Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

JDM

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: JDM

Tak bywa jak podczas dwudniowej libacji z szeroką gamą używek ma się dostęp do internetu i forum. Popieprzyłem ale silnik A9 i przelot 4-2-1 dobrze powiedziałem. Reszta z przymróżneniem oka

Komentarz

Dredzik, specjalnie dla Ciebie
      http://prodrift.pl/1128/Monster_Unit/post.html
      troszkę nudnawe, ale klimat maaa, chociaż co do wyglądu samochodów to do hellaflush im brakuje

Komentarz

Jaka nuda ja obejrzałem 3 razy pod rząd Coś wspaniałego :mrgreen:

Komentarz

Zakochałem się...

Komentarz

Zamieszczone przez TomakBanan
            Zakochałem się...
            Coś pięknego :mrgreen:

Komentarz

Co w tym pięknego? Dla mnie fatalne.

A poza tym to co w tym nissanie jest w "jdm style" siÄ™ pytam?

Komentarz

Zamieszczone przez PP89

Dokładnie. Wieś tańczy i śpiewa pieśni ludowe.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                  Zamieszczone przez PP89

Niestety, ale muszę się zgodzić

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                    Zamieszczone przez kyjgel
                    Zamieszczone przez PP89

Niestety, ale muszę się zgodzić
                    Dobrze, że koledzy wyczuli ironię w mojej wypowiedzi
                    Oczywiście, że lipa na maksa

Komentarz

Musisz bardziej popracować nad przekazem emocji przez posty.

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                        Musisz bardziej popracować nad przekazem emocji przez posty.
                        ObiecujÄ™ poprawÄ™

Komentarz

Niewątpliwie pomysł oklejenia maski z JDM-em mało ma wspólnego, ale samochód jako cały coś tam jednak ma.

Nie wiem kto z was zauważył, że kolorowość samochodu wynika z faktu iż zderzaki, progi i poszerzenia błotników nie zostały jeszcze pomalowane na docelowy kolor. Natomiast przedni zderzak złapany zapinkami sugeruje, że samochód budowany jest do katowania na torze, gdzie wymiany i naprawy zderzaków są częste.

A oklejenie maski ma zwracać uwagę- co, moim zdaniem, robi bardzo dobrze.

BTW, jeżeli mówicie "wieś tańczy i śpiewa" spójrzcie na ten prawdziwy JDM ze zlotów lat 80-90 i teraźniejsze japońskie busy. Samochody poszerzane i wydłużane o metr wyglądające jak statki kosmiczne. To moim zdaniem jest wieś, która równocześnie jest w pełni JDM-owa.

Komentarz

Tomak-fakt jest inny niż wszystkie. Nawet niezły pomysł ale akurat ta fototapeta? wygląda średnio

Wiem o czym mówisz. Ale nie myl przypadkiem Rice z Jdm.

Komentarz

Zamieszczone przez TomakBanan
                              Nie wiem kto z was zauważył, że kolorowość samochodu wynika z faktu iż zderzaki, progi i poszerzenia błotników nie zostały jeszcze pomalowane na docelowy kolor
                              No niesamowite. Drzwi, klapka wlewu paliwa i listwa pod szybą na tle tego białego, to też ma jakieś głębsze znacznie?
                              A najbardziej jdm to felgi z szerokim rantem i ponaciÄ…ganymi oponami...

Możesz podrzucić fotke tych busów dla upewnienia o co Ci chodzi?

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                                Wiem o czym mówisz. Ale nie myl przypadkiem Rice z Jdm.
                                Zmyliłem Coż, człowiek uczy się całe życie...

Zamieszczone przez PP89
                                No niesamowite. Drzwi, klapka wlewu paliwa i listwa pod szybą na tle tego białego, to też ma jakieś głębsze znacznie?
                                A najbardziej jdm to felgi z szerokim rantem i ponaciÄ…ganymi oponami...
                                To to białe, czyli poszerzenia z laminatu nakładane są najczęściej na seryjne błotniki- dlatego klapka wlewu paliwa się chowa w głębi. Kawałek czerwieni pod szybą to miejsce, w którym widać, że laminat jest za krótki. Głębszy sens jest taki, że buda samochodu jest czerwona, kolorystycznie nie pasuje to, co zostało zmienione.

Problem w tym, co rozumiemy jako JDM- ja to rozumiem jako ogół samochodów i części produkowanych w Japonii. Może mam zwidy, ale ja widziałem zdjęcia japońskich samochodów na japońskich felgach które o dziwo miały szeroki rant i naciągnięte opony.
                                Więc niektóre japońskie samochody i części są JDM-owe, a niektóre nie?

A co do maski- każdy ma własną opinię, mnie rozbroił ten pomysł a zdjęcie stało się tapetą. Co nie znaczy, że sam byłbym w stanie kiedykolwiek zrobić coś takiego na swoim samochodzie. A jeżeli wam nie przypadł do gustu taki pomysł, to bardzo dobrze. Przecież ważną rolą każdego forum jest wymiana i konfrontacja opinii i upodobań.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X