Ja jestem zakochany w VIPERACH od małego. Gdy wyszedł model GTS to wryło mnie w ziemię i miłość od pierwszego wejrzenia :wink:
Jak to się mówi jak wygram w kumulacji dużego LOTKA to sobie kupie i tak odpicuje że asfalt będzie się zwijał pod jego kołami :wink:
VIPER GTS
WYÅšCIGOWY VIPER DOPUSZCZONY DO RUCHU DROGOWEGO
VIPER GTS-R MOJE MAŻENIE ŻEBY MIEĆ TAKIE W GARAŻU 2001
A TEN MODEL MYŚLĘ ŻE JEST KAŻDEMU Z WAS ZNANY 1999
Peter Schreyer (stylista, zaprojektował Audi A4, TT i VW New Bettle), zapytany o ulubiony samochód, który chciałby mieć w garażu, odrzekł: "Jeśli to ma być tylko jeden samochód, to nie chcę mieć garażu"
Ja odnoszę się tak samo i nie chcę mieć tylko jednego samochodu marzeń...
Marzy mi siÄ™:
-R34... Uwielbiam Skyline'y, to jak się prowadzą, i to jakie mają odejście mimo niemałej wagi. Ponadto są absolutnie kultowe.
-Audi RS4 Avant... Przerobiłbym zderzaki na seryjne, felgi stalowe z kołpakami, emblemat 1.9 TDi i spod świateł wymiatałbym wiejskich tunerów
-Impreza 22B Sti... praktycznie nie do zdobycia, ale kult wokół tego samochodu magicznie mnie przyciąga...
-F599 Fiorano... wg mnie absolutnie najpiękniejsze Ferrari wszech czasów. Enzo pewnie uśmiecha się widząc to cudo...
-NSX Type-R... "japońskie Ferrar" - tak je nazywano. Dopracowane ręką trzykrotnego mistrza F1, Ayrtona Senny, w radykalnej odchudzonej wersji...
to tylko mała część moich marzeń, ale nie będę zanudzał, bo lista mogłaby być dłuuuuuuuga
Marzenia są dla ludzi, i dobrze mi z tym choć i tak wiem że chyba nigdy nie posiądę takich samochodów.
Z realnych:
- Mazda Xedos/Millenia : tak bym nią zrobił że niejedno nowe drogie auto by się chowało. Tylko niewiem jak bym wytrzymał tego automata :/
- Mitsubishi Galant VI VR4 albo 2.5V6 : skąd zabrać taką VR4 ? Japonia, tak pewnie a co z kierownicą po prawej stronie ? 2.5V6 naszczęście ma po lewej i manualne skrzynie 3.0V6 już niestety nie
- Mitsubishi 3000GT SR : na VR-4 stać mnie nie będzie xD
- byle własne
Z nierealnych:
- Nissan Skyline GTR - 35 : cuś pięknego i to z kraju kwitnącej wiśni
- Honda NSX Type - R /Acura NSX : chyba każdy wie coto za maszyna
- Mazda RX - 7 : aż prosi o większe obroty
- Lexus IS-F : fajnie mieć mocną limuzyne z Japoni
- Lamborghini Diablo SV
Komentarz