myślałem,że będzie fajne,a tu taka lipa.Wogóle te wszystkie coraz to nowsze (nie wszystkie) filmy są nudne.Eh...
                            GranTurismo 5 99%
                            GranTurismo 6 100%

Komentarz

JOB,czyli ostatnia szara komórka - kompletne DNO.To wygląda tak,jakby skleic 20 filmów w całość Szkoda,bo myślałem,że będzie fajne,a tu taka lipa.Wogóle te wszystkie coraz to nowsze (nie wszystkie) filmy są nudne.Eh...
                              Zgadzam sie z tobą. podobnie było z "Francuskim numerem". Jakoś sie ten film się "do kupy" nie kleił.... Dlatego stwierdziłem (odnośnie polskich komedii), że jak Machulski nie reżyseruje, to nie oglądam
                              Najbardziej podobał mi się "Vinci" z Szycem i Więckiewiczem - genialni aktorzy.

Ponadto każdy film, wg mnie, z Tom'em Hanks'em jest świetny, szczególnie "Zielona mila" i "Szeregowiec Ryan".
                              Jeszcze na miejscu polecanych przeze mnie filmów są:
                              "12 małp", "Szakal", "Ocean's Eleven" i kolejne części oraz "Notting hill" i cały "Władca pierścieni" :wink:

Komentarz

Panowie, nie znacie siÄ™ na Polskim kinie ; )

Komentarz

PracujÄ™...
                                X