Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SuperGT series.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• SuperGT series.

Super GTSeria Super GT, wcześniej znana pod nazwą All-Japan Grand Touring Car Championship lub JGTC. Seria wyścigowa samochodów sportowych, promowana przez GT-Association (GT-A), autoryzowana przez Japan Automobile Federation i uprawomocniona przez FIA.
    źródło:Wiki
    Temat poświęcony własne tej serii wyścigów! :wink:

Re: SuperGT series.

Nareszcie doczekałem tematu o mojej ulubionej serii. Z oczywistych względów pomijam wątek historyczny, od kiedy, jak długo i w jaki sposób - wystarczy że napiszę, iż wszystko zaczęło się od premiery GT4 albo i wcześniej

Faworytów jako takich nie mam, ale zawsze mniej krytycznym okiem spoglądałem na AsparaDrink Re Amemiya. Bezpardonowa walka na torze, czasami nieco zbyt mało przemyślana nadaję tutaj specyficznego smaczku, podobnie jak dwie klasy aut na torze. Ten miks gwarantuję mnóstwo atrakcji i niespodzianek w czasie wyścigu

Komentarz

Gdzie można zobaczyć jakieś wyścigi ?
      Yt czy macie jakieś konkretne stronki ?

Komentarz

Dwa najlepsze profile na YT

Komentarz

W Gran Turismo kochalem jezdzic JGTCkami. Moze zrobimy nasza forumowa serie JGTC :mrgreen: . Kto sie skusi? Ocywiscie Gran Turismo 4. Zespoly 2 osobowe. Co wy na to? A wyscigi bede na bierzaco ogladal teraz.

Komentarz

Ja właściwie nie wiem jak się tym zainteresowałem. Doceniam serie za różnorodność. Widzimy dobrze znane auta w ich wyścigowych odpowiednikach w dodatku dwie klasy na jednym torze. Również za to że dzieje się w niej podczas wyścigu więcej niż w statycznym f1.
            Skróty najczęściej oglądam na YT bo nawet nie wiem czy i jaki kanał transmituje te wyścigi.

Jako takich faworytów też nie mam ale najczęściej kibicuje zespołowi Raybrig i Arta. Arta dlatego że w zespole tym był Keiichi Tsuchiya :wink:
            Na oficjalnej stronie warto poczytać nowości i o samej serii jak i zmian w bolidach

Komentarz

Keiichi rulez. Oglądałem filmiki na YT jak objeżdżał skyline'a gt-r swoją tojotą AE86
              Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

dwie klasy na raz. W TOCA 3 było coś podobnego, coś z GT w nazwie właśnie.

Komentarz

Kur..., powiedziałeś co wiedziałeś...

Przedsezonowe testy - na torze Okayama International Circuit - odwołane w związku z tragicznym trzęsieniem ziemi oraz wystąpieniem tsunami

Komentarz

Pracuję...
                  X