Ale Heiki ostatnio żalił się, że ma już tego dość, więc nerwy mogą wziąć górę. Zobaczymy jutro. Ja jestem już gotowy na triumf Hama. Oczywiście tego nie chcę, ale się już przygotowałem.
Zostawmy już Kovalainena. Jak Alonso przyciśnie Hama w pierwszym zakręcie (a Renault znowu jest szybkie), to Ham może wylecieć, a wtedy straci łądnych kilka pozycji. A Kwik Nick łatwo sie nie da wyprzedzić.
chcialbym powiedziec Taisenowi ze jest pier** ameba ktora bili w dziecinstwie meblem po twarzy i jeszcze trzy slowa do ojca prowadzacego... "ch*j ci w d*pe!". Mozemy sie pozegnac z 3cim miejscem. Jak zwykle partacze z BMW dali o sobie znac. Juz dawno niczego Kubikowi nie zepsuli wiec na koniec sezonu postawili kropke nad i.
a odnosnie qual: Massa zrobil co mogl. Walcz chlopie walcz!. Zaskoczyl mnie Trulli "mistrz jednego kolka". Alonso znow w czolowce. Potem Mclareny, Toyota, Toro Rosso i... dopiero BMW kwicuś Nikuś. Jesli w nastepnym sezonie BMW nie wymysli czegos nadzwyczajnego to bedzie 4 lub 5 sila w F1. I jak tu wierzyc "Tajsonowi" ze beda walczyc o tytul mistrza? Odwroc tabele, BMW na czele?
A ja jestem dobrej myśli. Załóżmy, że Raikkonen dojedzie drugi, czyli zdobędzie 8 pkt. Ma stratę 6. To Robert musiałby zdobyć minimum 3 punkty. Piąte miejsce w zasięgu. Ale musiałby wziąć Hama, by Felipe zdobył majstra. Trochę skomplikowana sytuacja, ale wszystko może się zdarzyć.
Nie jesteśmy zadowoleni z naszego wyniku. Zwłaszcza w przypadku Roberta sytuacja na wyścig nie jest łatwa. On miał problem z brakiem przyczepności przez cały weekend, a my nie rozwiązaliśmy go do końca w kwalifikacjach. Nick spisał się lepiej i ustanowił ósmy najlepszy czas.
Zamieszczone przez Willy Rampf
Nie możemy być zadowoleni z kwalifikacji. Robertowi nie udało się przejść przez Q2. Dziesięć bolidów dzieliło 0,3 sekundy i najmniejszy błąd sprawiał, że wypadało się z gry. Nick spisał się lepiej. Naszym celem jest teraz nadrobienie kilku pozycji.
wiec Kur** dlaczego nie potrafili ustawic bolidu Kubicy a ustawili Kwikowi? Kwik nie liczy sie w zadnej punktacji a Kubik ma szanse na 3cie miejsce w generalce. Wg mnie to smieszne. To jest CELOWE. Mowcie sobie co chcecie. Gdyby oba bolidy spisaly sie slabo to ok... nie potrafili ustawic, ale skoro kurde jednego ustawili to dlaczego Kubica zajal P13?
BMW bardzo chce zeby to Kwik byl ich najlepszym kierowca wiec wszystkie eksperymenty przeprowadzaja na Kubicy. A nie? Kiedy ostatnio cos popsuli Kwikowi? Noz sie mi otwiera w kieszeni gdy cos takiego widze
Jednak u mnie w klasie mieli racje z tym BMW ,że wszystko potrafią spieprzyć i spartolić Kubikowi ,ja powiem tak: "niech ich szlak , niech ich wszystkich szlak trafi"
Jak zwykle powraca słynne powiedzienie "Mądry Polak po szkodzie" , a ten cały Tajson to jakby dostał od kogoś bułę na ryj[najlepiej od Kubicy] to być może obudziłby się i wiedział wtedy o co chodzi ,a nie przeliczał pieniążki z rączki do rączki.
Panowie z F1 tu się liczą starania kierowców ,a nie "jak zarobić i się nie narobić".
Wstyd i hańba dla BMW ,dziś o 18:00 wyścig ,zobaczymy co Kubik zdziała z 13.miejsca.
Komentarz