Lexusem nie polecisz bokiem po rondzie po włączy się ESP . . . . .
Nissanem polecisz ostrym bokiem i do tego musisz dać coś od siebie. . . .
A poza tym ma ten dach który można składać tylko na postoju i zajmuje to całą wiecznosć . . . . . a przy tym wygląda szpetnie . . . . .
SC to wóz któremu zderzenie z pędzącym pociągiem już by bardziej nie zaszkodziło . . . . . . .
Pozdro
No przecież napisałem do jasnej ku..., że Leksus jest do czego innego i Nissan do czego innego więc po co bijesz piane nie potrzebnie?
I jedno fajne i drugie, ale zdecydowanie wole i wybrałbym Lexusa, bo uwazam ze jest poprostu lepszy. V8, Mark Levinson, skóra, drewno i te sprawy. a poza tym to jest LEXUS, a bokiem to se mozesz poleciec ale w NFS'ie
No i pewnie lexus nie jest przystosowany do kopania go po sprzegle wiec odpada. Jako ze kierowcy miewaja rozne dziwne pomysly, to bardzo dobrze, ze dach mozna zlozyc tylko na postoju
Lukasgt a nie wiesz moze do czego sluzy w Lexusie taki duzy GUZIOR Z NAPISEM OFF ESP???? Z Roadsterow najlepszym wozem jest S2000 nie ma co gadac ale jakbym mial wybierac miedzy Nissanem,BMW Z4 itd. to wiadomo wzialbym 350Z.
A ja wybrałbym Z4 M w Białym perłowym kolorze...Ale to że W SC430 nie można wyłączyc ESP? Ależ błazeńskie wypowiedzi...polatac bokiem na rondzie...najpierw trza umiec (w realu rozwaliłem dyfer w Omedze brata i już se polatałem )
To japońskie i to też...wymiary podobne, moc...to sportowe...tylko cena...na niekorzyśc Lexusa...Np Mercedes C klasa i BMW 3 też mają odmienne charaktery ale grają w tej samej "lidze"
Przeczytaj nazwę tematu . . . . . .
A odnosnie Nissana to może lepiej by było porównywać wersję cabrio do Lexusa co ??
Widziałem nie dawno takiego cabrio w pomarańczowym kolorze i przyznam że był zajebisty . . . . . . .
Pozdrawiam
PS. Co wy na to żeby zrobić temat w którym będziemy porównywać auta . . . ??
no można by zrobić taki temat, porównywać jakieściekawe samochody, ale bez porównań samochodów zupełnie innych klas, tak jak z SC i 350z, bo to trochę bez sensu
Przeczytaj nazwę tematu . . . . . .
A odnosnie Nissana to może lepiej by było porównywać wersję cabrio do Lexusa co ??
Widziałem nie dawno takiego cabrio w pomarańczowym kolorze i przyznam że był zajebisty . . . . . . .
Pozdrawiam
PS. Co wy na to żeby zrobić temat w którym będziemy porównywać auta . . . ??
Jak zwykle znowu nie zrozumiałeś...siadaj, pała...SC430 jest zarówno kabrioletem jak i coupe(cc) A przykład z średniej klasy premium przywołałem tylko dla zobrazowania różnic/podobieństw....
Dalej nie zrozumiałeś...i czepiasz się określeń bo dobrze wiesz o co mi chodzi...roadstery są niepraktyczne i nie po to się kupuje takie auta tylko dla przyjemnosci z jazdy, podkreślenia swojego image albo zasobnosci portfela(na osławione laski hehe). Określając auto sportowe nie masz na myśli BMW M5, tylko jakiegoś porsche, nsx, czy inne Enzo...
Sorry, a niby czym ustępuje M5 debilnemu NSX'owi? Po stokroć wolałbym M5 niż 350Z, SC430, S2000, Eclipse itp. BMW M5 to wóz sportowy. V10 i 507km. zdecydowanie przewyższa moc chociażby NSX'a, nieprawdaż?
Komentarz