Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Le Mans 24h

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Le Mans 24h

a trzy peugeoty zaraz za audi

Komentarz

tycha, Naruciak - jakoś strasznie chcecie nam udowodnić jacy to z Was wytrwali fani motorsportu, ale coś zdecydowanie Wam nie wychodzi..

No cóż, Audi pokazało wielką klasę. Byli po prostu lepsi i mocniejsi od Peugeota (któremu osobiście kibicowałem). Zasłużona wygrana - myślę, że gdyby nie te wypadki to klęska Peugeota byłaby większa, chociaż teraz mówienie o klęsce to też imo trochę przesada - różnica kilkunastu sekund na 24 godzinach, wszystkie 3 auta na mecie i to w pierwszej czwórce i przede wszystkim naprawdę świetne auto
      Sam wyścig ciekawy, baardzo mała różnica na mecie, szkoda jednak że nie doszło do bezpośredniej walki
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Kolejne 24h Le Mans na moim koncie. Wyścig oglądałem od 15:15 w sobotę (tradycyjnie spóźniłem się na start) do 19:40, następnie od 22 do około 2:30 i od 10 w niedzielę do samej mety. Łącznie około 15 godzin wyścigu. W nocy chciałem obejrzeć więcej, ale byłem już byt zmęczony po piątkowym koncercie i powrocie do domu o 4 w nocy.

Zatem Audi zwycięża. Ściskałem kciuki, by #2 dojechał bez problemu do mety, po tych wypadkach. Jednocześnie szkoda mi ekipy Peugeota, a szczególnie szefa zespołu, gdyż widać było, że chcieli wygrać za wszelką cenę. Mam nadzieję, że Szymczak nie miał racji i Peugeot nie zrezygnuje ze startów w Le Mans. Nie wyobrażam sobie, by za rok miała być to spokojna wędrówka Audi do mety. Nie wydaje mi się po prostu, by nagle za rok jakiś inny zespół wyskoczył ze świetną konstrukcją, która mogłaby dotrzymać kroku Audi, tak jak robi to Peugeot.

Ciesze się, że w tym roku wszystkie Peugeoty dojechały do mety. Rok temu był wielki dramat, wszystkie wozy odpadły w wyniku dokładnie tego samego defektu. Wówczas awarie kolejnych Peugeotów wyglądały kropka w kropkę identycznie. Po ubiegłym roku świetnie było widzieć francuski team na mecie i to jeszcze na podium. Oczywiście zwycięstwo byłoby idealnym odbiciem sobie wcześniejszego niepowodzenia, ale dobre i to. Zawsze pozytyw.

Bardzo przykro mi było, gdy oglądałem kolejne wozy odpadające z rywalizacji i kończące definitywnie udział w wyścigu. Zarówno na początku, w "środkowej fazie", jak i pod koniec. Na Le Mans kibicuję każdemu, nie śledzę oczywiście losów każdej załogi, ale nie ma takiego teamu, którego bym nie lubił. Gdy jakiś wóz toczył się z prędkością roweru przez kolejne kilometry Circuit De La Sarthe, ściskałem kciuki, by udało mu się doczołgać do boksu, a załodze naprawić uszkodzenia.

Standardowo - bardzo chętnie obejrzę Le Mans za rok, spróbuję obejrzeć jeszcze więcej godzin. Noc na Le Mans po prostu rządzi.

Komentarz

tycha, Naruciak - jakoś strasznie chcecie nam udowodnić jacy to z Was wytrwali fani motorsportu, ale coś zdecydowanie Wam nie wychodzi..

Nic nie muszę udowadniać
          GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
          Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Pokaż że masz jaja, wyzwij Wita.

Komentarz

http://stuff.swir.us/2008/03/17/jajka.jpg

Nawet takie

Komentarz

Wyscig ciekawy do samego konca. Trzymalem kciuki za to zeby Audi dojechalo do konca bez zadnych problemow. Zasluzony sukces po dwoch wypadkach. Brawo Audi ^^

Komentarz

Ja za rok mam nadzieję że się uda i chętnie bym się wybrał tam obejrzeć na żywo
                  Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                  B Spec - 40 level
                  60 x Gold
                  http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

...ale zabierasz mnie ze soba ^^

Komentarz

Spoko koszty w dół pójdą
                      Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                      B Spec - 40 level
                      60 x Gold
                      http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Jeśli Audi poprawi spalanie, będą nie do zatrzymania.

Komentarz

A tak właściwie kiedy będzie Nurburgring 24 h ? Czy już był

Komentarz

23 - 26 Czerwca, ale to nie temat o tym

Komentarz

http://www.f1wm.pl/php/news_id-23363.html

Mam nadzieję, że dojdzie do tego, o czym mowa w tym artykule i o czym mówi sam Kimi. Wspaniale byłoby go zobaczyć w wyścigu Le Mans.

Komentarz

Różne plotki krążą, ale byłoby ciekawie go znów zobaczyć w walce.

Komentarz

Pracuję...
                                X