Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Lexus SC430 vs Nissan 350 Z

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

lukasgt5 spojrz tylko na linie Lexusa porpostu piekna. A tak pozatym Lexus jest jednym z najmniej awaryjnych samochodow i razem z potezna moca dostajesz luksus,siwetne naglosnienie wnetrza(sprzet Marka Lewinsona), no i ten dach mmmm rozmarzylem sie

PS. silnik z 350Z nie jest z Renault Zostal zrobiony pare lat wczesniej przez Nissana i rzeczywiscie byl dobry przeciez zgarnal pare ladnych nagrod w tym silnik roku. Ale pozniej (mowie tu juz o calym samochodzie) zostal zeszmacony przez wspolprace z Renault.

Komentarz

Szczerze mówiąc, nienawidze Lexusa SC430. Wg. mnie jest paskudny.

350Z jest fajny, ale nie jest dla mnie całym życiem. Ma dużo wad. Mimo to w porównaniu Lexus SC vs. Nissan 350Z wygrywa ten drugi.
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

no bo przecież to kompletnie inne samochody!!!
        350Z to samochód sportowy, ciężki do opanowania w ostrej jeździe po zakrętach, a sc430 to samochodzik do lansu, wiecie, czerwona albo biała skóra, ładna dziewczyna obok i powolne toczenie się przez miasto
        Oo\_____/oO

Komentarz

Banan i o to chodzi w tym samochodzie

Komentarz

Banan, to czemu poprzednio te 2 auta były porównywane?

Cóż każdy może miećswoje zdanie i ja je szanuje, ale powiem tylko, że kiedyś w Kmh Lexus SC był w porównaniu aut dla... Tinky Winky
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Lexus SC 430 auto dla... Tinky Winky
              I tu się z nimi w pełni zgadzam . . . .
              Nie słyszałem nigdy żeby Nissan 350z był w ankietach aut dla kolorowych z antenkami na głowie . . . .

Pozdrawiam

Komentarz

I tu sie uwypukla kto ma pojęcie o motoryzacji...patrzę na samochód pod względem osobistych odczuc estetycznych, pod wzgledem technologicznym, a nie że ten samochód jest lanserski, czy laski na niego lecą, i ze wyszło w jakieś głupawej gazecie że to auto dla geja...350Z jest przereklamowany, a o SC430 mało kto słyszał...

Komentarz

no tak, SC430 w polsce prawie nie ma, ja widziałem może z 5, jedną się przejechałem(jako parażer), a 350 więcej jest poprostu, ale kyjgel nie zaprzeczysz że 350 jest dużo bardziej sportowa od SC, a SC to taki samochód który aż szkoda kręcić do odcięcia, najlepiej to nim powoli jechać, czuć wiatr we włosach i słuchać dobrej muzy z dobrych głośników
                  Oo\_____/oO

Komentarz

Ojjj Lexus SC430 to samochod ktory jest wszechstronny. I do szybkiej jazdy(przeciez po cos jest te 300KM) i do Comfortowej jazdy, i lansu poprostu samochod do wszytkiego A 350Z jak powiedzial Jeremy Clarkson jest gorzej wykonczony niz niekotre altanki dzialkowe.

Komentarz

no i Clarkson miał rację... nie no ale z mojego punktu widzenia SC430 nie nadaje sie do szybkiej jazdy, może i ma 300KM no ale nim to szkoda szaleć... fajniej jeździć tak niezaszybko, delektować się jazdą... hehe ale to porównanie jest złe, do 350Z to można Z4 albo TT porównać, nie SC430
                      Oo\_____/oO

Komentarz

Zamieszczone przez Banan777
                        no tak, SC430 w polsce prawie nie ma, ja widziałem może z 5, jedną się przejechałem(jako parażer), a 350 więcej jest poprostu, ale kyjgel nie zaprzeczysz że 350 jest dużo bardziej sportowa od SC, a SC to taki samochód który aż szkoda kręcić do odcięcia, najlepiej to nim powoli jechać, czuć wiatr we włosach i słuchać dobrej muzy z dobrych głośników
                        Masz rację i nie mam żadnych "ale" do twoich pogladów. No chyba że nie szkoda ale nie wypada kręcic obroty w Lexie.

Komentarz

Zamieszczone przez Patricksupra
                          Ojjj Lexus SC430 to samochod ktory jest wszechstronny. I do szybkiej jazdy(przeciez po cos jest te 300KM) i do Comfortowej jazdy, i lansu poprostu samochod do wszytkiego A 350Z jak powiedzial Jeremy Clarkson jest gorzej wykonczony niz niekotre altanki dzialkowe.
                          Skoro jesteśmy przy TG to Lexus SC został przez nich uznany za najgorszy samochód na rynku. Mi sie Lexus bardzo nie podoba, a zdanie niektórych mediów tak przytoczyłem jako ciekawostkę ;] Jest dla mnie paskudny i tyle...

A 350Z też jest w cabrio. Ale gdybym miał wybierać z samochodów klasy tego Nissana to wybrałbym Alfę Brere <3
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Oj tam....chłopaki nie ma co się kłócić i przekonywać innych do danego auta....każdy ma jakieś auto marzeń,i naprawdę ciężko przekonać wtedy daną osobę do innego auta....tak jak ja uwielbiam Hondę S2000 ,tak np .Lukas 350z ,ktoś inny SC 430.i mnie np. nigdy nikt nie przekona do 350 Z czy Sc 430 czy do jakiegokolwiek innego auta bo po prostu dla mnie istnieje tylko S2000........tak dla kogoś 350 Z itd....pewnie,że porównywać sobie można każde auta,ale każde jest inne i ma inny charakter.Np. porównywać Lexusa SC z S2000 to totalna pomyłka by byłaby. Honda jest stworzona do sportowej jazdy bez kompromisów a Lexus do spokojniejszej(lecz nie wolnej oczywiście), wygodnej i luksusowej jazdy....To tyle :wink:

Komentarz

Lexus jest raczej symbolem "Lexusu" i bogactwa, a 350 Z dla wyszalenia się... Osobiście to oba auta bardzo mi się podobają.

Moderator Serwer :wink:

Komentarz

Lexusem nie polecisz bokiem po rondzie po włączy się ESP . . . . .
                                Nissanem polecisz ostrym bokiem i do tego musisz dać coś od siebie. . . .

A poza tym ma ten dach który można składać tylko na postoju i zajmuje to całą wiecznosć . . . . . a przy tym wygląda szpetnie . . . . .
                                SC to wóz któremu zderzenie z pędzącym pociągiem już by bardziej nie zaszkodziło . . . . . . .

Pozdro

Komentarz

PracujÄ™...
                                X