Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Pierwsze słysze.Cieszyłbym się gdyby się nim maclaren nim zainteresował.W toyocie to się chłopak tylko ztoczy.
    Czekam do czwartku bo ma być ogłoszona lista startowa na Indianapolis i mam nadzieję że nie zabraknie na niej Roberta

Komentarz

KIerowcy nie mogą zmienić zespołu podczas sezonu. Jeśli już to dopiero w 2008

Komentarz

Przypadkiem wykopałem fotkę która mnie nieco poirytowała.Na pierwszym planie kubica który wyleciał z toru a co w tle?Scot Speed siedzi sobie na krzesełku i relaksuje się.Nie jest to normalne w aspekcie bezpieczeństwa.Ma szczęscie że w niego nikt nie wjechał
        Wielki minus organizacyjny dla tego Gp

Komentarz

No i lipa,Robert nie pojedzie.Wielka szkoda,nie będzie takich emocji przy golądaniu relacji

Komentarz

Niestety,podobno nie zdał testu "5 sekund".Trzeba w 5 sekund odpiąć pasy,wyciągnąć kierownicę i wyskoczyć z bolidu.Niby proste ale nie zapominajmy że buty są na wysokości przednich kół i żeby wyciągnąć nogi trzeba się gimnastykować,a z bolącą kostką może nie być łatwo.Lekarze i psycholodzy stwierdzili że Robert nie nadaje się do wyścigu w USA tzn. lepiej żeby nie jechał teraz i poczekał do następnego GP.
            Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Już jutro 1.07.2007 Na torze Magny-Cours we Francji odbędzie się kolejne GP F1.Robert Kubica wystartuje z...4 pola,a obok niego będzie startował z 3 pozycji Kimi Raiikonnen.Największym pechowcem tego GP jest Fernando Alonso, który w 3 części sesji kwalifikacyjnej spalił silnik i prawdopodobnie jutro wystartuje z ostatniego 22 pola, gdyż mechanicy muszą wymienić silnik w jego bolidzie.Gdyby Alonso zrobił jakikolwiek czas w 3 części sesji to startowałby z 10 pozycji, chociaż po wymianie silnika nie wiem czy to byłoby takie pewne.A na koniec dodam że dzisiaj 30.06.2007 mam urodziny i skończyłem.......30 lat.Mam żonę, 5-miesięczną córkę i wcale nie żałuję że już minęło tyle lat mojego życia.
              Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Zdrowia, szczęścia, pomyślności Tobie i Twojej całej rodzince

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                  Zdrowia, szczęścia, pomyślności Tobie i Twojej całej rodzince
                  Też przyłączam się do tych zyczeń :wink:

Komentarz

Ja również :wink:

Moderator Serwer

Komentarz

NO to STO LAT!!

Komentarz

WIELKIE dzięki za życzenia.
                        Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Wszystkiego Naj Schumi!!!

... i Kubicy też tego życze w dzisiejszym wyścigu
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Trochę spóźnione, ale szczere ...

Zdrowia, szczęścia i pomyślności z okazji 30-tych urodzin Schumi :wink:

A co do Kubicy, to uważam że zajoł świetne 4 miejsce. Oglądałem cały wyscig i widziałem jak na prostych bolidy Ferrari i McLarena oddalały się od reszty stawki. Można było to zresztą zauważyć już na początku wyścigu.
                            Pod koniec wyścigu Kubica zbliżał się do Hamiltona, jechał płynnie i prawie na każdym okrążeniu niwelował stratę do Lewisa. Heidfeld natomiast ładnie walczył z Alonso, również pokazał klasę.
                            Moim zdaniem Robert wykonał dobrą pracę. Zrobił tyle ile mógł zrobić.

Pozdrawiam

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=rmA3mKYacRA

Film pokazujący walkę Kubicy z Hamiltonem. Ja nie wierze, że Robert był w tym momencie słabszy. To raczej element taktyki. Patrzcie, najpierw KUbica idzie równo z Hamiltonem, który musiał wpuścić przed siebie Polaka(jechał od wewnętrznej). na prostej zamienili się rolami. Kubica musiał wpuścić Hamiltona bo jechał od wewnętrznej strony zakrętu. Musiał w takim razie wyjechać głębiej żeby go wyrobić natomiast Robert wjechał dłuższym łukiem(bardziej od zewnętrznej) i gdy Hamiltn nadal wykręcał ten zakręt Kubica był za nim i zaczynał już przyspieszać. Zobaczcie na fragment 23-26s. Zobaczcie jak po wejściu od zewnętrznej poprzedniego zakrętu wszedł po stronie wewnętrznej kolejnego. Przyspieszenie szybciej zaczął Robert, ale Lewis ma po prostu szybszy bolid. Widać to dokładnie na tym fragmencie(23-26).

Komentarz

Bardzo dobry występ Roberta,4 miejsce to jest 5 punktów więcej w klasyfikacji.W tym wyścigu "bohaterem" był koleś,który wyjechał z boksu z wężem paliwowym i prawie poturbował dwóch swoich mechaników.Kiedyś wyjeżdżali z wózkami do podnoszenia bolidu a niedługo ktoś wyholuje całą pompę do paliwa he he he.
                                Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Pracuję...
                                X