Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Szybcy i Wsciekli 5 - Szybka 5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Szybcy i Wsciekli 5 - Szybka 5

Świetna zabawa, piękne kobiety i samochody w kontynuacji "Szybkich i wściekłych". Dwayne Johnson wcieli się w przeciwnika pary szalonych kierowców. Jako policjant będzie ich ścigał, by sprowadzić przed oblicze wymiaru sprawiedliwości.
    Ja dzis obejzalem i uwazam za swietny.... I Mozna stwierdzic ze bedzie 6 Piekna Slicznosc Zyje )

Re: Szybcy i Wsciekli 5 - Szybka 5

Jestem ciekawy tej 5 części

Komentarz

Yee right... Cycki i samochody - część piąta.

Komentarz

No właśnie to chce zobaczyć, jakie będą te nowe

Komentarz

Jakie cycki ?? widziales ten film ?? to ze tam laski sa to fakt ale jaka akcja.... moim zdaniem 2 najlepsza czesc jaka wyszla ))

Komentarz

kurna ja miałem dzisiaj jechac do kina z klasą. a tu dupa !! WE WSZYSTKICH KINACH DO KTÓRYCH MOGLIŚMY JECHAĆ. 3 DNI PO PREMIERZE NIE BYŁO JUZ FAST FIVE !! WTF? ? i tak jestem piratem więc sobie ściągne prędzej czy później

Pytanie do tych co byli. Czy nowa częśc nie wyszła czasem jak tokio drift ?? tzn. propozycja tylko dla fanów ?

Komentarz

nie to jest kontynuacja 4 czyli jak oni sie znalezli w tokyo i sa aktorzy z 2 i 1 np Vince

Komentarz

super samochody i super laseczki, nic więcej nie trzeba do szcześcia
                fotograf ślubny Katowice - fotograf ślubny Katowice noclegi Kraków - noclegi Kraków

Komentarz

Po co fabuła, ciekawa kreacja bohaterów, przemyślana akcja i wciągające sceny.

Przepis to zlepek postaci, nowe jeszcze szybsze auta w jeszcze szybszych ujęciach wkomponowanych w błyskawiczną zmiane biegu, docisk gazu, prędkościomiesz, kawałek auta i od początku w innej kolejności. A wszystko na tle wielu eksplozji, kaskaderskich wyskoków i napierniczanha z pukawek. No i najważniejsze...nowe dziunie z buforami
                  Jak na piątą część przystało okraszone to odrobiną dragów lub wielką forsą. I jeszcze kilka wybuchów.

Dla mnie to już kinowy Need for Speed Musi być dużo, bardzo intensywnie i na maxa z bajerami.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                    Po co fabuła, ciekawa kreacja bohaterów, przemyślana akcja i wciągające sceny.

Przepis to zlepek postaci, nowe jeszcze szybsze auta w jeszcze szybszych ujęciach wkomponowanych w błyskawiczną zmiane biegu, docisk gazu, prędkościomiesz, kawałek auta i od początku w innej kolejności. A wszystko na tle wielu eksplozji, kaskaderskich wyskoków i napierniczanha z pukawek. No i najważniejsze...nowe dziunie z buforami
                    Jak na piątą część przystało okraszone to odrobiną dragów lub wielką forsą. I jeszcze kilka wybuchów.

Dla mnie to już kinowy Need for Speed Musi być dużo, bardzo intensywnie i na maxa z bajerami.
                    Wierz mi, że po maturze niczego innego, bardziej wymagającego intelektualnie człowiekowi nie potrzeba :mrgreen:

Komentarz

hahaha dobre to bylo PP

Komentarz

Beleg- Więcej w tej maturze uczniowskiej histerii niż realnych trudności. Mam to za sobą i uwierz że nie wyłączyło to mojego postrzegania ani przed ani po egzaminie. Twierdziłem i twierdze że jak ma się trochę oleju w głowie to da się zdać. Wracając do filmu, obejrzę to ocenie. Ale takie już mam przeczucie i nastawienie

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                          Beleg- Więcej w tej maturze uczniowskiej histerii niż realnych trudności. Mam to za sobą i uwierz że nie wyłączyło to mojego postrzegania ani przed ani po egzaminie. Twierdziłem i twierdze że jak ma się trochę oleju w głowie to da się zdać. Wracając do filmu, obejrzę to ocenie. Ale takie już mam przeczucie i nastawienie
                          Pomimo 3 lat nauki w najlepszym LO w powiecie, Mamy profesora matematyki (i egzaminatora CKE), nieskromnie mówiąc - zdolności matematycznych i 2 lat dodatkowej nauki we własnym zakresie - rozwiązywania tysięcy zadań i matur - poległem na rozszerzonej matmie, i mam maximum 52%.

Tyle w temacie...

Komentarz

O matematyce nie mówmy bo w tym tyle mego szczęścia że byłem ostatnim rocznikiem którego nie dopadła. W przeciwnym wypadku poległbym na pierwszej linii frontu. Ale nie o tym, nie o tym Topic

Komentarz

A ja mam mieszane odczucia po obejrzeniu (w kinie). Niby jest akcja, niby pościgi, aktorzy też starzy sprawdzeni + bonus w postaci The Rocka, ale... no właśnie brakuje tego czym F&F stało czyli orgiastycznych sekwencji i pokazów możliwości tuningowanych mega fur. Podsumowując najbardziej podobała mi się I scena z filmu (która notabene była powtórką z zakończenia cz. 4) - ryk silników powodował gęsią skórkę. Autentycznie

Komentarz

Pracuję...
                              X