Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najlepsze samochody jakie widzieliście na żywo.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Codziennie chodząc do pracy mijałem go i zawsze chciałem zrobi mu fotkę ale zawsze jakoś się spieszyłem...ostatniego dnia w Niemczech waląc z tobołami do auta zatrzymałem się i cyk...specjalnie dla was :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Nomuken
      Najlepsze ono na świecie nie było ale spotkac taką w takim stanie graniczy z cudem. Na torze w Poznaniu to było... a była to Toyota Corolla Levin Coupe (AE86) w kolorze czarnym w idealnym stanie, 4AGE pod maską, oryginalne wnętrze z takimi dodatkami jak chociazby kierownica TRD i bardzo fajnym bodykitem takim na wzór japońskich...Miałem okazje obejrzec ją z bliska... bardzo bliska i wierzcie mi panowie wiecej bynajmniej mi do szczescia nie trzeba

PZDR
      To auto było kiedyś prezentowane w jednym z numerów Maxi Tuning. Felgi spoko z polerowanym rantem ale szkoda że to nie Watanabe :wink: Kierownica to Nardi z klaksonem TRD :wink: Co Nie oznacza że nie jest piękna... świetna maszyna 180HP, szpera dużo części TRD. Boskie auto.
      NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Dzisiaj, jadąc z wycieczką klasową do Bielska Białej na "Katyń" Wajdy i spoglądając przez okno, w salonie Audi zobaczyłem nowe R8. Ale było za późno, żeby cyknąć zdjęcie... piękne, srebrne autko. Ale z tej klasy wolę 911-kę

Komentarz

Odnośnie audi R8 to widuje je w Poznaniu na Poznańskich numerach jeżdzi takie srebrne. . . .
          Moim zdaniem R8 jest lepsze niż 911 ale nie potrafie tego wyjasnić po prostu gdybym stał przed takim wyborem wybrał bym Audi. . .
          Porsche ma dużo świetnej techniki a Audi ma świetną technikę i jeszcze to "coś". . . . .

Pozdrawiam

Komentarz

Porsche 911 ma klimat i historię w przeciwieństwie do R8...poza tym niby Audi a jakośc szkoda gadac...nierówne szpary, zderzak przedni zaraz by miał odpaśc i byle jak położony lakier...fajne tylko na obrazku...koniec OT

Komentarz

PracujÄ™...
            X