Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Toyota Corolla 1.6 Gt-i

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Toyota Corolla 1.6 Gt-i

Znalazłem takie oto ciekawe ogłoszenie:
    http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6731223
    Nie wiem jak wy, ale jak dla mnie bardzo tanio, chyba zbyt tanio jak na tak interesujący samochód, kusi mnie bardzo by w mojej rodzinie dołączyła kolejna Corolla do kolekcji Zadzwonię, popytam się i w razie czego jadę po to. A was proszę o zdanie na ten temat.

Re: Toyota Corolla 1.6 Gt-i

Moja ulubiona generacja Japońskiego przeboju.

Mój tata miał kieeeedyś taką czerwoną w sedanie.

Później nastały czasy Cariny E - Ale ta Corolla to był wspaniały samochód. Miłośniczka jazdy.

Jeżeli faktycznie sprawny samochód jest za tą cenę, to kupuj kyjgelu.

Pozdrawiam

Komentarz

Bardzo kuszÄ…ca propozycja.
      Ale ja bym się grubo zastanowił a przed samym zakupem dokładnie obejrzał z jakimś znającym się na rzeczy mechanikiem.
      Wiecie auto,aluski,kubełki,wydech,twarde zawieszenie...i to wszystko za taką cenę?
      Podejrzane...

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
        A was proszÄ™ o zdanie na ten temat.
        Wiesz, że w Polsce nie ma dobrych wujków?
        Sprawdź ją dobrze, grunt żeby silnik był zimny jak przyjedziesz, bo często jest tak, że właściciel "do sklepu tylko pojechał", ale silnik zagrzał co by nie kopcił na zimnym

Komentarz

hmmmm..... Cena aż za bardzo kusząca...
          Polecam http://www.corollaclub.pl na forum pewnie ktoś zna samochód i może coś więcej powiedzieć :wink: Ludzie życzliwi i pomocni więc nie ma się co bać :wink: Sam mogę jedynie doradzić to co koledzy... Dobrze sprawdzić cały samochód, najlepiej dowiedzieć się od kogoś kto ma taki gdzie najczęściej rdzewieją i jakie są usterki. Jako że to wersja "Gt-i" to proponował bym też wypad na "rolki" żeby zmierzyć moc bo to różnie bywa :wink: Poza tym podstawowa rzecz czy był bity itp. Osobiście nigdzie nie ruszam się do oglądania samochodu bez kuzyna który jest blacharzem o wielu lat i wie co i jak :wink: Bardzo przydatna jest taka pomoc :wink:

Pozdrawiam :wink:

Komentarz

Co do tematu to chyba pozostaje powtórzyć to samo co poprzednicy. Obejrzeć dokładnie, może akurat ktoś się nie orientuje w cenach, albo potrzebuje szybko pieniędzy i oddaje za grosze

Komentarz

4A-GE POWER!
              Ja bym sprawdził silnik przede wszystkim :] , bo fajny i jak dobrze serwisowany to bezawaryjny, ale może nie jest on najważniejszy :wink: a tak to jednak stare auto i jak masz tym jeździć, to najważniejsze, żeby buda nie była zgniła za bardzo :]

Komentarz

Mam brata lakiernika, nie jest w ciemię bity i zna się na rzeczy. Nie wiem jak on to robi ale na pierwszy rzut oka potrafi rozpoznać czy auto było robione czy nie. Ja na wszelki wypadek zabiorę jednak magnes. Ale jeśli facet przyzna się ze było coś robione (ale nie tak że pół przystanku autobusowego wspawane i wiadro szpachli) to się zastanowię.

Komentarz

I jak? Byłeś?

Komentarz

Na razie nie mam okazji. Ale dam znac co i jak, bez obaw.

Komentarz

Ten model jest swietny i jedyny poblem to ruda.....a silnikowo jest super. Nawet w silnkiu 1.3 potrafi pokazac na drodze co potrafi, a co dopiero 1.6 GTI......I moja do dzisiaj lata bez problemu, oryginalne amorki i sa w dobrym stanie!! Nic nie tlucze. Super auto polecam
                      TURBO podstawa, NITRO zabawa( GT4 - 81,3 %)

Komentarz

PracujÄ™...
                      X