Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Samochód naszych marzeń

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Samochód naszych marzeń

Nie mam nic do Rieger ale drzwi i progi są tragiczne w tym body.

Komentarz

Raz widziałem E30 z tym body też w cabrio i myślałem że nafajdam w gacie. Totalny powrót do wczesnych lat 90

Komentarz

Ferrari F40, z specyfikacją Mclarena F1 Fajny Wygląd + Świetne osiągi (Choć domyślne też są niezłe), Auto głównie do wspólnego ścigania się ;D.

Auto Prywatne , czyli takie na codzień, BMW M3 E92, w kolorze Apinesss White, z spefyfikacją osiągów wyścigowej wersji M3 GT2

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
          Nie dość że ceny z kosmosu to jeszcze samochody typu NFS... Ale każdy lubi co innego...
          Nie zdajesz sobie sprawy co to jest np 800tyś zł... Za to masz 4 ( albo i więcej ) takie Camaro a nie jedno...
          Owszem ,jeżeli chodzi o ceny ,które wymieniłem to mogę się co do niektórych mylić.
          A co napisałem w poście pod wymienionymi autami?

Właśnie.

Owszem cenniki może i są wzięte z kosmosu ,ale auta takie jak Camaro z 2009r. to raczej niemają taniej wartości ,nie kupisz Camaro za "przysłowiową owsiankę" czyli za . . . . 100tys. ? Bo by na tej cenie model tracił by wartość.
          Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

A przy 800K nie bedzie tracil na wartosci? Rewelacja.

SS Camaro 2009 kosztuje w granicach 100-150tys zl. Nawet, gdybys nie wiem ile w niego wpakowal to nawet i pol miliona nie wydasz.

Komentarz

OK, myślałem po prostu ,że wartość tego jak i innych aut jest dużo wyższa ze względu na ich wartość ,moc ,wygląd ,wygodę itd.

Komentarz

Ile byś nie wsadził w auto to i tak to Ci się nie zwróci. Wartość może podnieść ale delikatnie.

Komentarz

Mój samochód marzeń? Nissan Silvia S14 (bez a ;]), wypatroszony, z fajnymi kubłami i kierownicą , mocno zbliżony ku matce ziemi, na 17-18 calowej feldze, z paru centymetrowym rantem z tyłu. Z jakimś chamskim body-kitem z laminatu. Oczywiście po pierwszych paru minutach jazdy zderzaki byłyby porysowane i być może popękane. Naprawa polegała by na łączeniu pęknięć białymi trytykami i sklejaniu kawałkami taśmy izolacyjnej. Ogólnie coś takiego czym jeździ Matt Powers-> http://speedhunters.com/archive/2009/04 ... 240sx.aspx

Komentarz

Za dużo pro streeta kolego :wink:
                    BTW
                    Wcale taki ładny ten Nissan nie jest. Rozumiem że to taki styl ale gałka zmiany biegów to totalne bezguście.
                    Bardziej przypomina mi Calibra team... może się nie znam.

Komentarz

Co kto lubi. Jedni uwielbiaja kruzing Golfem, inni BMW 5 czy "odpicowana" Calibra. Drudzy marza o plastikowych zabawkach rodem z gier ...a jeszcze innym marzy sie hybryda :mrgreen:

Komentarz

Rozumiem i nie neguje.
                        Zwyczajnie obejrzałem zdjęcia z opisu auta i wyraziłem zdanie. :wink:

Komentarz

Jeszcze do dodania mam od siebie :

- Ferrari 550 Maranello [czarny,fioletowy bardzo ciemny z dwoma żółtymi pasami :mrgreen:]

- Nissan S15 K's Aero [czarny ,chromowane felgi z limitowanej wersji, naklejki HKS i 450kM]

- Lancia Delta HF Integrale [bodajże ma 214kM ,ulepszenie do max 350kM , kolor karmazynowo-biały]

Komentarz

Z przyziemnych i to jest w planach za 4-5 lat BMW 320 e46 coupe po lifcie z białą skórą w środku. Delikatnie obniżona i ładna felga i to wszystko

Komentarz

Mniej przyziemne marzenie moje ostatnio to... Cosworth, szczególnie biały. Ahh te marzenia.

http://www.inwestycjealternatywne.pl/Us ... hanged.JPG
                              http://mwiszniewski.carbonmade.com/
                              http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Co do tego Nissana. Racja. Wygląda jak z pro streeta. I druga racja. Gałka zmiany biegów to dno. Zamiast jej powinien być jakiś wyrób od Nismo. Ale mi się podoba;D Chociaż zupełnie seryjne s14, trochę obniżone, z ładną felgą i porządną końcówką wydechu też by mnie zadowoliło

Komentarz

Pracuję...
                                X