Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Formuła 1 z Robertem Kubicą

Czyli Twoim zdaniem te portale podają fałszywe informacje. Tzn. jak czytamy, że Ham znowu wygrał, to mamy się cieszyć, bo to jest bujda?

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
      Czyli Twoim zdaniem te portale podają fałszywe informacje. Tzn. jak czytamy, że Ham znowu wygrał, to mamy się cieszyć, bo to jest bujda?
      Bez przesady.

Komentarz

Ten oto artykul znalazlem wlasnie na jednym portali F1 :wink: Skoro Kicuś nie powiedzial ze pomoze Kubicy to na koniec moglo mu sie cos takiego wymknac. Wsciekly byl i tyle ze on nie potrafi a jakis tam Polaczek mu fotel lidera w zespole zabral...

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
          Bez przesady.
          To była ironia.

Komentarz

Na wp.pl i takie rzeczy się zdarzały

Albo ostatnio też mieli dobry news "Kubica nie pojedzie w wyścigu, VIP'y ważniejsze od przyjaźni" czy coś z tym stylu, a chodziło o wyścig kartingowy Massy. (Kubek nie mógł uczestniczyć bo był na oficjalnym zakończeniu sezonu BMW, a nie na jakimś spotkaniu z VIP'ami)

Komentarz

Kolejny zespół odchodzi z F1... a jest nim HONDA!

Komentarz

Już wczoraj ktoś o tym wspominał. Szkoda, bo wydawało się, że zespół powoli zaczynał wychodzić na prostą. Przynajmniej takie wrażenie odnosiłem. To już jest mniej o 2 zespoły: Super Aguri i Hondę. Ciekawi mnie, co teraz zrobią Button i Barichello.

Ostatnio także Toyota groziła wycofaniem się z F1.

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                  Już wczoraj ktoś o tym wspominał. Szkoda, bo wydawało się, że zespół powoli zaczynał wychodzić na prostą. Przynajmniej takie wrażenie odnosiłem. To już jest mniej o 2 zespoły: Super Aguri i Hondę. Ciekawi mnie, co teraz zrobią Button i Barichello.

Ostatnio także Toyota groziła wycofaniem się z F1.
                  Button sobie na pewno coś znajdzie jest w stanie jezdzić na poziomie średnim :wink:

Komentarz

Z tego co wiem to Honda juz od jakiegos czasu myslala o zmianie dyscypliny. No coz... bedzie mniej tloku :mrgreen:

Komentarz

Ciekawi mnie, kto jeszcze się wycofa. Podobno "niezadowolonych" jest więcej...

Komentarz

Nadchodzą chude lata F1.

Komentarz

Niestety na to się zanosi. Ale na plus idzie to, że jest większa rywalizacja. Jeszcze przed dwoma laty zawodnicy przekraczali 100 pkt. w klasyfikacji, a teraz 90 to maks.

Komentarz

Wiadomo sporo chcą poświęcić żeby F1 uczynic bardziej widowiskowym ale czy nie popadają w paranoje? Kers, medale zamiast punktów, aerodynamika, slicki (niektore napewno nie trafią na tory) i ktoż jeszcze wie co jeszcze. F1 zaczyna przypominać F1 sprzed kilkunastu lat, mianowicie spora ilość "prywatnych" zespołów. Red Bull, Tororosso a od przyszłego sezonu najprawdopodobniej Prodrive. Ciekaw jestem bardzo jak to wszystko razem zagra ale jak stare przyslowie brzmi, co za dużo (naraz) to nie zdrowo

Komentarz

A propos Hondy i Prodrive...

Richards odkupi Hondę?

Jak donosi gazeta Daily Mail, David Richards, szef Prodrive, który był już wcześniej zaangażowany w F1, gdy dowodził zespołem BAR, a w tym roku po fiasku rozmów na temat tzw. klienckich nadwozi (ang. customer cars), nie udało mu się powrócić do F1 z własnym teamem, jest jednym z najpoważniejszych kandydatów do wykupienia zespołu Honda.

Zespół Hondy został wystawiony na sprzedaż za tylko 1 milion dolarów. David Richards nie zgadza się jednak z atrakcyjnością oferty japońskiego producenta: „Myślę rozważnie” podkreślał Richards. „Można by powiedzieć, że całe zaplecze techniczne Hondy stanowi atrakcyjną ofertę, ale ja się z tym nie zgadzam.”

„Duże koszty utrzymania, nie są tym czego potrzebuje Formuła 1 w czasach, gdy tnie się koszty. Nie będę się z niczym spieszył.”

Nieoficjalnie wiadomo, że dyrekcja Hondy dała zespołowi F1 czas na znalezienie kupca do końca grudnia 2008, jednak Nick Fry zapewnia, że: „Musimy mieć pewne zainteresowanie przed Świętami Bożego Narodzenia. Oczywiście nie znaczy to, że musimy podpisać umowę do końca roku, ale Honda musi być przekonana, że są poważni, potencjalni kupcy.”

Zwloki Hondy beda sie walac po torze w 2009 roku.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                                Zwloki Hondy beda sie walac po torze w 2009 roku.
                                Honda przez cały sezon 2008 budowała bolid na rok 2009 dlatego można się spodziewać że Prodrive bedzie w czołówce

Komentarz

Pracuję...
                                X