Witam!
Takie coś wam chcę pokazać...z dwóch moich wakacyjnych dni:
Jako, że nie jestem mistrzem pisania - Oszczędzę sobie i wam wymyślania jakiś filozoficznych tekstów...a zamieszczę to co najważniejsze:
Ogólnie - Mam bardzo mało zdjęć z miast, autostrady itp. - skoncentrowałem się głównie na obiektach które były kluczowymi punktami wyprawy. Stąd też nie mam udokumentowanych SLR'ów, kilku Lambo, i wielu, wielu Quattroporte, Conti GT i takich aut z ulic Berlina...nie mniej jednak mam nadzieję, że każdy znajdzie tu coś dla siebie.
No to zaczynamy...
Aparat po raz pierwszy wyjąłem kawałek przed Berlinem:

Później cyknąłem jeszcze kilka takich, które mi się spodobały:

Meilenwerk Berlin:
W Meilenwerku pojawiły się także Polskie akcenty:

Showroom Bugatti i Bentleya (Friedriechstrasse):

Takie sobie coś stało pod salonem Ferrari na Friedriechstrasse - To i cyknąłem fotki:
Takie coś wam chcę pokazać...z dwóch moich wakacyjnych dni:
Jako, że nie jestem mistrzem pisania - Oszczędzę sobie i wam wymyślania jakiś filozoficznych tekstów...a zamieszczę to co najważniejsze:
Ogólnie - Mam bardzo mało zdjęć z miast, autostrady itp. - skoncentrowałem się głównie na obiektach które były kluczowymi punktami wyprawy. Stąd też nie mam udokumentowanych SLR'ów, kilku Lambo, i wielu, wielu Quattroporte, Conti GT i takich aut z ulic Berlina...nie mniej jednak mam nadzieję, że każdy znajdzie tu coś dla siebie.

No to zaczynamy...
Aparat po raz pierwszy wyjąłem kawałek przed Berlinem:

Później cyknąłem jeszcze kilka takich, które mi się spodobały:

Meilenwerk Berlin:

W Meilenwerku pojawiły się także Polskie akcenty:

Showroom Bugatti i Bentleya (Friedriechstrasse):

Takie sobie coś stało pod salonem Ferrari na Friedriechstrasse - To i cyknąłem fotki:

Komentarz