Ja dziś wylookałem coupe Sciona- tC.
Fotki nie mam niestety, bo nie mialem wtedy przy sobie komóry zeby cyknąc zdjęcie
Dla tych, którzy nie kojarzą auta odsyłąm do strony producenta: http://www.scion.com/
otomoto.pl to internetowa gieÅ‚da samochodowa. W otoMoto kupisz i sprzedasz samochody osobowe, dostawcze, ciężarowe i motocykle, ale także maszyny o różnym przeznaczeniu, np. budowlane i rolnicze.
Lukas coś tam. Przestań pisać na tym forum... Dziecko, najpierw jakieś drifty, które sobie znalazłeś na youtube i sie podszywasz pod gracza, teraz niby robisz zdjęcia które się znajdują na aukcji? Śmieszny jesteś. Barwna postać forum się znalazła. Idź i nie wracaj oszuście. Najlepiej to jeszcze nam napisz, że jesteś projektantem białego domu, a jeździsz Maybachem Excelero... Przemyśl co w ogóle robisz. Z ludzi sobie żartować? Nie masz co robić? Eh...
Najlepsze ono na świecie nie było ale spotkac taką w takim stanie graniczy z cudem. Na torze w Poznaniu to było... a była to Toyota Corolla Levin Coupe (AE86) w kolorze czarnym w idealnym stanie, 4AGE pod maską, oryginalne wnętrze z takimi dodatkami jak chociazby kierownica TRD i bardzo fajnym bodykitem takim na wzór japońskich...Miałem okazje obejrzec ją z bliska... bardzo bliska i wierzcie mi panowie wiecej bynajmniej mi do szczescia nie trzeba
Gdańsk:
Dodge Viper SRT-10 07
Porshe 911, Cayman S
Subaru Impreza WRX 06
Mitsubishi Lancer Evolution VIII, IX, IV, VI
Ford Mustang SVT Cobra
Mercedes SLR McLaren
Gdynia:
Bugatti Veyron
Aston Martin DB9, DB7, Vanquish
Ferrari Enzo, F360 Modena,
Audi LeMans Quatro
Lamborghini Gallardo, Murcielago, LP640, Diablo, Countac
Pagani Zonda
Jak widac mało w życiu widziałem ... ale jak tylko na 2 miasta to dosc sporo widziałem ... =]
co TY Sczepi gadasz...tyle aut ja np. nie widziałem:/:/:/....żadnego Lambo nie widziałem ...........a już o Astonach nie mówiąc.... a jescze bardziej o Pagani Zondzie
Gdańsk:
Dodge Viper SRT-10 07
Porshe 911, Cayman S
Subaru Impreza WRX 06
Mitsubishi Lancer Evolution VIII, IX, IV, VI
Ford Mustang SVT Cobra
Mercedes SLR McLaren
Gdynia:
Bugatti Veyron
Aston Martin DB9, DB7, Vanquish
Ferrari Enzo, F360 Modena,
Audi LeMans Quatro
Lamborghini Gallardo, Murcielago, LP640, Diablo, Countac
Pagani Zonda
Jak widac mało w życiu widziałem ... ale jak tylko na 2 miasta to dosc sporo widziałem ... =]
W Gdyni takie egzotyki? Troche to mi sie wydaje dziwne... O Veyronie i Enzo to tam nie słyszałem. Zonda też jest dla mnie wątpliwa.
Poza tym trudno Ci byłoby zobaczyć Audi LeMans bo to concept Produkcyjna wersja to R8.
Chciałbym, abyś pokazał jakieś dowody - wiem, nei zawsze da sie zrobić zdjęcie, ale gdyby te auta były akurat w Gdyni, to myśle, że przeglądając inne strony trafiłbym na nie.
Troche dziw ze takie egzotyki ale widzialem ... jak bym mial dowody bym wstawił fotki ale nie mam (nie jak niektorzy co wstawiaja zdjecia z otomoto lub innych stron)
Veyrona widziałem jak koło salonu wieżdzał do ciężarówki.
Audi jechało na lawecie a laweta na niemieckich lejestracjach byla.
Zonda na parkingu strzezonym bodajrze była z anglii bo miala kierownice po prawej stronie.
Aston Martin DB9 w centrum Gdyni.
Lamborghini Gallardo, Murcielago i Ferrari Enzo na obwodnicy kolo wjazdu do Gdyni.
Jak nie wierzycie nie musicie.
A i nie mam zamiaru sie bronic zdjeciami z internetu jak niektore osoby co najpierw kłamią a nastepnie sie osmieszaja ...
Komentarz