Że sportowe auta sa niepraktyczne??Większej głupoty nie słyszałem...jak ktos chce praktyczny samochód to niech se kupi Autosana, wszystko wejdzie...Nie wszystkie samochody musza byc wygodne i miec spory bagażnik...ktos kogo stac na 350Z to nie bedzie jego samochodem na codziń, tylko samochodem do weekendowych wypadów...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Lexus SC430 vs Nissan 350 Z
Zwiń
X
-
Że sportowe auta sa niepraktyczne??Większej głupoty nie słyszałem...
Kyjgel, weź nie krytykuj wszystkiego z góry na dół bez namysłu...
-
Dalej nie zrozumiałeś...i czepiasz się określeń bo dobrze wiesz o co mi chodzi...roadstery są niepraktyczne i nie po to się kupuje takie auta tylko dla przyjemnosci z jazdy, podkreślenia swojego image albo zasobnosci portfela(na osławione laski hehe). Określając auto sportowe nie masz na myśli BMW M5, tylko jakiegoś porsche, nsx, czy inne Enzo...
Komentarz
-
U mnie Nissan 350Z jest juz spalony. Zostal zrobiony ze wspolpraca z RenaultStad jego fatalne wykonczenie wnetrza(beznadziejna jakosc plastikow itd.). Druga sprawa to silnik. Tunerzy japonscy jak przystosowuja te samochody do np. Driftu, wkladaja do nich silniki ze Skyline'a poniewaz ten z 350Z nie nadaje sie do tuningu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez PatricksupraU mnie Nissan 350Z jest juz spalony. Zostal zrobiony ze wspolpraca z RenaultStad jego fatalne wykonczenie wnetrza(beznadziejna jakosc plastikow itd.). Druga sprawa to silnik. Tunerzy japonscy jak przystosowuja te samochody do np. Driftu, wkladaja do nich silniki ze Skyline'a poniewaz ten z 350Z nie nadaje sie do tuningu.
Komentarz
-
fatalne wykonczenie wnetrza
A co do tego że nie nadaje się do tuningu to macie rację tylko że to wcale nie jest źle . . . .
Japończycy zrobili świetny samochód który jest tak dobry że nie potrzeba mu kolorowych kabli pod maską i spoilerów z marketu . . . .
Pozdrawiam
PS.I nie piszcie że 350z to złom bo normalnie uduszę . . . .
Komentarz
-
No dawaj dusNie marze o takim o nieeee. Co ty wogole gadasz ja napisalem o profesionalnym tuningu a nie o takim jak robi TEDE z E30 w OPT
Gdyby Japonczycy sami zrobili ten samochod bylby 100 razy lepszy i tyle
PS. Jak chcesz zobacz dobra jakosc wykonczenia wnetrza looknij na wnetrza Lexusow SC430.
Komentarz
-
Może nie ma jakosci wnętrza Lexusa ale za to można nim podjechać gdzieś a nie tak jak w przypadku SC430: podjedziesz tym gdzieś a ludzie Cię albo wyśmieją jak złożysz ten rahityczny dach albo będą się głowili gdzie jest przód a gdzie tył . . . . .
Pozdrawiam
PS.A teraz małe porównanie
Nissan 350z czyli sportowy samochód który nie tylko jeździ prosto ale też skręca:
I Lexus który wygląda jak ufo z kawałkami samochodu . . . .i ten dach . . . . .żenada
Komentarz
-
SC430>350Z.
Lx jest o niebo lepszy, jeżeli chodzi o wnetrze i design karoserii...wszyscy rozkochali się w 350Z dzięki F&F, NFS...i dzieciaki sikają...SC430 to auto dla konesera który zna się na motoryzacji...A wnętrze 350Z i tak jest paskudne i basta...to już bardziej oglądałbym się za Murano niż za 350Z...
Komentarz
-
SC430 to auto dla konesera który zna się na motoryzacji
Może wam się nie podobać 350z ale ja i tak uważam że jest świetny i przy tym zostanę . . . . .
A to że ma silnik z Renault Avantime to już zupełnie inna sprawa. . . . . na szczęscie japończycy go mocno przerobili i teraz ma 301 koni i nadsterownosć na każdym zakręcie . . . . . .
Pozdrawiam
Komentarz
Komentarz