Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ferrari Four Concept

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ferrari Four Concept

Zadebiutuje w marcu na salonie samochodowym w Genewie.

Co sądzicie o tym aucie Według mnie jakiś pokraczny Taka mieszanka różnych modeli

Re: Ferrari Four Concept

Najbrzydsze Ferrari jakie powstało.

Komentarz

Czyzby wloska Panamera?

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
        Czyzby wloska Panamera?
        Między innymi Bo jakby się przypatrzeć to można się dopatrzeć kilku innych samochodów

No i jeszcze ten przód i tył da się przełknąć.Ale widok z profilu,to jest masakra

Komentarz

Mix Italii,599Gtb i Toyoty Ft. W rezultacie nijakie. Nie podoba mi siÄ™.

Komentarz

Dla mnie jest ładne.

Komentarz

Z3 coupe, i tyle.
              Chyba żaden element tego Ferrari mi się nie podoba.

Komentarz

Ma mieć napęd na 4 koła i tak na prawdę nie wiem po co

Komentarz

Ferrari teraz celuje w Rosję i Bliski Wschód. Widać od razu, że model zrobiony dla zysków.. po raz pierwszy mamy napęd na 4 koła.. tu też widać ukłon ku funkcjonalności. Ogólnie byłoby ok, gdyby to nie wyglądało jak taki mix... z tyłu wygląda super, z profilu już nie, ale to trzebaby na żywo zobaczyć, a z przodu wolałbym co innego niż światła od Italii.. no cóż.. zobaczymy jak to będzie wyglądać jeśli wejdzie do produkcji.
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Komentarz

Mówiłem, Panamera.

Komentarz

Powiem tylko tyle: wyglÄ…da strasznie
                        Nie widzę potrzeby żeby Ferrari produkowało auta tego typu.
                        A-Spec- 40 lvl
                        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
                          To, że my, szaraczki, mówimy że takie Ferrari jest niepotrzebne to dla tej firmy kompletnie nieważna opinia. Gdyby nie mieli popytu na taki samochód to by go nie robili... auto dla bogatego Rosjanina, który chciałby sobie i w styczniu swoim Ferrari pojeździć.
                          Poza tym.. jak ktoś się interesuje historią firmy, to wie, że takie auto spod znaku Ferrari to żaden szok i tak naprawdę rewolucją jest jedynie AWD.
                          Tak jak Thooorn mówi - trochę jak Panamera, ale jak dla mnie nie do końca.. przede wszystkim auto jest 2-drzwiowe, przez co pozostaje prawdziwym gran turismo, nie jest limuzyną, ani - jak sugerują onetowi eksperci - kombi.. dlatego do Panamery bym tego auta nie porównywał, zwłaszcza że to był dla Porsche zupełnie nowy model, a w Ferrari zastępuje on tylko 612 Scaglietti.
                          Teraz wiele zależy od konkurencji - bo tak naprawdę podobnego shooting brake'a na rynku klasy GT nie mamy - jeśli konkurencyjne marki pójdą w ślady Ferrari to znowu Włosi wyjdą na swoje.

..co nie zmienia faktu, że nadal mam bardzo mieszane odczucia co do designu. Chcę to auto zobaczyć na żywo.
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Mi siÄ™ podoba :wink:
                            GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                            Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                              Zamieszczone przez saruto
                              To, że my, szaraczki, mówimy że takie Ferrari jest niepotrzebne to dla tej firmy kompletnie nieważna opinia. Gdyby nie mieli popytu na taki samochód to by go nie robili... auto dla bogatego Rosjanina, który chciałby sobie i w styczniu swoim Ferrari pojeździć.
                              Poza tym.. jak ktoś się interesuje historią firmy, to wie, że takie auto spod znaku Ferrari to żaden szok i tak naprawdę rewolucją jest jedynie AWD.
                              Tak jak Thooorn mówi - trochę jak Panamera, ale jak dla mnie nie do końca.. przede wszystkim auto jest 2-drzwiowe, przez co pozostaje prawdziwym gran turismo, nie jest limuzyną, ani - jak sugerują onetowi eksperci - kombi.. dlatego do Panamery bym tego auta nie porównywał, zwłaszcza że to był dla Porsche zupełnie nowy model, a w Ferrari zastępuje on tylko 612 Scaglietti.
                              Teraz wiele zależy od konkurencji - bo tak naprawdę podobnego shooting brake'a na rynku klasy GT nie mamy - jeśli konkurencyjne marki pójdą w ślady Ferrari to znowu Włosi wyjdą na swoje.

..co nie zmienia faktu, że nadal mam bardzo mieszane odczucia co do designu. Chcę to auto zobaczyć na żywo.

Masz rację, ale jak dla mnie to powinno mieć znaczek Alfy.
                              Może kiedyś się przekonam do wyglądu.
                              Do Panamery dalej się nie przekonałem, wygląda obrzydliwie z bliska
                              A-Spec- 40 lvl
                              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

PracujÄ™...
                              X