Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Opel Vs Toyota

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Opel Vs Toyota

Zamieszczone przez teqiller
    No ale Avka jest elegancka, brak czarnych listew, wielki srebrny grill(po liftinugu) a vectra jest taka.....posopolita, gril w kolorze nawdwozia i te lampy opatrzone już w astrze
    Ale technicznie żadnemu z aut dużo nie można zarzucić
    Nie widziałęm Vectry C z czarnymi listwami. No chyba, że jest czarna. Opel ma przewagę dzięki palecie silników, cen części i minimalnie więcej miejsa z tyłu. Natomiast Avensis jest trwalsza, osobiście bardziej mi się podoba, no i ten silnik D-CAT

Komentarz

Oj to mało widziałeś :wink:
      No zależy od wersji wyposażenia, Prawda że vectra ma więcej silników i to jej duży plus.
      Ja tylko pare razy widziałem vectre z listwami w kolorze nadwozia.
      TURBO podstawa, NITRO zabawa( GT4 - 81,3 %)

Komentarz

Zamieszczone przez teqiller
        Oj to mało widziałeś :wink:
        No zależy od wersji wyposażenia, Prawda że vectra ma więcej silników i to jej duży plus.
        Ja tylko pare razy widziałem vectre z listwami w kolorze nadwozia.
        Pokaż mi zdjęcie chociaż jednej, która ma listwy nielakierowane, szukałem na necie, ni ma.

Komentarz

Znalazłem.
          Tylko nie jestem obcykany z tym forum....powiedzcie jak wrzuca się foto???

Komentarz

[img]link_do_zdjęcia[/img]

Komentarz

Ja mam je na kompie
              Fakt że trudno znależć z czarnymi listwami, ale są
              Mi się zdaje że dużo Vectr ma czarne listwy, bo prawie codziennie widze białą Vectrę "zaopatrzoną" w czarne listwy(która mi się już zakodowała w pamięci), a na drodze nie zwracam uwagi na listwy
              Ale zwracam honor ,patrząc na allegro ,faktycznie większość ma listwy w kolorze nadwozia :wink:

Komentarz

http://katalog-samochodow.pl/img/opel-v ... -24v-1.jpg

VS

http://szpilka1.blog4u.pl/upload/toyota-avensis.jpg

Według mnie - jeśli chodzi o wygląd - to Avensis nie ma polotu do Vectry...

Komentarz

Dla mnie ciężko zdecydować. Avensis ma spokojniejsze linie, więc będzie się "starzec" po woli. ja stawiam oba samochody na równo, ale gdybym miał już wybierać to chyba Toyota, niezawodność, ale z drugiej strony rozrząd i inne części eksploatacyjne są droższe...No i bezapelacyjnie wnętrze jest ładniejsze i lepiej wykonane w Toyocie.

Komentarz

Ale są o wiele wytrzymalsze niż w Oplu
                    Obydwa auta dobrze trzymają wartość, lecz Toyotka troche lepiej, a jak ktoś wspomniał toyota będzie się wolniej starzała.
                    A wnętrze toyoty przy wnętrzu opla to mistrzostwo, o wiele lepsza ergonomia i wykonanie.
                    Na foto faktycznie Vectra wygląda zacnie, ale jakie kółko ma. 18 cali??i fajny wzór, a Toyota 16 i jeszcze okropne bo orginalne

Komentarz

Pracuję...
                    X