Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Lexus SC430 vs Nissan 350 Z

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Lexus SC430 vs Nissan 350 Z

Że sportowe auta sa niepraktyczne??Większej głupoty nie słyszałem...jak ktos chce praktyczny samochód to niech se kupi Autosana, wszystko wejdzie...Nie wszystkie samochody musza byc wygodne i miec spory bagażnik...ktos kogo stac na 350Z to nie bedzie jego samochodem na codziń, tylko samochodem do weekendowych wypadów...

Że sportowe auta sa niepraktyczne??Większej głupoty nie słyszałem...
    Kto tu pisze o sportowych?? Sportowy może być też kombiak, wtedy jest praktyczny. Ale że 2-osobowe roadstery (bo o takich mowa) z symbolicznymi bagażnikami są praktyczne??!! Kupując takie auto, napewno masz juz w garażu rodzinny wóz, proste.
    Kyjgel, weź nie krytykuj wszystkiego z góry na dół bez namysłu...

Komentarz

nie krytykuj wszystkiego z góry na dół bez namysłu...
      No własnie . . . . . .

Komentarz

Dalej nie zrozumiałeś...i czepiasz się określeń bo dobrze wiesz o co mi chodzi...roadstery są niepraktyczne i nie po to się kupuje takie auta tylko dla przyjemnosci z jazdy, podkreślenia swojego image albo zasobnosci portfela(na osławione laski hehe). Określając auto sportowe nie masz na myśli BMW M5, tylko jakiegoś porsche, nsx, czy inne Enzo...

Komentarz

U mnie Nissan 350Z jest juz spalony. Zostal zrobiony ze wspolpraca z Renault Stad jego fatalne wykonczenie wnetrza(beznadziejna jakosc plastikow itd.). Druga sprawa to silnik. Tunerzy japonscy jak przystosowuja te samochody do np. Driftu, wkladaja do nich silniki ze Skyline'a poniewaz ten z 350Z nie nadaje sie do tuningu.

Komentarz

Zamieszczone przez Patricksupra
            U mnie Nissan 350Z jest juz spalony. Zostal zrobiony ze wspolpraca z Renault Stad jego fatalne wykonczenie wnetrza(beznadziejna jakosc plastikow itd.). Druga sprawa to silnik. Tunerzy japonscy jak przystosowuja te samochody do np. Driftu, wkladaja do nich silniki ze Skyline'a poniewaz ten z 350Z nie nadaje sie do tuningu.
            I ty się nie bałeś tego napisac? Ja ośmieliłem raz skrytykowac 350Z i mnie ukamieniowali prawie za to.Tak na serio masz w 100% rację

Komentarz

no 350Z fajnie wygląda, fajnie jeździ... ...koniec zalet...
              Oo\_____/oO

Komentarz

fatalne wykonczenie wnetrza
                A ty pewnie wiesz to dla tego że jezdzisz nim na codzień i już Ci się znudził co??A tak na prawdę to marzysz o takim . . . . .
                A co do tego że nie nadaje się do tuningu to macie rację tylko że to wcale nie jest źle . . . .
                Japończycy zrobili świetny samochód który jest tak dobry że nie potrzeba mu kolorowych kabli pod maską i spoilerów z marketu . . . .

Pozdrawiam

PS.I nie piszcie że 350z to złom bo normalnie uduszę . . . .

Komentarz

No dawaj dus Nie marze o takim o nieeee. Co ty wogole gadasz ja napisalem o profesionalnym tuningu a nie o takim jak robi TEDE z E30 w OPT Gdyby Japonczycy sami zrobili ten samochod bylby 100 razy lepszy i tyle
                  PS. Jak chcesz zobacz dobra jakosc wykonczenia wnetrza looknij na wnetrza Lexusow SC430.

Komentarz

no tak może ma niezadobre wykończenie, może jego silnik nie nadaje się do tuningu to i tak jak go widzicie na drodze to nie możecie oderwać od niego wzroku, a jego osiągi jak na polski warunki są baaardzo dobre
                    Oo\_____/oO

Komentarz

Nie no dobra zgodze sie tez sie za nim ogladam ale to normalne. Na polskich drogach jedzi malo sportowych i widowiskowych wozkow i kazdy taki na drodze automatycznie przykuwa wzrok. Moj tato ma Toyote Supre MK3. Jak jezdziemy przez miasto zawsze sie ogladaja.

Komentarz

Może nie ma jakosci wnętrza Lexusa ale za to można nim podjechać gdzieś a nie tak jak w przypadku SC430: podjedziesz tym gdzieś a ludzie Cię albo wyśmieją jak złożysz ten rahityczny dach albo będą się głowili gdzie jest przód a gdzie tył . . . . .

Pozdrawiam

PS.A teraz małe porównanie
                        Nissan 350z czyli sportowy samochód który nie tylko jeździ prosto ale też skręca:

I Lexus który wygląda jak ufo z kawałkami samochodu . . . .i ten dach . . . . .żenada

Komentarz

Hahahahah tym mnie rozbawiles- UFO hahahah. Lexus SC430 jest zarabisty, tylko lepsze felgi mu dac bo seryjne to prawda nie wygladaja najlepiej. Dach jest swietny kiedy chcesz masz Cabrio, a innym razem Hard Top Coupe-piekna sprawa. Mi sie bardzo podoba

Komentarz

SC430>350Z.
                            Lx jest o niebo lepszy, jeżeli chodzi o wnetrze i design karoserii...wszyscy rozkochali się w 350Z dzięki F&F, NFS...i dzieciaki sikają...SC430 to auto dla konesera który zna się na motoryzacji...A wnętrze 350Z i tak jest paskudne i basta...to już bardziej oglądałbym się za Murano niż za 350Z...

Komentarz

SC430 to auto dla konesera który zna się na motoryzacji
                              Raczej dla pana z laskÄ… ubranego w panterkÄ™ . . . . .
                              Może wam się nie podobać 350z ale ja i tak uważam że jest świetny i przy tym zostanę . . . . .
                              A to że ma silnik z Renault Avantime to już zupełnie inna sprawa. . . . . na szczęscie japończycy go mocno przerobili i teraz ma 301 koni i nadsterownosć na każdym zakręcie . . . . . .

Pozdrawiam

Komentarz

PracujÄ™...
                              X