Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Taki sport,nie zawsze człowiek zawodzi.Z drugiej strony współczuje Robertowi o teraz będzie wsiadał do auta i modlił się żeby dojechać do mety,głupio być zależnym od sprzętu ale jak powiedziałem taki już sport.Zdaje sobie sprawe ze BMW najlepsze nie jest,ale do najgorszych też chyba nie należy o czym świadczyć może jazda Roberta.Też bym wolał żeby jeździł Ferrari no ale początki zawsze są trudne

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
      ...ale jakoś Heidfileldowi bolid sprawował się całkiem, całkiem...
      No właśnie!,Heidfeld miał dokładnie taką samą skrzynię co Kubica i jego skrzynia wytrzymała.Kubica po wyścigu powiedział że był przygotowany na taką usterkę i wiedział że może to nastąpić,dlatego nie był nawet wkurzony po wyścigu.Co do taktyki to powiedział że po II pitstopie miał mieć założone twardsze opony i mniej paliwa niż Heidfeld,żeby dogonić czołówkę.
      Gram w GT już 15 lat

Komentarz

W Wielkanocną niedzielę rano rozpocznie się drugi wyścig F1 w tym sezonie na torze Sepang w Kuala Lumpur (Malezja).Robert Kubica na piątkowym treningu uzyskał czwarty czas, a podczas sobotniej sesji kwalifikacyjnej w pierwszej części sesji był czwarty,w drugiej piąty natomiast w trzeciej części sesji został zepchnięty na siódmą pozycję.Nick Heidfeld był piąty.Z tego wynika że Robert prawdopodobnie ma więcej paliwa na pokładzie niż Heidfeld chociaż gdyby nie Ralf Schumacher,który przeszkodził Robertowi w ostatnim okrążeniu być może Robert miałby lepszą pozycję na starcie.Jak narazie bolid Kubicy sprawuje się dobrze i miejmy nadzieję że w trakcie wyścigu nic się nie przydarzy polakowi i dojedzie on do mety na wysokim (punktowanym) miejscu.Podczas tego wyścigu i następnych będziemy wiedzieli na jakich oponach jeżdżą kierowcy ponieważ są one oznakowane.Opony miękkie mają biały pasek wzdłuż bieżnika a opony twarde tego paska nie mają.
        Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Dobrze ze transmisja bedzie o jakiejs przystepnej godzinie a nie o 4 rano

Komentarz

Mam nadzieję że Robert sprawi nam(kibicom) prezent na Święta :wink:

Komentarz

biedny kubica znow bolid zawiodl tak on mowil po wyscigu szkoda mi go

Komentarz

A Heidfeld znowu dojechał
                narancs alternativa

Komentarz

Szkoda słów...

Komentarz

Słyszałem, że Heidfeld uderzył na początku bolid Kubicy. A co do wyścigu to śmieszne, tylko się Robert marnuje u nich

Moderator Serwer

Komentarz

Dzisiaj kwalifikacja a jutro wyścig o GP Bahrajnu na torze Sakhir.Właśnie się dowiedziałem że Robert zmienił bolid,tzn. teraz będzie jechał bolidem rezerwowym (tym trzecim),który jest identyczny jak dwa pozostałe ale chyba skrzynię i resztę ma w porządku.Poza tym kubica powiedział że ten bolid jest lepszy w prowadzeniu i stabilniejszy niż jego poprzedni bolid.W piątek na wolnej sesji treningowej Kubica przesiadł się do tego rezerwowego bolidu i od razu zaczął uzyskiwać lepsze czasy.Był moment że Kubica i Heidfeld znajdowali się na 1 i 2 miejscu ze swoimi czasami.Natomiast coraz lepiej sprawuje się Antony Hamilton ,który odnotowuje lepsze czasy od swojego kolegi z teamu Fernando Alonso.Może wreszcie ktoś utrze nosa Alonso i Raiikonnen'owi,przez co F1 zyska na oglądalności.To już nie będzie "teatr jednego aktora" jak mówili o wyścigach za czasów M.Schumachera.To jest dopiero trzecie GP i jeszcze wiele może się zdarzyć do końca sezonu.
                      Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Kubica był 6 w kwalifikacjach. Ciekawe jak mu pójdzie w wyścigu...
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Jeśli będzie na podium to będzie to na co czekałem :wink:

Komentarz

Uff dojechał

Komentarz

Jestem zadowolony z 6 miejsca Roberta. Czekam na następny wyscig :wink:

Komentarz

Jest good
                                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                                GranTurismo 5 99%
                                GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
                                X