Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co myślicie o chińskich skuterach??

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Co myślicie o chińskich skuterach??

Zamieszczone przez Biesiadnik
    Zamieszczone przez krezel1991
    ,,Wiem że wszystko jest dla ludzi... ale nie wszystko jest dla dzieci..." przepraszam panie doswiadczony wiekiem
    Chodzę po tym świecie dłużej niż Ty, i przejechałem wiele razy więcej kilometrów niż Ty... Więc nie mamy co dyskutować, jak dorośniesz do normalnej dyskusji na poziomie to daj znać... Nie stać Cię na wypowiedz jaką ja zaprezentowałem bo nie masz takich doświadczeń... Jeździsz na tej swojej 50tce w te i wewte i się jarasz, każde słowo krytyki odbierasz jako atak na Twoją osobę, jak dla mnie zalatujesz na fanatyka... Wyrywasz zdania z kontekstu nie zauważając innych o wiele bardziej wartościowych, widzisz to co chcesz widzieć...

Zakończ tę dyskusje zanim się całkiem poniżysz...
    jasnowidz??

Komentarz

Szukasz guza?

Komentarz

Biesiadnik robisz dokladnie to samo thooorn- czy ja ciebie urazilem? pozdrawiam

Komentarz

Po co te kolejne zaczepki? Temat zakonczony.

Jesli mozna, prosze o wyczyszczenie tematu ze zbednych postow, bo, jak widac, to juz nie temat o skuterach, tylko o ich uzytkownikach. Mysle, ze autor tematu nie mial zamiaru rozmawiania o uzytkownikach...

Komentarz

musze przyznac racje :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez krezel1991
              jasnowidz??
              Nie ma co, ambitna wypowiedz na poziomie...
              Tylko nie wiem w którym momencie mojej wypowiedzi niby "jasnowidze"... Dla sprostowania, bo kolega to chyba nie zna definicji słowa "jasnowidz"...
              Jasnowidzenie - definiuje się jako rodzaj zdolności paranormalnej umożliwiającej postrzeganie osób, zjawisk i przedmiotów w czasie i przestrzeni bez udziału percepcji zmysłowej. Nie jest znany ani jeden wiarygodny eksperyment naukowy, który dowodziłby istnienia tych zjawisk. ( źródło Wikipedia.pl )
              I tak wątpię czy zrozumiałeś co jest napisane...

Temat do zamknięcia, zgadzam się z thooorn'em, temat wyczerpany, a czyścić nie trzeba... Niech będzie tak jak jest...

Komentarz

ja juz odpuscilem ta dyskusje pozdrawiam

Komentarz

W sumie racja - nie ma sensu ciągnac tematu tylko po to by sie kłócic... zamykamy
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pracuję...
                  X