Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co myślicie o chińskich skuterach??

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Co myślicie o chińskich skuterach??

Zamieszczone przez Dreadlock89
    Z tego jak jarasz się swoją '50 wnioskuje że nawet na oczy nie widziałeś '750. A co dopiero na tym jeździć.
    Co Wy tak na nim siadliście? Niech się jara jak chce. Jeden się jara kilkunastoletnim autem, inny jakimś badziewnym prototypem z kosmosu a jeszcze inny szlugami... :mrgreen:

Komentarz

Jedyne co mi przychodzi do głowy:

Komentarz

yyyy....
        Alfa znam, ale zamysłu autora postu nie kumam.

Żeby nie było OT:
        Chińskie skutery nie są fajne.

Komentarz

Jeśli kogoś nie stać na markowy sprzęt a potrzebuje czegoś nowego na gwarancji, ma te dajmy na to 14lat to nie widzę lepszego rozwiązania.

Komentarz

Zamieszczone przez krezel1991
            biesiadnik nie rozumiem twojego nastawienia do jak ty to nazywasz kosiarek
            A ja nie rozumie jak można tym jeździć...

zwalasz potem wine na kierowcow tych maszynek.
            A co mam zwalać na skuter... To kierowca prowadzi maszynę, nie na odwrót...

od czegos trzeba zaczac a nie kazdemu podoba sie simmson. a tak pozatym wiekszosc bluzga na te skuterki a pewnie nigdy nie prowadzila jakiegos sprzetu z gornej polki o pojemnosci 50cm3 wsiadl by jeden czy drugi na taki sprzet i oczka by mu sie otworzyly
            Oczywiście, tylko żeby zacząć trzeba mieć podstawy, te teoretyczne... Poza tym... Wybacz, ale nie nawet jeśli byś mi za to zapłacił to bym nie wsiadł na żaden skuter... Gówna nie tykam...

no i jest jeszcze jeden stereotyp na polskich drogach: jak motor nie ma 1000 pojemnosci to gowno itd. a biesiadnik jest tego czystym przykladem
            Zacznijmy od tego że jak już piszesz mój nick, to wypadało by napisać Biesiadnik a nie biesiadnik... Po drugie nie uważam tak, a Twoje zarzuty są wyssane z palca... Oburzasz się bo wjeżdżam na Twoich ZIOMALI... Sam pewnie miałeś taki skuter...

jechal na cbr brata i to nie to. ta honda to podejrzewam nie byl najnowszy model wsiadz sobie na suzuki gsxr 750 ale najnowsza i wtedy zobaczysz co takie maszynki potrafia;]
            Za przeproszeniem miał byś kisiel w gaciach gdybyś dostał ten nie najnowszy model CBR... A Ty wsiądź sobie na rower i zrób parę Km... Przyda Ci się świeże powietrze bo źle z Tobą...

nie liczy sie tylko pojmnosc twoje slowa
            ...

Komentarz

Powiem tak... Smiechu warte

Czytam te posty i co drugi to klotnia. Nie mozna sprobowac przeprowadzic choc raz cywilizowanej rozmowy? "Ja lubie Yamahe R1, bo... a Ty lubisz skuter Zipp, fajnie. Skoro sprawia Ci to przyjemnosc to ok. Nie czepiam sie. Nie wjezdzam Ci na ambicje. Koniec." Where is Witek?

Nie jestem swiety, bo nie raz tu kogos objechalem z gory na dol, ale Panowie (i Panie)... ile mozna?

Komentarz

Zdecydowanie nie są fajne, a trwałość elementów silnika jest bardzo dyskusyjna, u mnie na osiedlu panuje moda na takie skutery, a czasami z nimi pojedzie ktoś na starej ws'ce czy czymś podobnym i on dopiero wygląda jak człowiek na motorze, a nie te bzyczące popierdółki z Kauflandu... Jeśli chodzi o przemieszczanie się... ROWER jest bezpieczniejszy napewno dla 14 latka. Wiadomo też, że nie wykluczam wyjątków, czyli rozsadnie myślacych chłopaków na skuterach.
                http://mwiszniewski.carbonmade.com/
                http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

thooorn , nie przesadzaj znowu... Bo robisz z igły widły...

Komentarz

Temat powinien brzmiec "uzytkownicy skuterow vs reszta swiata" ...czy cos w ten desen.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                      Temat powinien brzmiec "uzytkownicy skuterow vs reszta swiata" ...czy cos w ten desen.
                      zgadzam sie z autorem tych slow sam bym tego lepiej nie ujal.
                      apropo wlasnie taka jest rola Biesiadnika na tym forum zjechac kazdego kto ma inne zdanie :wink: czemu zakladasz z gory ze jest tak czy tak jasnowidz??
                      kiedy zawitalem na forum pomogles jak potrzebowalem info na temat GT a to wlasnie ono nas tutaj zebralo, wiec zyjmy w zgodzie bo chyba oto na forum chodzi pozdrawiam Biesiadnik

Komentarz

apropo wlasnie taka jest rola Biesiadnika na tym forum zjechac kazdego kto ma inne zdanie :wink:
                        Nie, moja rola to przedstawić moje zdanie na dany temat... To że akurat jest inne niż Twoje od razu Ci nie pasuje i ja jestem zły i niedobry... Z każdym z forum mam w danym temacie inne zdanie ale bez problemu dogaduje się z nimi i nam to nie przeszkadza... A to że każde słowo krytyki odbieracie jako atak to już wasza wina, nie moja... Jak mogę pomóc to pomagam... Poza tym skoro to forum jest od czego innego po po cholerę zaczynałeś te dyskusje Bla bla bla... Forum o GT rozmawiajmy tylko o GT ... Taaa.. A każdy zakłada temat jaki mu pasuje...

Koniec dyskusji bo znowu wyjdę na tego najgorszego co zawsze kłótnie zaczyna...

Komentarz

Biesiadnik-u nie jestem pierwszy ktory zauwazyl ze kazdego probujesz zjechac. nie napisalem ze to forum tylko o GT ty tak wywnioskowales
                          ja np widze ze uwielbiasz marke honda zyjesz tym wiec nie szuram na sprzet tej marki zachowuje to dla siebie co mysle. a ty zaraz wyjezdzasz ze skuter to gowno itd.

Komentarz

Biesiadnik-u nie jestem pierwszy ktory zauwazyl ze kazdego probujesz zjechac. nie napisalem ze to forum tylko o GT ty tak wywnioskowales
                            ja np widze ze uwielbiasz marke honda zyjesz tym wiec nie szuram na sprzet tej marki zachowuje to dla siebie co mysle. a ty zaraz wyjezdzasz ze skuter to gowno itd.
                            A mi się wydaje że przyjąłeś pozycję obronną na skutek krytyki. Wyraził swoje zdanie na temat sprzętu,nie widziałem żeby gdzieś mogło Cię to urazić. Ja też napisałem że mi się to nie podoba. Silnik 50 w pudełku od ścigacza,no wybacz.
                            Temat kontrowersyjny. Ale już kiedyś się umówiliśmy jak ktoś lubi i ma to niech sobie jeździ i jest ok.
                            I może niech tak zostanie.

Komentarz

Dreadlock89 pisalem juz to ale powtorze bo chyba niedokładnie czytales od czegos trzeba zaczac
                              z reszta mniejsza slowa czlowieka nie zmienia bede madrzejszy i ustapie

Komentarz

bede madrzejszy i ustapie
                                Powiedzmy.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X