Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ile czym i gdzie najszybciej jechaliscie ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ile czym i gdzie najszybciej jechaliscie ?

Jako pasazer w C63 AMG na austostradzie miedzy Poznaniem a Koninem : 290 km/h
    Jako kierowca moja 530 jadac ze Szczecina do Poznania na obwodnicy Gorzowa Wlkp : 240 km/h

Re: Ile czym i gdzie najszybciej jechaliscie ?

Kierowca. Opel Omega 2,5V6 230km/h.

Komentarz

210 km/h Nissan Pulsar GTi-R w Walii Gdyby to była dwupasmówka to pewnie dalibyśmy radę do 250, ale nowa TTka przed nami nas "hamowała", a nie było jak jej wyprzedzić bo auta z przeciwnej jechały... Jechałem jako pasażer ofc

Komentarz

215 km/h Mitsubishi Carisma nieopodal Wrocławia.

Komentarz

Audi A6 3.0 Quattro - 240 Km/h - Autobahn - oczywiście pasażer

Komentarz

Ford Scorpio (silnik nie pamiętam, w każdym razie buda ta starsza, rocznik bodajże 94), Nissan Maxima 3.0 V6 - 240 km/h . Pasażer. Kierowca obu ten sam, wujek lubi depnąć :wink:

Nissan 200SX - 210km/h, około. Jechalibyśmy dalej, ale z autostrady musieliśmy zjechać :wink:. Także pasażer :mrgreen:

Oba na autostradzie na śląsku
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Opel Vectra B Kombi 2,2 DTi - 220 km/h Koszalin - Szczecin jako pasażer z tyłu...
              Opel Signum 3.0 V6 CDTi - 230 km/h Bobolice - Koszalin (odcinek drogi będący kiedyś pasem startowym) pasażer...
              Opel Vectra C 1.8 GTS - 200 km/h Mrągowo - Sorkwity, w końcu kierowca
              Honda Civic V 1.5 16vDOHC sedan - 175 km/h Mrągowo - Piecki, moja kochana Hondusia, jako kierowca, niestety została zmasakrowana przez Tir-a, który nie zachował odpowiedniej odległości...

...endlessly drifting...
              ....waving in beautiful agony....

Komentarz

Kierowca. Ford Windstar 3.8 V6 - Odcinek Poznań-Konin...jechałem wtedy jakieś 140km/h.

Pasażer. BMW (E46) 335Ci starszego kolegi - Miejsca lepiej podawać nie będę...prędkość to prawie 250km/h... :wink:

Jeśli chodzi o moje wyczyny za kółkiem...to przyznam się, że od jakiś 2 miesięcy jeżdżę regularnie...niekiedy nawet codziennie...robię jakieś 3-4 kilometry po osiedlu na którym mieszkam i mniej uczęszczanych drogach. Staram się jeździć jak największą liczbą różnych pojazdów...ale oczywiście nie każdy wujek i znajomy ojca "Łukaszowi da auto na przejażdżkę" - Ja ich rozumiem.

A z takich ciekawszych "wysokich prędkości" to może jeszcze trasa Warszawska (taka aleja w Poznaniu na której maksymalna prędkość wynosi 70km/h) - Jako pasażer w Porsche Carrera (997)...około 180km/h...i nie byłoby w tym nic zwykłego...gdyby nie ruch uliczny, i spokojna rozmowa właściciela przez komórkę...(rozumiecie sami: "Teraz wożę trochę chłopaka co zdjęcia autka robił...a co mam kupić na obiad?" :mrgreen: ) - Aczkolwiek zachowanie nieodpowiedzialne...

A jeśli już jesteśmy przy rekordach...przedwczoraj na ulicy Niestachowskiej w Poznaniu...na kolarzówce kolegi - 53 kilometry na godzinę! :mrgreen:

Komentarz

Kawasaki ZX 636 R NINJA 240km/h (jako plecak)
                  BMW 316 190km/h :mrgreen: Pasażer
                  Kawasaki ZX 636 R NINJA 180km/h sam ;]

"No woman no cry"

Komentarz

CLS 320, 220 na ograniczniu do 70 (Pasażer)
                    A8 4,2 - ok. 270 - Poznań wylot
                    Parę krótkich tras w E55 & 63 (Pasażer :/)
                    Ok. 120 po POLSKIEJ stronie w ANGLII (kierowca

Komentarz

Ok, ja tez sie troche pochwale.

Seicienko 130km/h (wiecej nie jest w stanie) jako pasazer na drodze Wroclaw-Milicz po ciemku, las, kolana pod broda.

Osobiscie, rower MTB Kross Hexagon V3, opony 26x1.95/2.00, 45,3km/h na ul.Libana w strone dworca, Legnica.

Komentarz

A mi ostatnio licznik na rowerze pokazywał, że jade 70 km/h, ale też mu nie wierze!

A jako pasażer to z tego co pamiętam to Citroenem C4 jakieś 185 km/h na autostradzie A2 ; P
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                          Osobiscie, rower MTB Kross Hexagon V3, opony 1.85, 45km/h na ul.Libana w strone dworca, Legnica.
                          Hardkorem bez hamowania przez skrzyżowanie w Piastowską...? :mrgreen:

KOZAK! :mrgreen:

Komentarz

Jako kierowca to 80 km/h Opel Vectra 1.7 Diesel 1992 r. na jakiejś drodze bocznej
                            250 km/h Yamaha R6 2004 r. jako plecak oczywiście na A4 .

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                              Zamieszczone przez thooorn
                              Osobiscie, rower MTB Kross Hexagon V3, opony 1.85, 45km/h na ul.Libana w strone dworca, Legnica.
                              Hardkorem bez hamowania przez skrzyżowanie w Piastowską...? :mrgreen:

KOZAK! :mrgreen:
                              Niestety, musialem hamowac Jakis idiota postawil tam sygnalizacje swietlna, kompletnie nie mam pojecia dlaczego. Ruszylem z pod swiatel z ulicy Wroclawskiej od strony rynku, na swiatlach w lewo i cala Libana, az do swiatel. :mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
                              X