Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Breaking Bad

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Breaking Bad

Siema! Oglądaliście bądź słyszeliście o serialu Breaking Bad? Jeśli oglądaliście to jakie są wasze opinie dot. owego serialu, ja obejrzałem wszystkie odcinki wszystkich 5 sezonów i wg. mnie ten serial jest zaje*isty! . Szczerze nie mogę się doczekać kolejnych odcinków, choć serial prawdopodobnie będzie miał tylko 5 sezonów, teraz w sierpniu będzie druga połowa 5 sezonu zapewne. Ogólnie serial dość mało popularny w polsce niestety . Co prawda to nie jest film, a serial lecz postanowiłem to napisać w tym dziale :wink: .

Pzdr...

Re: Breaking Bad

Oglądałem. Genialny - z niecierpliwością czekam na finał serialu. Początkowo może trochę nużyć, ale potem jest coraz lepiej, polecam obejrzeć.
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Mało popularny w Polsce? Codziennie dookoła mnie trąbi tylko "Breaking Bad, Breaking Bad, obejrzyj Breaking Bad"

Komentarz

Ja na razie obejrzałem 2 sezony i jest nieźle ale nie rewelacyjnie. Ponoć im dalej w las tym lepiej więc może ocenię jak już obejrzę wszystkie

PS. Jak na razie w moim prywatnym rankingu serialowym zdecydowanie wygrywa Homeland. TO jest SERIAL

Komentarz

nie widziałam ani jednego odcinka, warto się za to w ogóle zabierać?
          autoplaza.com.pl

Komentarz

Powiem krótko - obydwa (BB i Homeland) to seriale wszechczasów, wymiatają pod każdym względem, nie zastanawiaj się ani minuty tylko łykaj jak najszybciej

Komentarz

PracujÄ™...
            X