Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Porażka?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Porażka?

"Niedawno Hindusi kupili szlachetnego Jaguara, a niewykluczone, że wkrótce Koreańczycy kupią amerykańskiego Jeepa! Zdaniem serwisu Carscoop Ceberus – właściciel Chrysler LCC – rozpoczął rozmowy z Hyundai’em na temat sprzedaży marki Jeep, choć najchętniej pozbyłby się kompletu posiadanych marek, czyli Dodge’a Chryslera oraz wspomnianego Jeepa.

Inwestycją jest również zainteresowany koncern Nissan-Renault. Ceberus ma niebawem wznowić z nim rozmowy."

Co o tym myslicie?

Re: Porażka?

No i co z tego?

Zmienił się właściciel, marka pozostała ta sama...nowy Jaguar XF (miałem okazję obejrzeć z bliska SV, jest GENIALNY!

Co do Jeepa...nigdy już nie będzie taki jak kiedyś, niezależnie od tego do kogo należy.

To wszystko to raczej, wieeelkie rozmowy o wieeeelkich sprawach, które tak na prawdę nie wpłyną bardzo na to jak postrzegamy Jaguara, czy też wspomniane Amerykańce. :wink:

Nie wiem....nie znam się na tym, chodzę do gimnazjum - Ale dla mnie właśnie tak to wygląda.

Pozdrawiam

Komentarz

A Lotus należy do malezyjskiego Protona. I co? Jajco. Co do Chryslera (nie tylko samego Jeepa i Dodge'a) to nie wiadomo. Chodzą plotki też że miałby się związać z GM lub z Renault-Nissan.

Komentarz

Mazde też ma odkupic jakieś indyjskie(?) Tata od Forda... Swoją drogą to ciekaw jestem dlaczego Ford chce sie jej pozbyc? Przecież źle na tym nie wychodzi...

Komentarz

Myśle, że to kto posiada daną markę głównie wpływa jej stan finansowy
          Oczywiście, że mogą byc w danym samochodzie widoczne wpływy innych marek, ale jakoś Jaguar bardzo nie stracił na prestiżu
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ma wplyw z innych marek. Wystarczy popatrzec na dzieci GM. kazde ma cos od innego... ale to pewnie bardziej zabieg obnizenia kosztow produkcji. A kto z was chcialby miec w przyszlosci Vipera z plakietka "Made in Korea" czy "Made in Seul" ? Zolta fala zalewa swiat i nic na to nie poradzimy. W przyszlosci bedziemy jezdzic Tylko azjatyckimi wytworami. Europejskie marki upadna predzej czy pozniej albo zostana wykupione za marne grosze w mysl przyslowia "tonacy brzytwy sie chwyta". Apokalipsa...

Komentarz

Wątpię czy Europejskie marki upadną. Z wszystkich aut w PL większość to właśnie Europejczyki... Podobnie jest w innych krajach.

Komentarz

PracujÄ™...
              X