Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Probem Silnik

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Probem Silnik

SÄ… ludzie i taborety :wink:

Drogi kolego w imieniu całego forum proszę Cię wyłącz już telewizor i idź spać a najlepiej to nie oglądaj filmów o tematyce motoryzacyjnej i nie graj w gry. A co najważniejsze to nie zbliżaj się do żadnego pojazdu.

Biegi zmieniasz w "sekundę" :mrgreen: :mrgreen: (ha ha ha) ale myślisz chyba nie zbyt szybko.

Spokojnie wierzymy Ci jesteÅ› super
    :wink:

PS:Lukas on zostanie naszym idolem :wink:

Komentarz

Po tym co przeczytałem w tym temacie, po prostu zwyczajnie nie wiem co napisać.....

Mamy mu gratulować tego, że "jeździ" po mieście 150km/h ?
      Mamy mu gratulować tego, że "jeździ" Thalią 1.4 ?
      Mamy mu gratulować tego, że "ma" kolegów w "zewnętrznie stuningowanych" pojazdach ?
      Mamy mu gratulować tego, że "ma" NFS'a ?
      Mamy mu gratulować tego, że "zamalował" fotoradary ?
      Czego jeszcze mamy mu gratulować ? Dostępu do internetu ? Obrotowego krzesła ?

Wierzymy, że w mieście można szybko jeździć....ostatnio słyszałem o szybko jadącym Czerwonym Ferrari na Puławskiej...

Ps.Poczytajcie sobie cały ten temat od początku.....niezła komedia, myślę, że można przenieść do działu "Na luzie"

Pozdrawiam

Komentarz

Obyś się o drzewo rozpier,dolił.
        narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
          Po tym co przeczytałem w tym temacie, po prostu zwyczajnie nie wiem co napisać.....

Mamy mu gratulować tego, że "jeździ" po mieście 150km/h ?
          Mamy mu gratulować tego, że "jeździ" Thalią 1.4 ?
          Mamy mu gratulować tego, że "ma" kolegów w "zewnętrznie stuningowanych" pojazdach ?
          Mamy mu gratulować tego, że "ma" NFS'a ?
          Mamy mu gratulować tego, że "zamalował" fotoradary ?
          Czego jeszcze mamy mu gratulować ? Dostępu do internetu ? Obrotowego krzesła ?

Wierzymy, że w mieście można szybko jeździć....ostatnio słyszałem o szybko jadącym Czerwonym Ferrari na Puławskiej...

Ps.Poczytajcie sobie cały ten temat od początku.....niezła komedia, myślę, że można przenieść do działu "Na luzie"

Pozdrawiam
          To był strzał w 10 stary jebnąłem śmiechem a to co się tu wyrabia to ludzkie pojęcie przechodzi.

Ten kolega chyba nie rozumie co się do niego pisze. A real zamienił mu się z grą video. A w dodatku uważa że robi coś zajebistego...

Porażka.

Komentarz

JA mam kumpli co majÄ… fajne fury z zewnetrzmym tunigiem.
            Tuning penisa właściciela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lukas:
            Wsiądź kiedyś do jakiegoś Autosana H9 z PKSu i obserwuj kierowcę...
            narancs alternativa

Komentarz

Biegi zmieniasz w "sekundę" (ha ha ha) ale myślisz chyba nie zbyt szybko.
              Dobra w 2 sekundy jezus chciałem opowiedziec ze bardzo szybko czepiacie sie szczegółów.Ten kto jezdzi normalnie i ma do 30 lat zycia jest cipa. Auta są po to zeby zapierd.alac a nie jezdzic wolno.W Turcji jest najlepiej o ile wiecie bo tam nikt nie szanuje przepisów i jezdza na czerwonym itp. Albo inna sytuacja z mojego zycia za kółkiem.Stoje na swiatłach i przechodzi kobieta i miałem czerwone ale nie bylo to skrzyzowanie i ona przeszła to ja ruszyłem ale dalej pozostąło czerwone a ktos mnie obtrąbił i nie wiem czemu bo po co czekac skoro byla to ulica na ktorej nie było podporzadkowanych dróg po prostu prosta droga i juz to sobie pojechałem bo nie było zagrozenia wypadkiem bo nic nie mogło wyjechac.
              Lukas i dredy to pedały xD HAHAAAHA

Komentarz

Ten kto jezdzi normalnie i ma do 30 lat zycia jest cipa.
                Właśnie pojechałeś po kilkunastu milionach kierowców na świecie. Wyłącz konsolę i najlepiej łaskawie wypierdalaj z tego forum, bo to jak ktoś już wcześniej zauważył jest żałosne.

^- ty
                narancs alternativa

Komentarz

pf

Komentarz

Zamieszczone przez DLX
                    Biegi zmieniasz w "sekundę" (ha ha ha) ale myślisz chyba nie zbyt szybko.
                    Dobra w 2 sekundy jezus chciałem opowiedziec ze bardzo szybko czepiacie sie szczegółów.Ten kto jezdzi normalnie i ma do 30 lat zycia jest cipa. Auta są po to zeby zapierd.alac a nie jezdzic wolno.W Turcji jest najlepiej o ile wiecie bo tam nikt nie szanuje przepisów i jezdza na czerwonym itp. Albo inna sytuacja z mojego zycia za kółkiem.Stoje na swiatłach i przechodzi kobieta i miałem czerwone ale nie bylo to skrzyzowanie i ona przeszła to ja ruszyłem ale dalej pozostąło czerwone a ktos mnie obtrąbił i nie wiem czemu bo po co czekac skoro byla to ulica na ktorej nie było podporzadkowanych dróg po prostu prosta droga i juz to sobie pojechałem bo nie było zagrozenia wypadkiem bo nic nie mogło wyjechac.
                    To się nadaje na jakiś reportarz w Uwadze Marzę o tym żeby kiedyś twój ojciec dowiedział się o twoich "popisach" i zlał ci dupsko paskiem moczonym w wodzie przez tydzień. Ale skoro pisałeś że też kiedyś szalał polonezem to nie dziwię się że jesteś zagrożeniem dla innych i siebie samego. Powinieneś dostac skierowanie na obrzezanie, takie po same jądra, by nie spłodziłeś kolejnego idiotę jak twój ojciec.

Edit: Lec się poskarżyc, tylko nie potknij się o własne smarki. No wyrzucic to możesz tylko sam siebie.

Komentarz

Ty obrażasz całą ludzką rasę swoją egzystencją. To jest policzek w twarz dla całej ekipy. Żegnam.
                      narancs alternativa

Komentarz

Maże o tym żeby kiedyś twój ojciec dowiedział się o twoich "popisach" i zlał ci dupsko paskiem moczonym w wodzie przez tydzień
                        Pedzej ode mnie by szczała dostał niz ja od niego jak on ma 150cm wzrostu a ja 180cm i jestem po metanoabolu,Deca-Durabolinie i Winstrolu to co on moze mi zrobic?

Komentarz

Zamieszczone przez DLX
                          Marzę o tym żeby kiedyś twój ojciec dowiedział się o twoich "popisach" i zlał ci dupsko paskiem moczonym w wodzie przez tydzień
                          Pedzej ode mnie by szczała dostał niz ja od niego jak on ma 150cm wzrostu a ja 180cm i jestem po metanoabolu,Deca-Durabolinie i Winstrolu to co on moze mi zrobic?
                          Jak już to po rutinoscorbinie i glutaminianie sodu. Jeszcze może Ci poderżnąc gardło podczas snu.

Komentarz

Koks, BMW i inteligencja małpy - hahaha
                            narancs alternativa

Komentarz

Szymoniec o twoja fota nie?

Komentarz

Twojego ojca, jak cię zobaczył pierwszy raz.
                                narancs alternativa

Komentarz

PracujÄ™...
                                X