Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Lexus SC430 vs Nissan 350 Z

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

No dobra, teraz schowajcie modeliki i spać.

narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez lukasgt5
      Lexusem nie polecisz bokiem po rondzie po włączy się ESP . . . . .
      Nissanem polecisz ostrym bokiem i do tego musisz dać coś od siebie. . . .

A poza tym ma ten dach który można składać tylko na postoju i zajmuje to całą wiecznosć . . . . . a przy tym wygląda szpetnie . . . . .
      SC to wóz któremu zderzenie z pędzącym pociągiem już by bardziej nie zaszkodziło . . . . . . .

Pozdro
      No przecież napisałem do jasnej ku..., że Leksus jest do czego innego i Nissan do czego innego więc po co bijesz piane nie potrzebnie?

Moderator Serwer

Komentarz

I jedno fajne i drugie, ale zdecydowanie wole i wybrałbym Lexusa, bo uwazam ze jest poprostu lepszy. V8, Mark Levinson, skóra, drewno i te sprawy. a poza tym to jest LEXUS, a bokiem to se mozesz poleciec ale w NFS'ie

Komentarz

No i pewnie lexus nie jest przystosowany do kopania go po sprzegle wiec odpada. Jako ze kierowcy miewaja rozne dziwne pomysly, to bardzo dobrze, ze dach mozna zlozyc tylko na postoju
          maruda
          A-spec 17,839 km

Komentarz

Lukasgt a nie wiesz moze do czego sluzy w Lexusie taki duzy GUZIOR Z NAPISEM OFF ESP???? Z Roadsterow najlepszym wozem jest S2000 nie ma co gadac ale jakbym mial wybierac miedzy Nissanem,BMW Z4 itd. to wiadomo wzialbym 350Z.

Komentarz

A ja wybrałbym Z4 M w Białym perłowym kolorze...Ale to że W SC430 nie można wyłączyc ESP? Ależ błazeńskie wypowiedzi...polatac bokiem na rondzie...najpierw trza umiec (w realu rozwaliłem dyfer w Omedze brata i już se polatałem )

Komentarz

Ale chyba porównywanie 350Z z SC 430 jest trochę bezpodstawne....... to są dwa całkiem różne auta pod względem przeznaczenia i charakteru.........

Komentarz

To japońskie i to też...wymiary podobne, moc...to sportowe...tylko cena...na niekorzyśc Lexusa...Np Mercedes C klasa i BMW 3 też mają odmienne charaktery ale grają w tej samej "lidze"

Komentarz

Przeczytaj nazwę tematu . . . . . .
                    A odnosnie Nissana to może lepiej by było porównywać wersję cabrio do Lexusa co ??
                    Widziałem nie dawno takiego cabrio w pomarańczowym kolorze i przyznam że był zajebisty . . . . . . .

Pozdrawiam

PS. Co wy na to żeby zrobić temat w którym będziemy porównywać auta . . . ??

Komentarz

no można by zrobić taki temat, porównywać jakieściekawe samochody, ale bez porównań samochodów zupełnie innych klas, tak jak z SC i 350z, bo to trochę bez sensu

do SC to możecie SL500 w cabrio porównać
                      Oo\_____/oO

Komentarz

Dokładnie ........ Auta zestawione do porównania (Lexus430, Nissan350Z) róźnią się klasą, dlatego cena i jakość wykonania też jest inna.

Lexus GS430 (253 200 PLN - 289 950 PLN)
                        Nissan 350Z (177 000 PLN - 203 400 PLN)

Obydwa auta są fajne. Mimo tego, że Lexus jak i Nissan występują w wersji cabrio, nie powinno sie ich porównywać. Pozdro

Komentarz

Zamieszczone przez lukasgt5
                          Przeczytaj nazwę tematu . . . . . .
                          A odnosnie Nissana to może lepiej by było porównywać wersję cabrio do Lexusa co ??
                          Widziałem nie dawno takiego cabrio w pomarańczowym kolorze i przyznam że był zajebisty . . . . . . .

Pozdrawiam

PS. Co wy na to żeby zrobić temat w którym będziemy porównywać auta . . . ??
                          Jak zwykle znowu nie zrozumiałeś...siadaj, pała...SC430 jest zarówno kabrioletem jak i coupe(cc) A przykład z średniej klasy premium przywołałem tylko dla zobrazowania różnic/podobieństw....

Komentarz

Zamieszczone przez soundtropolis
                            Dokładnie ........ Auta zestawione do porównania (Lexus430, Nissan350Z) róźnią się klasą, dlatego cena i jakość wykonania też jest inna.

Lexus GS430 (253 200 PLN - 289 950 PLN)
                            Nissan 350Z (177 000 PLN - 203 400 PLN)

Obydwa auta są fajne. Mimo tego, że Lexus jak i Nissan występują w wersji cabrio, nie powinno sie ich porównywać. Pozdro
                            Soundtropolis, ale my tu "porównujemy" Lexusa SC, a nie GS...
                            http://najalternatywniej.blogspot.com/
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Od początku mówiłem że tych aut nie powinno sie porównywać.....z pewnych bardzo prostych względów. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                                Dalej nie zrozumiałeś...i czepiasz się określeń bo dobrze wiesz o co mi chodzi...roadstery są niepraktyczne i nie po to się kupuje takie auta tylko dla przyjemnosci z jazdy, podkreślenia swojego image albo zasobnosci portfela(na osławione laski hehe). Określając auto sportowe nie masz na myśli BMW M5, tylko jakiegoś porsche, nsx, czy inne Enzo...
                                Sorry, a niby czym ustępuje M5 debilnemu NSX'owi? Po stokroć wolałbym M5 niż 350Z, SC430, S2000, Eclipse itp. BMW M5 to wóz sportowy. V10 i 507km. zdecydowanie przewyższa moc chociażby NSX'a, nieprawdaż?

Komentarz

Pracuję...
                                X