KONIEC
Nie tylko serwer daje tu ostrzeżenia i bany więc teraz koniec już tego dobrego.
Chciałem wam trochę luzu dać przez ten czas bo myślałem że nie będziecie sie zachowywać jak dzieci w piaskownicy...
Przykro mi ale koniec tego dobrego i teraz studiuje dokładnie ten temat i trza wyciągnąć z tego jakieś konsekwencje.
Biorę większość userów którzy sie tu "popisali" i teraz rozmyślam na tym co z wami zrobić. Kilku z was ma już dwa ostrzeżenia przypominam więc wystarczy jeszcze jedno i będzie ban.
W tej chwili jestem zbyt wkur***** żeby tutaj coś teraz zrobić bo każdy dostał by bana. Jutro na spokojnie pomyśle co z wami teraz zbroić ale radze się jak na razie pilnować.
Z kilkoma osobami będę też chciał pogadać na gg więc Lucas, Dreadlock89, DLX, Sylwek1092 są proszeni o wysłanie mi swoich numerów gg na PW. Bo muszę z co niektórymi pogadać.
Na wszystko przyjdzie czas. Na razie u mnie go trochę brak gdyż w chwili obecnej się dwoje trochę. Mogę na was teraz liczyć? Nie zrobicie znowu takich cyrków? Robie coś dla was, a wy mi nawet nie pomagacie ;p
Zajmuje się teraz tym całym systemem turniejów bo ray nie ma czasu teraz więc spróbujcie nie robić tu bajzlu
Komentarz