Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ile czym i gdzie najszybciej jechaliscie ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Ile czym i gdzie najszybciej jechaliscie ?

Czym : rowerem (góral 21-biegowy 3x7 firmy Falcon)
    Gdzie: w Gdynii na wzg.św.Maxa Kolbe // ul.Legionów (z górki)
    Pręd. : 60-62km/h

No cóż . . .szybko się jechało, ale nie na długo , coś było pod kołami ,wyskoczyłem i wykręciłem się jak Morgi w Kuusamo 2003 roku
    http://www.youtube.com/watch?v=BL5DfA-A4UM < to mniej więcej coś takiego wyglądało

Nie wiem jak długo nieprzytomny byłem ,ale wstałem i pojechałem dalej , a co ciekawe , "niezósemkowały" się koła xD cały i bez szwanku, a ja blizna zdartej skóry na łokciu i kolanie prawym.

Nikogo na ulicy nie było ,ani aut ,ani ludzi , może ze 2 babcie ,ale to ja już je wyminąłem . . . to ciekawy obrazek zobaczyły , niestety takie kinder niespodzianki się zdarzają ,nie spodziewałem się tego w ogóle i myślałem ,że nie dojadę do domu, ale udało się bez trudu ,tyle ,że poździerany troszkę tak jak wcześniej pisałem w których miejscach, no i pare innych ,ale się zagoiły.
    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Motocykl: Honda CBR 600 F4i 2001r
      Kierowca: Ja Sam
      Prędkość 256km/h - niestety koniec drogi już był i należało zwolinć
      A-Spec - 35lvl
      B-Spec - 35lvl

License Test: 60 Gold
      Kontroler: Pad SIXAXIS

Login PSN - Andrzej_87
      My Photo Mode

Komentarz

BMW E36 M3 coupe + turbo to bylo ok 280-290km/h i powiem ze to juz troche przesada takim autem

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Kurde, seryjne 530D 270km/h Sorry ale jakoÅ› w to nie wierze..

Osobiście nie raz zamykałem licznik w mojej H, 220km/h i jeszcze jechała, więc myślę, że może 230km/h przy dobrych wiatrach troszkę więcej, ale mocy już brakowało.

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
            bo to nie mozliwe :/ tam jest elektroniczny ogranicznik predkosci do 250km/h

Komentarz

adamwsb, ale problem zdjac :mrgreen: Ale BMW nie sa po to zeby nimi zapi*rdalac. Wlasnie takie durne zachowania zepsuly dobre imie tej marki....
              70- miasto
              140- poza
              180-200- autostrada
              To jeszcze da sie zrozumiec. Ale wkurw*aja mnie lyse hu*e w E30/ 36/34 ktorzy szpanuja bo sobie burnout zrobia Albo inne idiotyczne zachowania typu wyprzedzanie w miescie, wiejski tuning itp. BMW adamawsb sa fajnie stuningowane, czyli wiocha - 0% :mrgreen: A nie jakies ku*wa spoilery z kartonu, body ze szpachli z biedronki itp.
              Oczywiscie nie mam nic do tego ze sobie czasami przycisniecie swoje BMki, i polecicie ila fabryka dala :wink:
              Podsumowywujac- zaje*ane lyse ku*wy wypierdalac z BMW, bo psujecie dobre imie tej marki. Dla was to GOLF II sie nadaje a nie BMW z napedem FR, bo ku*wa jezdzic nie umiecie i na drzewie zycie tracicie. Szpanujcie se ku*wa traktorem na polu, albo w lidlu wozkiem drifta se zrobcie ( chociaz znajac was i tak traficie ry*em do serow ).
              A zeby nie bylo offtopu. BMW 750i E38 - 230 km/h na A4.

Komentarz

Zamieszczone przez adamwsb
                Zamieszczone przez Biesiadnik
                bo to nie mozliwe :/ tam jest elektroniczny ogranicznik predkosci do 250km/h
                Ogranicznik jest akurat od 270km/h Powiadają, że automat ma dłuższą skrzynię
                A-Spec- 40 lvl
                B-Spec- 40 lvl

Komentarz

W 530D po prostu nie ma ogranicznika, bo on sam z siebie koło 250 max leci. Przy czym 250 prawdziwych kilometrów na godzinę, niekoniecznie tych licznikowych;P
                  Miałem do czynienia z 535D. On ma na pewno ogranicznik do 250. Przestawał przyspieszać przy licznikowych ok.260, gps pokazywał wtedy własnie koło 250.

A swoją drogą, jak odczytałeś tak dokładnie 270km/h, kiedy tam są zegary wyskalowane do 260, i nawet po przejrzeniu wieelu filmików na youtube nie znalazłem ŻADNEGO w którym 530D lub 535D przekroczył licznikowe 260?

Ostatnio jeździłem Corsą 1.2, mój max nią to 100km/h czyli prawo jazdy in progress

Komentarz

Zamieszczone przez Naruciak14
                    adamwsb, ale problem zdjac :mrgreen: Ale BMW nie sa po to zeby nimi zapi*rdalac. Wlasnie takie durne zachowania zepsuly dobre imie tej marki....

70- miasto
                    140- poza
                    180-200- autostrada

To jeszcze da sie zrozumiec.

Ale wkurw*aja mnie lyse hu*e w E30/ 36/34 ktorzy szpanuja bo sobie burnout zrobia Albo inne idiotyczne zachowania typu wyprzedzanie w miescie, wiejski tuning itp.
                    Zamieszczone przez Naruciak14
                    Podsumowywujac- zaje*ane lyse ku*wy wypierdalac z BMW, bo psujecie dobre imie tej marki. Dla was to GOLF II sie nadaje a nie BMW z napedem FR, bo ku*wa jezdzic nie umiecie i na drzewie zycie tracicie. Szpanujcie se ku*wa traktorem na polu, albo w lidlu wozkiem drifta se zrobcie ( chociaz znajac was i tak traficie ry*em do serow )..
                    Brawo, odezwał się kolejny, przyszły "lysy hu* w E30/36/34"

Komentarz

poleje sie krew.... prosze nie obrazac aut typu E30, E36, E34 i innych bo te samochody nic nie poradza na to ze masa ludzi kupuje je tylko zeby poszpanowac... mialem po kilka sztuk z kazdego modelu i nie dam sobie zlego slowa na te auta powiedziec. Sory za male OT ale wkurza mnie takie cos...

Komentarz

Może nie. Naruciak napisał, że wkur...ją go wieśniacy w BMW. Ale co do tych prędkości, które uznaje (on) za te do zrozumienia, to są one zdecydowanie za duże. 140 na krajówce to o 40 czy 50 ( nie wiem czy teraz jest 90 czy 100 maks. dopuszczalna ) za dużo. Jeden błąd i drzewko zaliczone.
                        Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

A gówno. Seryjny Golf II GTI to orgazm na kołach.
                          narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                            A gówno. Seryjny Golf II GTI to orgazm na kołach.
                            Rajt. A G60 to już arghhhh!

Komentarz

Mazda 323F '92 - 165-170 km/h (mój samochód, droga szybkiego ruchu za Olsztynem w stronę Mrągowa)
                              Audi A3 1.8 - prawie 190km/h (wujaszka, ja prowadziłem, obwodnica trójmiasta)
                              I may be slow but I'm still ahead of you.
                              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Za kierownicÄ….. to nieco ponad 110 km/h na autostradzie A2 w.. Daihatsu Cuore. :mrgreen:
                                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                                keep calm & carry on
                                digart - lastfm
                                ---
                                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

PracujÄ™...
                                X