Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Samochód naszych marzeń

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Mi sie marzy Toyota Supra MK3 ale stuningowana tak jak bym chcial( cale Carbonowe nadwozie,600KM najlepiej silnik z mk4 bo ten z MK3 nie nadaje sie do tuningu, zawieszenia sportowe itd-dlugo by wymieniac )
    A tak to jeszce Honda S2000-ostatnio zakochalem sie w tym samochodzie i silniku

Komentarz

Kolejny fan S2000 jest.......fajnie.........to auto jest naprawdÄ™ niesamowite

Komentarz

Zamieszczone przez HONDA S2000 RULEZ
        Kolejny fan S2000 jest.......fajnie.........to auto jest naprawdÄ™ niesamowite
        bo przechwalicie... nie no, żart, podpisuje się pod tym, ale jednak nigdy bym nie kupił tego samochodu z jednego powodu... cabrio.

Komentarz

A ja z innego - ceny. Za kasę, którą miałbym wyłożyć na S2000 kupiłbym sobie auto tańsze(z pozostałości coś do silnika wepchnąć) i miałbym samochód taki jaki mi odpowiada - czyli mający dostateczną ilość kucy pod machą. Na prawdę S2000 mnie nie kręci na tyle bym je wolał ponad wszystkie inne auta, ale ładne jest, trzeba przyznać. A, i jeszcze jedna głupia wada według mnie - 2 osobowy...

Moderator Serwer

Komentarz

czyli mający dostateczną ilość kucy pod machą
            co mi z kucy jak rżeć nie potrafią , bez metafor: co mi z mocnego TDI jak nie zcierpiał bym jego klekotu w sportowym samochodzie. Feee...
            Nie liczy się ilość tylko jakość, a tej S2000 nie brakuje

A, i jeszcze jedna głupia wada według mnie - 2 osobowy...
            To jest właśnie urok takich samochodów. Fakt niepraktyczny, ale za to nie dla wszystkich, hehe. :wink:

Komentarz

Z reguły tylne siedzenia 4-osobowych cabrio służą raczej do przewozu niepełnosprawnych bez nóg, lub po prostu jako bagażnik
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

I tu siÄ™ z tobÄ… Witek zgadzam . . . . .
                Osobiscie kiedyś oglądałem Forda Probe to po prostu tam jest ta symboliczna ławeczka z tyłu ale na nogi to miejsca brak . . . . raczej należy to traktować jako większy schowek . . . .

Pozdrawiam

Honda S2000 the best rlz

PS.Ocencie moje fotki tej bryczki w drifcie . . . .

Komentarz

Honda S2000 tak, ale nie jej paskudne wnetrze...ale co tam, i tak bym chciał je miec, a że Cabrio? Mozna kupic Hard top do niej i Coupe pełną gębą Kocham niepraktyczne samochody, chociaż niektóre bardziej odpowiadają mi jako kombi...np nowa M5, albo Alpina B5 w kombiku...w kolorze Alpina weiss...wygram w totka to kupuję takowe i...Audi A5

Komentarz

A5 rzeczywiscie jest super . . . . . . szkoda tylko że na nasz biedny kraj sprzedawane są tylko wersję z silnikem 3.0TDI i napędem qattro . . . .

Ale może za jakiś czas będzie można kupić u nas też topową S5 . . . . .

Pozdrawiam

PS.Jak mowa o fajnych autach to muszę wspomnieć Nissana 350z . . . .

Komentarz

3.0 TDI to jest zajebisty silnik.
                      Nissan 350 Z jest fajny, ale nie az tak zajebisty, przynajmniej wg mnie. ja jakos wole praktyczne auta

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                        czyli mający dostateczną ilość kucy pod machą
                        co mi z kucy jak rżeć nie potrafią , bez metafor: co mi z mocnego TDI jak nie zcierpiał bym jego klekotu w sportowym samochodzie. Feee...
                        Nie liczy się ilość tylko jakość, a tej S2000 nie brakuje

[quote:2uggif55]A, i jeszcze jedna głupia wada według mnie - 2 osobowy...
                        To jest właśnie urok takich samochodów. Fakt niepraktyczny, ale za to nie dla wszystkich, hehe. :wink:[/quote:2uggif55]

1. Dlatego ktoś wpadł na wspaniały pomysł i wymyślił tłumik... A poza tym kto tu mówi o TDku?

2. Nie praktyczny i właśnie to jest jego wada. Pisałem, że taka jest moja uwaga, a co kto sądzi to niech już mu tam na sercu leży.

3. Jechałem w Corrado i właśnie z tyłu. Poza tym, że mi jedynie "dach" przeszkadzał(co prawda nie dotykałem go, ale mógłby być ciut wyżej) to jest znośny.

Moderator Serwer

Komentarz

ja jeździłem A5 3.0TDi (jako pasażer) jak dla mnie super sprawa

Ale ja to chciałbym najbardziej Nissana Skylinea R34 GTR V-spec II
                          Oo\_____/oO

Komentarz

1. Dlatego ktoś wpadł na wspaniały pomysł i wymyślił tłumik... A poza tym kto tu mówi o TDku?
                            Yhy..., tylko że tłumik nie zmieni dźwięku pracy silnika, tylko lekko ubarwi, a w ekstremalnych sytuacjach (łyse pały z golfów) go zagłuszy
                            Z TDI takie zobrazowanie, ale chyba jednak nieudane. :wink:

Nie praktyczny i właśnie to jest jego wada. Pisałem, że taka jest moja uwaga, a co kto sądzi to niech już mu tam na sercu leży.
                            Nic nie mam do Twoich gustów, napisałem ogólnikowo, że taki jest urok 2-osobowych aut.

Komentarz

Re: SamochĂłd naszych marzeĂą

Ja chciał bym mieć Isuzu Piazza 2.0turbo bardzo rzadki samochód, w Polsce to raczej nie ma ani jednego

Komentarz

Re: Samochód naszych marzeń

Nie zdziwcie się ale ja chciałbym Toyote Prius ładny wygląd dużo mocy [żart ]ale ogólnie fajny i przyjemny wozik

Komentarz

PracujÄ™...
                                X