Vectra jest dobrym autem. Że w TG kiedyś pokazali że topowa wersja nie dała rady sobbie z podsterownością...zapewniam Cię że wiele "osiek" z mocnym silnikiem ma takie same problemy.
Sytuacja rozwiązana... Przedstawicielka z Toyoty obiecała zbyt wiele... Jako że mam znajomego w Oplu w Katowicach dostanę Vetrce full opcje z silnikiem 150KM taką jaką chce... TG nie jest dla mnie żadnym wyznacznikiem, chodziło mi raczej o wasze osobiste doświadczenia z tymi autami...
Dzięki wszystkim za pomoc :wink:
Pozdrawiam
Vectra jest dobrym autem. Że w TG kiedyś pokazali że topowa wersja nie dała rady sobbie z podsterownością...zapewniam Cię że wiele "osiek" z mocnym silnikiem ma takie same problemy.
Jejku...przecież nie jestem jakimś cyborgiem :wink: Wiem, że program motoryzacyjny to nie wyznacznik zakupu samochodu...ale ja jej po prostu nie lubię, nie dlatego, że podsterowna, nie dlatego, że Opel - Tylko po prostu nie lubię !
Biesiadnik - Uważaj na to, i jeździj tym bezpiecznie
Avensis jest o wiele bardziej eleganckim autem od vectry, ktrora wyglada fatalnie nawet po lifcie. Ktos mowil ze avensis jest brzydki czy cos takiego. Do tego kogos czy widziales to auto?? Jest o wiele lepiej wykonczone i o wiele lepiej wyglada, jest eleganckie a nie vectra kloc
No ale Avka jest elegancka, brak czarnych listew, wielki srebrny grill(po liftinugu) a vectra jest taka.....posopolita, gril w kolorze nawdwozia i te lampy opatrzone już w astrze
Ale technicznie żadnemu z aut dużo nie można zarzucić
Komentarz