Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Formuła 1 z Robertem Kubicą

L.O.L
    Cytat z WP

Piękna Vivian Burkhardt (22 l.) to kolejna ofiara zmieniającego kobiety jak rękawiczki Lewisa Hamiltona (23 l.). Tym razem jednak trafiła kosa na kamień.

Uwiedziona, zdradzona i porzucona dziewczyna zemściła się na kierowcy Formuły 1, ujawniając na łamach prasy jego pikantne sekrety.

- Myślałam, że traktuje mnie poważnie, ale jemu zależało tylko na seksie - mówi była Miss Grenady. - Kiedy w końcu mu uległam, natychmiast znalazł sobie inną. Zabawił się mną i wyrzucił jak zużytą zabawkę!

- Na początku naszej znajomości zabrał mnie na festiwal do Cannes - wspomina. - Kiedy wróciliśmy do hotelu, powiedział, że mogę spać w łóżku, a on się zdrzemnie na kanapie. Ale potem przyszedł do mnie ubrany w... kombinezon wyścigowy. Chciał mnie pocałować, ale nie pozwoliłam mu. Był rozczarowany, ale chwilę potem odwrócił się i usnął.

Hamilton dał Vivian spokój, ale ta i tak nie mogła usnąć.

- Bez przerwy gadał przez sen - zdradza dziewczyna. - Ale nie o mnie, tylko o Formule 1! Słyszałam, jak podniecony mamrotał: "Wyprzedzam BMW, wyprzedzam BMW".

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092
      - Bez przerwy gadał przez sen - zdradza dziewczyna. - Ale nie o mnie, tylko o Formule 1! Słyszałam, jak podniecony mamrotał: "Wyprzedzam BMW, wyprzedzam BMW".

to mnie rozbawilo do lez... :mrgreen:

a co myslicie o przejsciu Kubika do Ferrari??

Komentarz

do maklarena od razu.
        narancs alternativa

Komentarz

Kubek w Ferrari ? Nie prędzej niż 2010r. Ale było by zajebiście ! A do do Maka to lepiej nie tam rządzi Lewis

Komentarz

Czytałem gdzieś że podobno Ferrari jest gotowe wykupić Roberta z BMW za 50 mln (słownie: pięćdziesiąt milionów ) Euro

Edit: Czytałem to tu http://sport.onet.pl/0,1248769,1780046, ... omosc.html

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
            Za szyjke mocno chwyć i napij się!
            Jabol punk!

Komentarz

Bild zaraz napisze, że Abramowicz go do Chelsea chce ściągnąc... ja tej gazecie na słowo bym nie wierzył, choc wcale ten transfer do Scuderii nie jest taki nieprawdopodobny, byłoby pięknie, ale chyba prędzej to spotka Alonso.
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Alonso juz nie jezdzi tak jak kiedys... raczej nie ma po co brac go do ferrari. Kubica jest lepszy. jesli szef Ferrari ma oczy to wezmie Kubika

Komentarz

weźmie przecież widać jak sie stara Kubik w BMW Sauber ,dużo lepiej od tego Nickiego Heitfelda ,który to często i gęsto jest na 8.miejscu i tam zdobędzie ten punkcik ,żeby niebyło ,że tylko Kubik broni honoru BMW ,więc Heitfeld też coś z siebie daje ,może i mniej ale zawsze ten 1pkt
                  Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Thoorn jak masz pierdzielić głupoty to już lepiej nic nie pisz.
                    To że Alonso nie wygrywa jak w latach 05-07 jest spowodowane tym że w roku 2007 i 08 jest tylko jeden dostawca opon. Renault musiało zmienić dostawce i osiągi bolidu znacznie uległy zmianie i teraz Ferdek wyciska z tego bolidu ile się da. Ale to nie znaczy że zapomniał jak się jeździ. I na pewno w Ferrari powrócił by do wygrywania. A co do Kubka miło by go widzieć w Ferce przynajmniej miał by większe szanse na MŚ ale na sezon 2009 nie zapowiadają się zmiany składu BMW.

A ty wilku naucz się pisać nazwiska kierowców. Nie ma żadnego Nickiego jest Nick Heidfeld.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                      Alonso juz nie jezdzi tak jak kiedys... raczej nie ma po co brac go do ferrari. Kubica jest lepszy. jesli szef Ferrari ma oczy to wezmie Kubika
                      Na początku sezonu mówiło się, że to właśnie Alonso jest już w Ferrari... no nie wiem, zobaczymy.
                      Teraz lepiej skupmy się na GP Wielkiej Brytanii

Ciekawe co tym razem zrobią, żeby Hamilton wygrał...
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

No Hamcio będzie lekki i jako pierwszy zjedzie do boksów. Jeśli nie popełni błedu wygra :] Jest bardzo zmotywowany żeby wygrać po ostatnich niepowodzeniach i to jeszcze na domowym wyścigu

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                          Ciekawe co tym razem zrobią, żeby Hamilton wygrał...
                          postara sie w nikogo nie uderzyc :mrgreen:

Komentarz

ehhhh
                            Lewis wygrał, Kubica bez punktów Heidfeld jak zawsze fart i BMW zniszczyło Kubicy walke o podium w generalce. Po prostu świetnie. Oby na następny sezon zbudowali porządną bryke

Komentarz

BMW jak zawsze zjebało Wielkiemu Polakowi. Poustawiali magnesy na poboczu.
                              narancs alternativa

Komentarz

Jeszcze parę wyścigów przed nami . . .

Fakt ,że nieukończył i odpadł 21 okr. przed metą ,ale cóż . . . . nie wszystko stracone
                                Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Pracuję...
                                X