Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ranking niezawodności wg DEKRA.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ranking niezawodnoÅ›ci wg DEKRA.

Renault odrobiło pracę domową i znacznie poprawiła się jakość ich samochodów. Natomiast VW i Mercedes stawiane kiedyś za wzór solidnych aut tym razem zamykają stawkę. Passat, Golf i spółka to najbardziej zawodne auta w swojej klasie!
    http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.d ... /209663103

Re: Ranking niezawodności wg DEKRA.

Moim zdaniem nic nie przebije japońskich wózków.

Komentarz

Odnośnie francuzów to jestem pozytywnie zaskoczony ostatnimi czasy. W końcu robią ładne auta i widać pracują nad bezawaryjnością.
      Klasa wyższa należy do niemców, no ale spójrzmy prawdzie w oczy - oprócz niemców, jaki kraj robi w takiej ilości auta tego segmentu?
      Co do passata to się niezdziwiłem, ale golf myslałem, że będzie troche wyżej w tym rankingu.

Japońce zawsze były świetne

Komentarz

Ja natomiast jestem rozczarowany jakością Avensisa. To już nie to samo co pierwsza generacja tego modelu o Carince już nie wspominając. Z francuzów to jedynie Renault się wybiło, z PSA już jest o wiele gorzej. BMW w ostatnich latach tez mocno wybiło się w górę (w końcu parę miesięcy pracowałem na ten sukces ) Tak poza tematem to wiecie że w fabryce BMW stoją automaty z piwem? czasami wracałem ze zmiany po 8 piwach i 2 kebabach (najlepsze na świece są właśnie na werku w Monachium :mrgreen: )

Komentarz

Nowe Japońce już chyba takie dobre nie są, o wyglądzie już nie wspomne(patrz Impreza 08, Skyline, EVO X - Sky i EVO wyglądają jeszcze jako tako, ale to już jak dla mnie nie ten charakterystyczny Japoński styl :mrgreen: )

Komentarz

Avesisa można tłumaczyć że jest produkowany w Belgii...

Komentarz

PracujÄ™...
            X