Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Need For Speed the Movie (2014)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Need For Speed the Movie (2014)

Heh ciekawe co z tego wyjdzie. Film na podstawie gry wyścigowej - tego jeszcze nie było
    Ale fury, trzeba przyznać, zacne

[youtube:dshoqvwe]https://www.youtube.com/watch?v=mEDenzXAHrQ[/youtube:dshoqvwe]

Ciekawostka dla fanów Breaking Bad: główną rolę w NSF The Movie gra aktor wcielający się w postać Jessie'go

Re: Need For Speed the Movie (2014)

Zamieszczone przez siniak
    Ale fury, trzeba przyznać, zacne
    Oj brałbym, brałbym ;D Ale takie moje przemyślenie. Czy to nie będzie oparte na The Runie?

Komentarz

Sam już nie wiem na czym się oprą, ale nie mogę się doczekać obejrzenia tego!
      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

W temacie fabuły nie spodziewam się niczego więcej ponad poziom F&F chociaż nie zdziwie się też jak i nawet tego poziomu nie sięgnie... Ale przecież nie dla fabuły oglądamy takie filmy

Komentarz

Ja na bank to obejrzę, może nie koniecznie w kinie ale obejrzę

Komentarz

Niby pomysł fajny, ale jednak mi to nieco śmierdzi tandetą i raczej napewno do poziomu F&F się nie zbliży. : ) Fajnie, żeby oprócz samej jazdy była jakaś fabuła, bo inaczej to jednak będzie trochę nudno.

Komentarz

Mi też tak nie do końca przypadł do gustu, to raczej taki typowy odmóżdżacz

Komentarz

Dokładnie, mnie również nie zachwycił
                biurohera.pl

Komentarz

Obejrzeliście film, który nawet nie miał jeszcze swojej premiery... Geniusze. Widzę, że ta plaga SEO dotarła i tutaj.
                  http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                  GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                  GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

Obejrzał jak coś, bo pan bambinok, bubulek24 i jagadeni to jedna osoba (jego dyskusje ze samym sobą pozostawiam bez komentarza ). Nie powinien już nas niepokoić

Komentarz

Ja dzisiaj obejrzałem ten film i powiem, że jestem nim wielce zachwycony. Najbardziej mi się podobało całe mnóstwo niesamowitych efektów specjalnych i ten ryk wszystkich superaut. Fabuła może nie była jakaś szczególowa, ale zdarzały się różne zwroty akcji. Pojawiało się tam wszystko, co charakterystyczne dla serii gier NFS. Naprawdę polecam obejrzeć, moja ocena to 9/10.

Komentarz

Czyli film NFS to kolejny klon filmów z serii Szybcy i Wściekli, zero fabuły tylko efekty i auta. Zaoszczędziłem kasę na obejrzenie tej Amerykańskiej szmiry. Kasę zaoszczędzoną wydam na piwo, po nim przynajmniej się człowiek lepiej czuje.

Komentarz

Zamieszczone przez Adamski77
                          Czyli film NFS to kolejny klon filmów z serii Szybcy i Wściekli, zero fabuły tylko efekty i auta. Zaoszczędziłem kasę na obejrzenie tej Amerykańskiej szmiry. Kasę zaoszczędzoną wydam na piwo, po nim przynajmniej się człowiek lepiej czuje.
                          Nie rób sobie żartów, koleś! Need for speed to jest zupełnie inny klimat niż Szybcy i Wściekli, zresztą są tu takie samochody, że tamta seria może się schować. Ci, co porównują to z Szybkimi to raczej nie są rozgarnięci.

Komentarz

Niestety ale Underground 1/2 były wzorowane właśnie na Szybcy i Wściekli, na tym się EA opierało, nie inaczej było później, gdzie zdobywało się ulepszenia, wyjątkiem były w sumie Pro Street i Shifty. Reszta to wypisz wymaluj F&F, więc nie wciśniesz mi tu że mało tam zapożyczeń. I potwierdzę to co inni, film dla efektów i ludzi którzy jarają się takim podejściem do kina.

Komentarz

I wszystkie te super auta w NFS to repliki

Komentarz

PracujÄ™...
                              X