Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Porównania

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Porównania

A więc tak w tym temacie porównujemy samochody w następujący sposób . . .
    Jedna osoba podaje 2 samochody które chcę porównać + jakieś swoje sugestie dotyczące danych aut a następna osoba opisuje to "lepsze auto" i uzasadnia swoją odpowiedz . . . . . następnie wpisuje znowu 2 samochdy i następna osoba robi to samo . . . . .
    Każde porównanie to ma być pare postów w których userzy będą mogli podzielić się swoim zdaniem na temat danego modelu . . . . .
    Auta nie muszÄ… byc nowe . . . . .

Więc może zacznę :
    Moje porównanie to Mitsubishi 3000GT vs. Honda NSX pierwszej generacji

Pozdrawiam

Halo....w poprzednim, wiadomym topicu wyjaśniliśmy że nie powinno sie porównywac samochodów jeśli reprezentują inną "półkę" cenową...Za NSXa kupisz 2 Mitsubishi 3000GT...więc zastanów się o co ci właściwie chodzi...ale dobra...wolę NSXa ze względu na super silnik, zawieszenie, nie był produkowany w USA(jakośc), design, wnętrze, paleta kolorów, unikat, wszystko...jedynym minusem jest właśnie cena...
    następne porównanie...
    BMW M5 czy Alpina B5...chcę konkretne argumenty a nie w stylu bo jest lepszy albo mój wujek takiego chce kupic i dlatego wolę tego...

Komentarz

Myślę że M5 głównie ze względu na to że do M5 jest więcej częsci niż do Alpiny . . . . .
      Poza tym to jeszcze jest to pytanie "czym jeździsz ??" a ty odpowiadasz "M5" a to już brzmi dumnie . . . . . . .

ProszÄ™ o :
      Ford Sportka vs. Citroen C2 VTS

Pozdrawiam

Komentarz

Wolę Citroena. Jest nowocześniejszy, lepiej wygląda i w ogóle, mimo że jest francuski
        VW Golf GTI mkI vs. Peugeot 205 GTI

ja chcÄ™ to 205 w gt5
        narancs alternativa

Komentarz

Ale jeden temat na tyle porównań nei wystarcza. Powinien być dział, taki jak np. na tgfansite. Bo jeśli mamy sie pytać czy wolisz A od B to odsyłam do tematu "X czy Y?". Będzie za dużo porównań, za duży bałagan... ZAłoże się, że jak będzie już omawiane jedno porównanie, to jakaś osoba wtrąci sowje 3 grosze do poprzedniego... Temat dla mnie bezsensu - albo porównujmy konkretne 2 lub więcej samochody, albo apelujmy o nowy dziąl gdzie będątakie porównania, ale umieszczane z rozsądkiem.

Chyba, że zmieni sie troche formuła topicu, bo tu jest pytanie - odp. - pytanie
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
            Ale jeden temat na tyle porównań nei wystarcza. Powinien być dział, taki jak np. na tgfansite. Bo jeśli mamy sie pytać czy wolisz A od B to odsyłam do tematu "X czy Y?". Będzie za dużo porównań, za duży bałagan... ZAłoże się, że jak będzie już omawiane jedno porównanie, to jakaś osoba wtrąci sowje 3 grosze do poprzedniego... Temat dla mnie bezsensu - albo porównujmy konkretne 2 lub więcej samochody, albo apelujmy o nowy dziąl gdzie będątakie porównania, ale umieszczane z rozsądkiem.

No to w takim razie żeby uniknąć bałaganu zróbmy tak:
            Jedna osoba piszę następna odpowiada i zadaję kolejne porównanie!!
            Żadnych dodatkowych postów . . . . . .pierwsza osoba która odpowie zadaje następne i koniec . . . . .no chyba że odp będzie bez sensu . . . .

A wracając do porównań to wolałbym 205 - kę ponieważ jest to legenda rajdów i do tego ma napęd na 4 koła . . . . . . .pomimo że jest francuska moim zdaniem jest super fajna . . . . . .

A ja poproszÄ™:
            Chrysler 300C STR vs Audi S6

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez lukasgt5
              Zamieszczone przez Witek Enzo

No to w takim razie żeby uniknąć bałaganu zróbmy tak:
              Jedna osoba piszę następna odpowiada i zadaję kolejne porównanie!!
              Żadnych dodatkowych postów . . . . . .pierwsza osoba która odpowie zadaje następne i koniec . . . . .no chyba że odp będzie bez sensu . . . .

A wracając do porównań to wolałbym 205 - kę ponieważ jest to legenda rajdów i do tego ma napęd na 4 koła . . . . . . .pomimo że jest francuska moim zdaniem jest super fajna . . . . . .

A ja poproszÄ™:
              Chrysler 300C STR vs Audi S6

Pozdrawiam
              Czy TY potrafisz czytać ze zrozumieniem? Czy może ja coś źle napisałem?

Jeśli chcesz tematu w stylu pytanie - odpowiedz bez uzasadnienia - pytanie to odsyłam np. do X czy Y? Przecież takie tematy już są!!!
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

O co Ci chodzi z tym "X czy Y" ????????
                I może skończmy już ten OT co??
                A odpowiedzi własnie mają być uzasadnione . . .

Pozdro

PS.ProszÄ™ o odpowiedz na :
                Chrysler 300C SRT vs Audi S6

Komentarz

Zamieszczone przez lukasgt5
                  Myślę że M5 głównie ze względu na to że do M5 jest więcej częsci niż do Alpiny . . . . .
                  Poza tym to jeszcze jest to pytanie "czym jeździsz ??" a ty odpowiadasz "M5" a to już brzmi dumnie . . . . . . .

ProszÄ™ o :
                  Ford Sportka vs. Citroen C2 VTS

Pozdrawiam
                  Czy ty wiesz wogóle co to za samochód Alpina B5???Części te same co w Bmw 540 np...ale się zbłaźniłeś...geez...a i Peugeot 205GTI ma napęd na przednią oś młotku

Komentarz

Chodziło mi o 205 rally car . . . .
                    A co do alpiny to sorki ale nie wiedziałem . . . .

No więc :
                    Chrysler 300C czy Audi S6 ??

Pozdrawiam

Komentarz

Moim zdaniem S6....np. lepsza jakość wykonania.Tak ogólnie bardziej mi sie podoba, a w dodatku nie lubię amerykańskich aut , tak więc wybór dla mnie byłby prosty :wink:

Komentarz

Nissan GTR [/img]http://www.desktopmachine.com/framepic.php?id=11485&size=1024 vs. Porsche 911 Turbo

Komentarz

http://granturismo.pl/forum/viewtopic.p ... &start=750

...

Moderator Serwer

Komentarz

PracujÄ™...
                          X