Sam model ( zależy jaki i jaka firma ) to 50-150zł, + cała chemia jakieś 50-100zł ( zależy jak ambitnie podejdziesz do tematu )... Więc żeby porządnie złożyć model musisz liczyć koło 200zł... Ale jak chcesz tylko skleić byle co to starczy ci 50 zł :mrgreen:
moj pokoj przypomina wielka pracownie. model na modelu. sklejonych sporo , kupionych (dawno temu) sporo, zlozonych sporo . ale i tak z tego nie zrezygnuje nawet jak miejsca w pokoju nie bedzie. a jesli chodzi o firmy to TYLKO górna półka.
A sięgasz tej górnej półki, chłopczyku? Uważaj, żeby nie spaść z krzesła... poproś mamę może, żeby Twoje Hot Wheelsy przełożyła gdzieś bliżej podłogi...?
model na modelu. sklejonych sporo , kupionych (dawno temu) sporo, zlozonych sporo . ale i tak z tego nie zrezygnuje nawet jak miejsca w pokoju nie bedzie. a jesli chodzi o firmy to TYLKO górna półka.
Czyli ile mniej więcej ? I nie powtarzaj co chwile "sporo"... Jest to błąd w języku Polskim...
Jakiej Chemii używasz ? Jakich narzędzi ? Farby itp ? I co masz na myśli "TYLKO górna półka"... ?
ok 300 modeli. ta pracownia to sporo materiałów modelarskich z których robię modele wszędzie coś trzymam , frezarki tokarki jeszcze nie ma. Z polskiego dobry nigdy nie byłem (za powtórzenia zawsze miałem ocenę w dół). "TYLKO górna półka" - miałem na myśli tylko najlepsze firmy . kleje revella pędzle też (jak na złość nie pomalują wcześniej, tylko tobie to zostawiają). farby revella tamiyi humbrola. narzędzia - skalpel, nożyki , pincety , obcążki .
Komentarz