Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: FormuÅ‚a 1 z Robertem KubicÄ…

Było mineło teraz liczą się tylko dwa zespoły Mclaren i Ferrari kilka lat temu to jeszcze byli na równi z wiliamsem czy renault.

Komentarz

Miejmy nadzieję że do tego grona dołączy BMW.

Komentarz

SÄ…dzÄ…c po przednim spoilerze na pewno

Komentarz

Kilka lat temu (mniej więcej sezon 2001-2002) to Renault było jeszcze średniakiem. W 2003 szło im nieco lepiej, a w 2004 byli drugą siłą F1 razem z Williamsem. Ale wtedy Renault szło w górę, a Williams w dół. I tak w 2005 Renault został mistrzem świata konstruktorów (a Alonso mistrzem indywidualnym), a Williams skończył w środku stawki. Dzisiaj Williams jest takim samym średniakiem jak choćby Toyota (Renault nie wymieniam, bo mimo słabej pierwszej połowy sezonu, w drugiej pokazali klasę, nie ma co).

A patrzÄ…c na przedni spojler obecnego modelu BMW Sauber, to przypomina on nos Williamsa z 2004.

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
            A propos, Williams nieźle poszedł w dół. W porównaniu do, choćby sezonu 2004, to to jest wrak tamtego teamu. Wtedy byli drugą siłą w F1 na zmianę z Renault (które już wtedy dawało przebłyski na mistza w 2005). Wydaje mi się, że siedli po odejściu Montoi i Schumiego II. W poprzednich sezonach (od 2004 wstecz) niekiedy rywalizowali z Ferrari jak równy z równym (zwłaszcza Montoya z Michaelem Schumacherem). Jeszcze na początku 2005 się jakoś trzymali, ale później już klapa i tak po dziś dzień.
            Siedli po tym jak Williams wziął rozwód z BMW.

Komentarz

Możliwe, ale bardziej wydaje mi się, że po odejściu Montoi i Ralfa. Obecnie jest to Williams-Cosworth. Przed 2005 BMW-Williams Alianz. Wątpie, by obniżka lotów miała związek z dostawcą silników.

Komentarz

Tak z lekka odbiegając od tematu... wyobraźcie sobie nagonkę na BMW jeśli nie spełnią obietnic na sezon '09

Komentarz

Theissen bedzie sie tlumaczyl do konca zycia

Komentarz

Takie małe info: Webber złamał nogę.

Komentarz

pewnie mu kangur zlamal :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092
                        Tak z lekka odbiegając od tematu... wyobraźcie sobie nagonkę na BMW jeśli nie spełnią obietnic na sezon '09
                        Wydaje mi się, że nieco im sodówa uderzyła do głów. Aczkolwiek wcześniej Renault też prezentowało poziom BMW z 2008 (regularne podium). Pożyjemy zobaczymy.

Komentarz

Wydaje mi się, że nieco im sodówa uderzyła do głów.
                          tzn? W końcu zmarnowana ponad połowa sezonu musi czymś dobrym zaowocować.

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092
                            tzn?
                            Chodziło mi o to, że ten sezon był dla BMW naprawdę fenomenalny (pomijając olanie połowy sezonu). I mogła im uderzyć woda sodowa, bo myślą, że są już najlepsi. Ale to tylko moje wrażenie. Nie wiem, jak wy.

Komentarz

Tylko idiota rezygnuje w polowie sezonu w walce o czlowe miejsca na koniec sezonu. Chyba ze caly ten zmarnowany czas poswiecili na kompletna przebudowe bolidu i stworzyli jakies cudo na kolach ktore bedzie w stanie rywalizowac z Mclarenem i Ferrari jak rowny z rownym... :mrgreen:

Komentarz

Mam nadzieję, bo jeśli odpuścili sobie połowę sezonu "tak po prostu" to będe zły. Albo nawet więcej...

Komentarz

PracujÄ™...
                                X