Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Miłośnicy Toyoty Supry

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• MiÅ‚oÅ›nicy Toyoty Supry

Czy ktoś oprócz mnie kocha to cacko tak mocno???

ja

Komentarz

Moj brat kocha ten samochod,ja natomiast uwazam ze nie ma lepszej bryki od Miska Evo9
      AUDI S4 '98 0-400- 8.420sek

Komentarz

Ja również uwielbiam Suprę... fura jakich mało.

Komentarz

Moje ulubione autko Ale ostatnio też coś polubiłem Meśka SLR-a

Komentarz

Ja p[oprostu ubustwiam to autko W Gt4 mam ich chyba z 15 w garazu. Moj tato tez taka ma tyle ze ta starsza 3.0 Turbo ok 250 km bo silnik stargany z Japonii.

Komentarz

Zamieszczone przez Patricksupra
              Moj tato tez taka ma tyle ze ta starsza 3.0 Turbo ok 250 km bo silnik stargany z Japonii.
              Lol.Farciarz z ciebie Też bym chciał,żeby mój tato miał Suprę Fajnie się tym jeździ???
              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Jezdzi sie swietnie, mnostwo radosci z jazdy daje ten samochod i fajnie jest patrzyc jak Beemki i golfy zostaja z tylu

Komentarz

I wir w baku Jeśli kogoś stac na takie auto to nie że ma je w garażu ale nie patrzy na spalanie :wink: Małe pytanie-jest może jakiś następca Supry bo o ile wiem to już nie produkują jej,choc nie wiem czy napewno...
                  Osobiście to wolę Nsx'a, the Ferrari killer

Komentarz

Wir nie wir. Supra nie spala tak duzo jakby sie moglo zdawac. W drodze na wakacje przy ciaglym wyprzedaniu i przedkosciach rzedu 160km/h spala ok 12-13 litrow na 100km. A gdy podrozojesz na autostradzie z predkosciami ok 15 - 160 km/h wtedy splanie spada do ok 9.5 l! Moj wujek ma Beemke 1.6 325 i bierze mu ok 8-9 l jak spokojnie jedzie !! A przeciez supra ma silnik 3.0 na turbinie!!! A z tym to teraz ma ukazac sie nowy model supry ktory bedzie mial 500km z silnika v10. Ten samochod ma porzadnie namieszac w gronie Ferrari i innych superwozow

Komentarz

A z tym spalaniem to mowa oczywiscie o suprze Mk3 z 91 r na Turbinie .
                      Mk4 bierze napewno wiecej. Dwie turbawki robia robote

Komentarz

Ja pierwszy raz zobaczyłem ten wóz w GT2 i tyle nim tam grałem ze się porostu zakochałem po uszy, wóz jak marzenie chciałbym chociaż moc się nim przejechać.
                        1 3 5
                        |-|-|
                        2 4 R

Komentarz

Supra (ta starsza) nie jest tak droga. Mowia takze i to jest prawda ze ma najlepszy stosunek osiagow do ceny. Za dobra supre z silnikiem sprowadzonym z japonii koles ktory jest prezesem a raczej byl prezesem
                          Supra-team chcial ja sprzedac za nieclae 10 tys zl. I do tego wszystkiego wiadomo bylo ze supra jest sprawdzona

Komentarz

No nie jest aż tak droga.Tak samo 3000GT - zobaczcie se na allegro,jakie tanie
                            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                            GranTurismo 5 99%
                            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Na tej wypowiedzi proszę zaprzestać siania Off-Topicu w tym temacie Każda następna wypowiedź nie w kwestii omawianego wątku będzie usuwana.

Moderator Serwer

Komentarz

PracujÄ™...
                              X