Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Volkswagen Corrado Zdjęcia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Volkswagen Corrado Zdjęcia

Witam wszystkich forumowiczów

Dzisiaj wracając ze szkoły napotkałem stojącego na parkingu kościoła Volkswagena Corrado. Samochód ten nie jest już młody i dosyć rzadko spotykany na naszych polskich ulicach więc postanowiłem zamieścić tutaj jego zdjęcia.
    Zdjecia sa dosyc kiepskiej jakości, ponieważ robiłem je telefonem komórkowym a aparatu przy sobie nie mam.
    Telefon ma tylko 3mega pixele bo to niestety LG Cookie [tak wiem szit ] ale nie o tym mowa.
    Bardzo podobaja mi się felgi w tym samochodzie.
    A jak wy oceniacie ten samochód ? Moje umiejętności fotograficzne sa praktycznie żadne więc prosze nie pisać tekstów typu "w tym i tym zdjeciu to wogóle całkowicie to ty źle kadr dobrałeś i wogóle całkowicie ci to zdjecie nie wyszło" Zdjęcia zrobiłem po to żeby uwiecznić ten piękny samochód.
    Oto Fotki:

pZdr. Kamcio

Re: Volkswagen Scirocco Zdjęcia

To jest chyba Corrado :mrgreen:

Sirocco wygląda tak:

Albo tak:

Komentarz

Oczywiscie, ze to Corrado. Stare Scirocco rzadko chyba kto ma. Nie zaszalalo na rynku glownie przez zbyt wysoka cene i troche archaiczne jak na tamte czasy wykonczenie. Ale klasyk jest klasyk. Nowe Scirocco duzo bardziej mi sie podoba, szczegolnie wersja R.

Kolega chyba pomylil i dzia, i nazwe tematu. Jesli to watek zbiorczy na twoje zdjecia to powinien on widniec w Fotografia. Odpowiedz, a zajme sie tym.

Komentarz

No tak xD oczywiście że Corrado Jak byk pisze na 6 zdjęciu "Corrado" pomyliłem nazwy samochodów hehe. A zdjęcia specialnie dodałem do tematu motoryzacja żeby pokazać ten samochód. Moderatorze jeśli trzeba to przenieś ten temat. W sumie to zastanawiałem się do którego tematu bardziej to pasuje.

Komentarz

Re: Volkswagen Corrado Zdjęcia

thooorn masz racje,te nowe scirocco jest zajebiste
          GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
          Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Pracuję...
          X