Gorsze rzeczy na podwórku słyszał, nie róbmy z siebie pedantycznych kalek. Zwyczajnie krew mnie zalewa jak ktoś zacytuje poprzedzającą wypowiedź wraz z całą galerią wielgaśnych zdjęć by napisać pod tym jedno zdanie. Kilometry rollowania a nic wartościowego w temacie.
No to teraz ja cię mam - DŻOŁK :mrgreen:
A ten to jeszcze nic - widziałeś tego? viewtopic.php?f=65&t=6809&start=150 (2 post Naruciaka)
Oni tak chyba mają... :wink:
Moglibyście łaskawie skończyć OT... Prawda jest taka, że cytowanie zdjęć faktycznie jest irytujące, ale to nie pierwszy raz a zachowujecie się jakby tak było :wink: .
Siniak ja celowo zacytowałem, bo nawe sam Raf pytał na privie jak to się stało że nie widziałem sesji. A to była długo wyczekiwana sesja na osobiste zamówienie Więc musiałem wybić dziurę na dwie strony i odpowiednio skomentować.
Kamil- postawiłem kawe na ławe.
No to przybijam! Urzekły mnie jej dźwięki i ogólnie stylistyka. Wóz jedyny w swoim rodzaju.
Ja polubiłem to auto, bo w GT3 nabiłem nim ponad 5000km, więc sentyment jest .
Zamieszczone przez Dreadlock89
Olo-Po chuj cytować cały wielki post?
Po pierwsze:Ok, mój błąd, mogłem nie cytować.
Po drugie: jeśli już, mógłbyś zwracać się milej w stosunku do mnie, mimo iż jestem tylko 15-letnim gnojkiem. I stosuj cenzurę.
Skoro auto marzeń to co tam... pochwalę się wyobraźnią
Tak w skrócie:
Felicia AWD z bokserem od Subaru + regulowane zawieszenie, skrzynia dwusprzęgłowa, większe kapcie, alufelgi i lepsze hamulce, z zewnątrz seria, klatka bezpieczeństwa, X airbagów, full wypas.
Miny dresiarzy w BMW po WT jak bierze ich auto dla kapeluszników - bezcenne
Bez urazy dla fanów marki, wśród BMW fakt, są wozy zadbane i ładne, ale też takie z wydechem a'la rura kanalizacyjna 120 mm i toną szpachli
PS. Ostatnio w Auto Świecie było parę kartek o sportowych autach. Jednym z nich była Artega GT Coupe - ciekawy wóz
Komentarz